27 Nisanda bebeğim 30 haftalık olarak dünyaya geldi. 1585 gr. Çevremde erken doğmuş şimdi koşup oynayan sağlıklı çocuklar olduğu için, benim de bebeğim iyi olacak diye düşündüm hep. Burda sizlerin yazılarınızı okudum aklıma kötü birşey getirmedim. Taburcu olduğumda görmüştüm. Bir de dün akşam gördüm bebeğimi.Onu gördüğümden beri gözyaşlarım dinmedi. Yalvarırım dua edin ne olur. Pek iyi görünmüyordu. Benim durumumda olan herkese Allah'ım yardım etsin. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin.
canım allah yardımcın olsun sıfa versın senı o kadar ıyı anlıyorumkı bende daha 4 gun oldu dogum yapalı 36 haftanın ıcındeydık dogumdan 1 gun sonra ıkızlerımden 1tanesı kollarımın arasında morardı ve ve acıl olarak kuveze koydular dıgerınıde arkasından goturduler o an yasadıgım acıyı tarıf bıle edemıyorum su an hala mınık kuzularım kuvezde 1 tanesı antıbıyotık tedavısı goruyo dıgerı bıraz duzelır gıbı olmus gece gunduz her dakka aklımız orda telefon her caldıgında kalbım yerınden cıkıcak sankı daha 2 gun oldu ne kadar daha kalılar bilmıyorum ama suna ınanıyorum artık onlar kucucuk bedenlerıyle ınatla yasamak bıze kavusmak ıcın savasıyolar bızde bebeklerımız ıcın guclu durmalı onlara kavusmak ıcın bol bol dua edmelıyız cok zor bu nedenle allah bızım ve bu durumda olan herkesın bebegının yanında olsun meleklerımızı korusun