• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Bebeğime dua edin ne olur ona birşey olmasın

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
27 Nisanda bebeğim 30 haftalık olarak dünyaya geldi. 1585 gr. Çevremde erken doğmuş şimdi koşup oynayan sağlıklı çocuklar olduğu için, benim de bebeğim iyi olacak diye düşündüm hep. Burda sizlerin yazılarınızı okudum aklıma kötü birşey getirmedim. Taburcu olduğumda görmüştüm. Bir de dün akşam gördüm bebeğimi.Onu gördüğümden beri gözyaşlarım dinmedi. Yalvarırım dua edin ne olur. Pek iyi görünmüyordu. Benim durumumda olan herkese Allah'ım yardım etsin. Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin.

canım allah yardımcın olsun sıfa versın senı o kadar ıyı anlıyorumkı bende daha 4 gun oldu dogum yapalı 36 haftanın ıcındeydık dogumdan 1 gun sonra ıkızlerımden 1tanesı kollarımın arasında morardı ve ve acıl olarak kuveze koydular dıgerınıde arkasından goturduler o an yasadıgım acıyı tarıf bıle edemıyorum su an hala mınık kuzularım kuvezde 1 tanesı antıbıyotık tedavısı goruyo dıgerı bıraz duzelır gıbı olmus gece gunduz her dakka aklımız orda telefon her caldıgında kalbım yerınden cıkıcak sankı daha 2 gun oldu ne kadar daha kalılar bilmıyorum ama suna ınanıyorum artık onlar kucucuk bedenlerıyle ınatla yasamak bıze kavusmak ıcın savasıyolar bızde bebeklerımız ıcın guclu durmalı onlara kavusmak ıcın bol bol dua edmelıyız cok zor bu nedenle allah bızım ve bu durumda olan herkesın bebegının yanında olsun meleklerımızı korusun:nazar::nazar:

ışın tedavisi benim kızımda aldı antibiyotikte epeyi aldı inş en yakın zamanda toparlanacak annesine en güzel anneler günü hediyesi olarak gelecek evine anneler günün kutlu olsun

Sağol canım senin ve tüm annelerin de anneler günü kutlu olsun. Kızım perşembe gününden beri antibiyotik tedavisi görüyor. Hastaneye 2 gün arayla süt götürüyorum. Gün içinde telefonla durumu hakkında bilgialıyorum. Dedikleri hep tedaviye devam ediyoruz durumunda bir değişiklik yok. Antibiyotiğe başlayalı 6 gün oldu. Bu kadar zaman da hiç mi bir düzelme olmaz? Bu kadar antibiyotik bebek için zararlı olmayacak mı? Bebeğim doğalı bugün tam iki hafta oldu.

ıncimini sizin adınıza çok sevindim. Bebeğimin enfeksiyon problemi var 6 gündür. Antibiyotik tedavisi görüyor. Durumu için tedaviye devam ediyoruz. Durumunda bir değişiklik yok diyorlar.

Sağol canım senin ve tüm annelerin de anneler günü kutlu olsun. Kızım perşembe gününden beri antibiyotik tedavisi görüyor. Hastaneye 2 gün arayla süt götürüyorum. Gün içinde telefonla durumu hakkında bilgialıyorum. Dedikleri hep tedaviye devam ediyoruz durumunda bir değişiklik yok. Antibiyotiğe başlayalı 6 gün oldu. Bu kadar zaman da hiç mi bir düzelme olmaz? Bu kadar antibiyotik bebek için zararlı olmayacak mı? Bebeğim doğalı bugün tam iki hafta oldu.

enfeksiyon kaptı diyosunya onun için alıyodur antibiyotik bide hep yanında deyilsinya sen ondan sıkılıyosun ama zamanla toparlanacak benim kızım kuvöze alınınca doktorumuz en az 2 ayı gözden çıkarın demişti ama 25 günde çıktı kızım o yüzden hiç belli olmaz onlarda ellerinden geleni yapıyolar inan bana ben çok tanık oldum beslemeye gittiyimde sabah 9 gibi gidiyodum akşam 9 kadar 2 saat aralıklarla giriyoduk ordaki doktorların hemşirelerin bebekler için nasıl çaba harcadıklarını gördüm halada söylerim kızımın üzerinde doktor amcası ve hemşire ablalarının çok emeyi var

