- 17 Temmuz 2023
- 281
- 839
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm , Allah kimseye yaşatmasın. Anneye sabırlar diliyorum...O yüzden benimki 6 yaşına geldi hala gözümü üstünden ayırmam, balkon demirlerim ekstra yüksektir, cam balkonlarım genelde kapalıdır. sesi biraz çıkmasın hemen gider bakarım, uyandığı zaman mutlaka onunla uyanmaya çalışırım veya eşimi yönlendiririm. Biraz tedbirli bi çocuk oldu ben korumacı olduğum için ama pişman değilim. Tedbirden zarar geldiği görülmemiştir ama tedbirsizliğin yaktığı canların haddi hududu yok. En sıkı tedbirlerle bile her an herşey olabilir tabi, etkilenmeniz de çok normal ve sağlıklı bi tepki bence şu aşamada. Bi süre böyle devam edecek bu süreç, bi süre sonra kaygılarınız daha tolere edilebilir bi seviyeye gelir umarım. Kaygılarınız azalmaz da çoğalır günlük hayatınızı etkilerse o zaman daha farklı yöntemler devreye girebilir.Merhabalar, herkese iyi akşamlar. Çok üzücü bir haberle ve kaygılarımla geldim bu defa.
İki gün önce eşimin memleketinden haber aldık. Bir akrabasının bebeği 7 aylık. Ana kucağından yüz üstü düşmüş annesi diğer odadayken. Çocuk nefessiz kalıp vefat etmiş. Korkunç bir acıya tanık olduk uzaktan da olsa. Annesinin cenazede bebeğini verememesi, başından ayrılamaması… Psikolojim çok ciddi düzeyde yıprandı. Kendimi çok kötü hissediyorum. O anneyle empati yapmanın acısı bile kalbimi çürütüyor, kadıncağızı düşünemiyorum. Her önlemi alıyorum ama yine de çok korkuyorum. Bebeğime bir şey olursa düşüncesini atamıyorum son iki gündür. Hep kaygılıyımdır ama öyle başka çekiyorum ki bu kaygının acısını. Başında babası varken odaya geldim mesela şimdi. O uyuyor. Yatağın üstünde oyuncağı kalmış. O an aklımdan “benim bebeğime bir şey olmuş olsa bu oyuncağı görmek çok canımı yakardı” diye o saniye geçiyor düşünceler. Engel olamıyorum. Çok mutsuzum ve paylaşmak istedim
Aynen öyle, birkaç günlükken sürünerek köşe koltuğun bir ucundan diğerine gittiği video var, izletene kadar doktoru inanmadı.Simdiki bebekler bir ilginc zaten. Benimkini hastaneden getirdik. Daha 5 gunluk. Bizim yataga koydu rahmetli annem. Anne dikkat et kenara yakin doner duser dedim. Guldu bana kac cocuk buyutmus kadin, 5 gunluk bebek nasil donsun dedi. Ama resmen iki dk sonra bir baktik bacagini kaldirip yana dondu bizimki. Annem de sok oldu bu nasil bebek diye. O haliyle resmi var, gobek bagi duruyor ama bacagini yana atmis. Cocuk soz konusuysa hic olmaz yapmaz dememek lazim.
Dün de ben dedim ama yazmıyor.Keşke hassas içerik yazsaydınız. Durup dururken tribe girdim şimdi. Uyu uyuyabilirsen.