Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Püüü yazılar olsunn kınım kınım kınıyorum seni
Ben de diş buğdayı yapmıştım,seni anlıyorum.. içinde kalmasın evde yap ama yine yapMerhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?
Bi sen akıllısın değilmi? Fikir soruyorsunuz insanlar sizi desteklemek pohpohlamak zorunda değilSize soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
Kutlamak garip değil deKedi yaş günü kutlamak felan çok tuhaf değil mi ya
Doğru valla bi sen anlarsınSize soranda suç zaten ne anlar burdaki kadınlar partiden doğum gününden
Esiniz ne iş yapiyorHayır onun için küçük düğün tarzı bir yer düşünmustum. Bebeğimin ilk yaşı günü içinde düşüncem kır düğünü tarzı bir yer çünki Ben düğünümü hep kır düğünü istedim ama olmadı
Valla ben dedim önerdim birini ama anne baba götürmeyince yapacak pek birşey olmuyor. Ayrıca çocuktan ziyade kadının gitmesi lazım.Bir Allah'ın kulu yok mu alıp psikiyatriye götürecek. O çocuk daha çok üzülür, yazık.
Konu sahibi köylü gibi evde haşlanmış yarma buğdaya şeker döküp 9 kisi leğene kaşık sallamak istemiyo ki , kır düğünü konseptli 900 kişilik kokteyl vermek istiyor , bu yüzden kırgın herkese.... Cimri kocası ne gerek var, evde yapalım demiş zaten, varoş varoş konuşup canını sıkmış kadının.Ben de diş buğdayı yapmıştım,seni anlıyorum.. içinde kalmasın evde yap ama yine yap
UlanKonu sahibi köylü gibi evde haşlanmış yarma buğdaya şeker döküp 9 kisi leğene kaşık sallamak istemiyo ki , kır düğünü konseptli 900 kişilik kokteyl vermek istiyor , bu yüzden kırgın herkese....
Havuz başı düğün daha mantıksız kediler suyu sevmez o açıdan bakınca birde amunda kalkıp düşününce beyine kan felan geliyor derken mantıklı gelmeye basladiKutlamak garip değil de
Kır düğünü ile kutlamak bilemedim yani neremizle gülelim?
Niye organizasyon işine girmiyorsunuz ?Hobinizi mesleğe dönüştürmüş olursunuz.
Dilan Polat olma yolundasınız galiba sizin istekleri gerçekleştirmek için adamın sabahlaması şart , evde bi pasta keser süsler yaparız desen okey. Ota boka cafe istiyorsunuz valla şaşkınım . Ben de hep insanlar bu kadar masrafa değer mi aile arasında yaparım diyen kafayım belki de o yüzden tuhaf geliyor bunlarMerhabalar hanımlar benim bebeğim 6 ay 20 günlük oldu bugün dişinin kafası gözüktü patlıycak yani uzun süredir bunu dile getiriyorum bebeğime diş partisi yapmak istiyorum diye eşime anneme vs ama asla kabul etmiyorlar diğer konularimdan hatırlayan varsa kedimin ilk yaş gününü de kutlamaya çok hevesledim ama eşim onuda yaptırmadı asla. Şimdi de bebeğimin ilk disi için ufak cafe tarzı bir yer kapatalım ve kutlama diş buğdayı partisi yapalım es dost arkadaş çağıralım hafif müzik eşliğinde pasta keselim koktey tarzı bir şey yapalım dedim ama kabul etmiyor hiç bir şekilde gereksiz masraf olarak görüyor gelenler illaki altın takarlar diye düşünüyorum Ben. Her konuda hevesimi kırıyor eşim maalesef ki doğum yaptığımda da sadace foto çekimi ile yetindik misal ama Ben ondada evde ufak bir parti istemiştim cinsiyet partiside yapmadık hamile olduğumda da kutlama yapılmadı bana. Kedimin doğum gününü söylemiyorum bile O benim için çok üzücü idi zaten şimdi de diş buğdayı partisi yapılmıyor heves ettiğim hic bir konuda eşim benim kadar heycanlı değil ve yapmıyor bende küstüm tartıştık sizce ben haksızmıyım yani?