- 6 Şubat 2025
- 14
- 4
- 1
Merhaba öncelikle.
Evliliğimizin uzun evliliğimizin sonunda nihayet çocuk yapmaya karar verdik. Bebeğim şimdi 3 aylık. 5 aylıkken babaanneye bırakıp işe başlayacağım.bebeğimi bırakmak inanılmaz zor geliyor zaten birde babaannesine bırakmak düşüncesi uykularımı kaçırıyor. Nedeni ise babaannenin garip davranışları. Bugüne kadar çalıştığım için hep mesafe vardı haftatda 1 2 saat görüşürdük anca bir sorunumuz olmadı hiç. Garip davranışlarını yeni yeni sık görüştüğümüz için anlamaya başladım. Benden önce eltimin çocuğuna baktı 3 yıl oda bana yaşadıkalarını yeni anlattı. Sürekli etrafı, odasını karıştırıp eşyalarını kullanıyormuş küpe, tarak vb. gibi izin almadan. Çocuğun yanında sürekli yüksek sesli kadın programları izliyormuş. Beslenme desen sürekli patates kızartması, tarhana ile besleniyor çocuk başka bildiği yok. Son zamanlarda benim evimede sık geldiği için odalara girip duruyor ışığı bile açmadan ne yaptıpını bilmiyorum ve fazlasıyla basit konularda bile yalan söylüyor. Bu durumlar beni inanılmaz rahatsız ediyor. Bebeğim küçük olduğu içimde mecbur ona bırakacağım ama ben işte günlerimi nasıl geçireceğim bana bir akıl verin![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Evliliğimizin uzun evliliğimizin sonunda nihayet çocuk yapmaya karar verdik. Bebeğim şimdi 3 aylık. 5 aylıkken babaanneye bırakıp işe başlayacağım.bebeğimi bırakmak inanılmaz zor geliyor zaten birde babaannesine bırakmak düşüncesi uykularımı kaçırıyor. Nedeni ise babaannenin garip davranışları. Bugüne kadar çalıştığım için hep mesafe vardı haftatda 1 2 saat görüşürdük anca bir sorunumuz olmadı hiç. Garip davranışlarını yeni yeni sık görüştüğümüz için anlamaya başladım. Benden önce eltimin çocuğuna baktı 3 yıl oda bana yaşadıkalarını yeni anlattı. Sürekli etrafı, odasını karıştırıp eşyalarını kullanıyormuş küpe, tarak vb. gibi izin almadan. Çocuğun yanında sürekli yüksek sesli kadın programları izliyormuş. Beslenme desen sürekli patates kızartması, tarhana ile besleniyor çocuk başka bildiği yok. Son zamanlarda benim evimede sık geldiği için odalara girip duruyor ışığı bile açmadan ne yaptıpını bilmiyorum ve fazlasıyla basit konularda bile yalan söylüyor. Bu durumlar beni inanılmaz rahatsız ediyor. Bebeğim küçük olduğu içimde mecbur ona bırakacağım ama ben işte günlerimi nasıl geçireceğim bana bir akıl verin
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)