- Konu Sahibi Findikkiran
-
[/QUOTE]Ben bayanin mesleginizi assaladigini dusunmuyorum. Kendisi igneyi yapan hemsire hakkinda yazmis hakli olarak. Sizin mesleginiz kolay degil bunu biliyorum, gunde okadar insanla ugrasip memnun etmek cok zor. Kimsede mesleginizi asalamadi. Isini yapamiyan insanlar sikayet edilmeli, onlarin yerine bu meslegi dogru yapacak olan ve hak eden binlercesi var.
Ben bayana haksız demiyorum ki haklı tabi ki,ama mesleğimizin asagilanmasina da tahammül edemem
lutfen kapatmayin. alabilen hemsire cok guzel aliyor hem damarlari gosteren guzel bir alet var beceremiyorsa ondan alsin. sakin kapatmayin gerekli cezayi alibcaya kadar. gecmis olsun.Sağlık bakanligindan dönüş söyle oldu resmen " bebeklerin damari cok kucuk komplikasyon olusabilit" yahu biliyorum ben de ama bu kadari fazla degil mi ? Sikayetimi kapatmami istediler fakat kapatmadim kapatmicamda
+1111Burada kimse hemşirelik mesleğini aşağılamadı bütün konuyu takip ediyorum tam tersi bir kaç hemşire arkadaş gelip direkt savunmaya geçti garip bir şekilde
Zaten ne zaman sağlık konusunda bir konu açılsa bazı sağlıkçı arkadaşlar olayları içsellestirip konuyu bambaşka boyutlara çekiyorlar
aynen geldi başımıza sadece çok üzüldüm ama şikayet etmedimAdana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Sikayette bulundum hakkinda ama ofkem geçmiyor anlamıyorum yapamıyorsun madem niye hala israrla uğraşıyorsun yazik degil mi bu cocuga ?
Sikayet edilince deliye dönüyorlar bir cogu ,kusursuz olamaz insanlar diye savunuyor burda bazi kisilerde ,fakat yaparken kendini kusursuz sanıyor ve oyle tavir takiniyordu bu hemşire!aynen geldi başımıza sadece çok üzüldüm ama şikayet etmedim
Ben de birkaç ay önce bebegimi kan aldırmaya götürdüm iğne kırma yöntemi mi dedi ne dedi işte o yöntemle almaya çalıştı daha beter ide içeriye girerken kapıya dokundu ellerini yıkamadan müdahale etdi çocuğuma pis bide bilmiş bilmiş konuşuyorlar bagirdim cagirdim o ama ama ne çare olan olmuştu berbat bir durum anlıyorum siziAdana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Sikayette bulundum hakkinda ama ofkem geçmiyor anlamıyorum yapamıyorsun madem niye hala israrla uğraşıyorsun yazik degil mi bu cocuga ?
1+Oğlum hastaydı, ateşliydi. Hastanede hemşirenin üzerine kustu. Hemşire bana "çocuğun üzerime kustu ya, offff yaa offf" diye bağırdı. K.çını yırttı resmen. Ben zaten üzgünüm. Çocuk perişan, ağlıyor, ateşli. İçi dışına çıktı. Şu durumda sen misin bunu diyen? Hemşirenin üzerine bulaşan kusmuğa sürdüm iki elimi de "tam kusamamış, buralar eksik kalmış" diyerek saçlarına bulaştırdım. Sonrası çığlık kıyamet. Pişman mıyım, tabiki hayır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?