bebegimden kan alınırken

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
Adana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Sikayette bulundum hakkinda ama ofkem geçmiyor anlamıyorum yapamıyorsun madem niye hala israrla uğraşıyorsun yazik degil mi bu cocuga ?

Eklentiler

• 20170807_125919.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 3.180
Ah kiyamam
Sikayet edin lutfen sikayet edin ki bir daha baska bir bebege zarar vermesin
Sağlık bakanligindan dönüş söyle oldu resmen " bebeklerin damari cok kucuk komplikasyon olusabilit" yahu biliyorum ben de ama bu kadari fazla degil mi ? Sikayetimi kapatmami istediler fakat kapatmadim kapatmicamda

Bebekten ve kemoterapi hastalarından kan almak zordur ,eleştiri yapmadan önce bir de bu açıdan düşünün ,ayrıca hassasiyetini anlıyorum çokta haklısın ,o hemşire arkadaşın yapacağı şey şu olmalıydı defalarca denemek yerine ben bu damar yolunu açamam başka bir arkadaşım baksın o zaman sorun olmaz dı
Yapıp yapamamadan ziyade bebek konusunda deneyimi olmamasından kaynaklı bu durum

Ayy yavrum ne hale gelmiiiis :Sssss yok beceremiyor birde lâf ediyor :Sssss şikayetini geri cekme. Diğeri hemen yapmış demekki yapilabilirmis
Laf soyleyince ben delirdim zate
Evet zor tahmin ediyorum fakat israrla denemesi gerekmiyor deneme tahtasi degil ki benim kizim . bu hale gelmeden birakmasi gerekirdi

Benim kızım da soğuk havale geçirdi ilk nöbetten sonra devlet hastanesine sevkettiler neyse gittik hastaneye dediler kan tahlili yapılsın girdik odaya 3 5 bebek çocuk var odada hepsi ağlıyor hemşire geldi kızımın kanını alacak beni odan çıkarttı ağlıyorum diye gorumcem girdi 4 defa denemiş damar patlayacak nerdeyse gorumcem haliyle yeter artık çocuğun elini mahvettin demiş kızımın kolunu itip beğenmiyorsan git başka kapıya dedi tabi o öyle diyince biz tartışmaya başladık o arada kızım feryat figan ağlıyorken tekrar nöbet geçirdi çocuğumun eli aynı bebeginizin gibi oldu maalesef işini hakkıyla yapamayan devletin hastanesinde kendi yeriymis gibi kovan çok gereksiz pislik insan var yazıklar olsun hepsine okumuşlar eğitim almışlar ama insanlıktan bi haberler maalesef

Ben de Adana'da oturuyorum. Keşke bana denk gelse böyleleri. :)

Medline'de geçen yeğenim çok ateşlendiğinde penisilin yaptılar. Sürekli kontrol ediyorduk alerji gelişiyor mu diye ve bize yarım saat sonra bilgilendirmemizi söyledim. Kontrol edebilir misiniz dedim ve bana beklemenizi söyledim gelip sormanıza ne gerek var falan dedi azarlayarak.

O lafı ona yedirdim. Harbi yedirdim ama yani bazıları egolarını hasta ve yakınları üzerinden tatmin etmeye bayılıyorlar.

Laf soyleyince ben delirdim zate

Evet zor tahmin ediyorum fakat israrla denemesi gerekmiyor deneme tahtasi degil ki benim kizim . bu hale gelmeden birakmasi gerekirdi

Kesinlikle haklısın ,denemeden ya da bir kez denedin olmuyor almazsın neyse olan olmuş artık saf alkol bulabilirsen arada bastır ,çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kesinlikle oyleler ve ben kendimi cok zor tutuyorum cocugumun elini gordukce agliyorum dokunsam irkilîyor yavrum

Kesinlikle oyle ve ordaki herkes sanki ben abartiyorum bu olagan bi sey gibi davranıyordu sonra hemsire ortaliktan kayboldu zaten insallah adalet diye bir sey gercekten vardır ve o kisi bu yaptigini oder

Kesinlikle oyle ve ordaki herkes sanki ben abartiyorum bu olagan bi sey gibi davranıyordu sonra hemsire ortaliktan kayboldu zaten insallah adalet diye bir sey gercekten vardır ve o kisi bu yaptigini oder
Ya bir de böyleleri birbirlerini kolluyor daha sonra şikayet konusu falan olunca da telaş yapıyorlar.

Madem o kadar cesursun o lafları ederken sonrasında da tutuşmayacaksın. Hele söz konusu minicik canlar.

Sen evladına kıyamıyorsun milletteki rahatlığa bak.

Benim de hamileyken bobrek tasi dusurup hic ilac alamayip adeta cildirdigim donemde bir stajyer hemsire serum takarken neredeyse 1 bardak kan akitti kolumdan.
Ama sikayetten bir sey cikmaz. Boyle boyle alisacaklar yoksa suanin deneyimli hemsireleri emekli olunca biz kimlerin eline kaliriz? Siz deneme tahtasi degilsiniz ama denemezse kimse anasinin karnindan serumla siringayla dogmadi deniyor.

Gecmis olsun. Bebeklerin derisi cok taze ve hemen onariyor kendisini. hemen gecer insallah. Oglumdan cok duzgunce kan alininca bile agliyorum ben. Kucucuk ele igne mi batirilir yaa (

Şurada yazılanlardan anladığım ; bunlar bebekten kan alma tecrübesini bu şekilde ediniyor demekki. İlerde bana denk gelmezler umarım pişman olurlar çünkü.

Başka türlü öğrenilmiyor ne yazık ki,okulda teorik bilgi verilip sahada öğrenilir , teorik bilgi ne kadar iyi olursa olsun uygulama bu işin temeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…