Arkadaşım, o kadar zor bir karar ki.Yani iyi olsun derken Allah korusun, özel hastaneye götürünce, bazı tedaviler yeni baştan başlamayacak mı? Hani bu tedavinin devamı gibi olacak mı acaba? Yada artık bu zamanda özellere ne kadar güvenilebiliyo.Benim bebeğim de Ankarada bi devlet hastanesinde doğdu, ve tedavi sürecini burada geçirdi.Biz o bölümün gerçekten iyi hocalarından birinin daha o zaman hastası olduk, ve çok şükür herşey yolunda gitti.İnşallah darısı size ve tüm prematüre bebek annelerine.Ama bu hastane değişikliği konusunu bir daha düşünün derim ben.fisfisfis

Bebeğimi devlet hastanesinden özele geçirsem ne dersiniz çok kokuyorum daha iyi olsun derken kötü birşey yapmaktan

canim hastaneyi arastir biraz istersen..orda daha önce tedavi görmüs alilelerle görüsebilirsen sana hastane hakkinda tecrübelerini anlatirlar ,,,sende daha iyi karar verirsin.allaha emanet olun...

Bebeğimi devlet hastanesinden özele geçirsem ne dersiniz çok kokuyorum daha iyi olsun derken kötü birşey yapmaktan

vallahi bu kararı sen vereceksin sonuçta doktorlarla görüş nakil sırasında sorun olurmu oksijen olayını nasıl yapacaklar diye hangi hastanede kalıyo bilmiyorum ama biraz araştır bakalım orda kalan bebekleri ailelerle görüş

Bence devlet hastanesi her açıdan daha iyidir mesela yenimahalle doğum hastanesi bu konuda süper

Arkadaşlar merhaba ! Ayın 12 sinde bebeğimi özel hastaneye sevk ettirdim. O gün doktorumuz bebeğimi emmesi için kucağıma verdiler. 3 saat arayla bebeğimi emzirdim. Sabahtan akşama kadar hergün hastaneydim. O yüzden gelişmeleri size yazamadım. Bugünse taburcu olduk şimdi evimizde ilk günümüz. Darısı benim durumumda olan tüm annelerin başına olsun. Allah herkese sağlık sıhhat versin.

Arkadaşlar merhaba ! Ayın 12 sinde bebeğimi özel hastaneye sevk ettirdim. O gün doktorumuz bebeğimi emmesi için kucağıma verdiler. 3 saat arayla bebeğimi emzirdim. Sabahtan akşama kadar hergün hastaneydim. O yüzden gelişmeleri size yazamadım. Bugünse taburcu olduk şimdi evimizde ilk günümüz. Darısı benim durumumda olan tüm annelerin başına olsun. Allah herkese sağlık sıhhat versin.

olması gerekende oydu zaten anneyle bebeyin bi arada olması yani:)hadi gözünaydın darısı bebeklerini bekleyen bütün annelere

Teşekkürler arkadaşlar çok sağolun. Ne kadar teşşekkür etsem azdır hep yanımda oldunuz tekrar sağolun. ınsan o kadar çaresizlikte yalnız olmadığını hissetmesi çok rahatlatıyor.

gözün aydin canim...cok sevindim..rabbim bir daha göstermesin insallah....

gözüaydın canım nihayet hastane günleri geride kaldı artık darısı tüm bebeklerinin yolunu gözleyen annelerin başına...
bu da yavrumuza :nazar:

vallahi bende yazacaktım mühendis yazıyor profilinizde neden devlet hastanesinde doğum yaptınız diye kaldıki artık özel hastanelerde bile dehşet verici fiyatlar yok artık en iyisini yapmışsınız bak orada kalsaydı çocuk hala devam edecekti o müdahalelere ve senden ayrı kalmaya

çok sevindim gözün aydın olun bebişin annesini çok bekletmedi tabi bu süreç eminim sana çok uzun gelmiştir her evine gelen bebeklere çok seviniyorum

allah bekleyen tüm annelere senin sevincini yaşatsın

Back