- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Sağlık bakanligindan dönüş söyle oldu resmen " bebeklerin damari cok kucuk komplikasyon olusabilit" yahu biliyorum ben de ama bu kadari fazla degil mi ? Sikayetimi kapatmami istediler fakat kapatmadim kapatmicamdaAh kiyamam
Sikayet edin lutfen sikayet edin ki bir daha baska bir bebege zarar vermesin
Laf soyleyince ben delirdim zateAyy yavrum ne hale gelmiiiis :Sssss yok beceremiyor birde lâf ediyor :Sssss şikayetini geri cekme. Diğeri hemen yapmış demekki yapilabilirmis
Evet zor tahmin ediyorum fakat israrla denemesi gerekmiyor deneme tahtasi degil ki benim kizim . bu hale gelmeden birakmasi gerekirdiBebekten ve kemoterapi hastalarından kan almak zordur ,eleştiri yapmadan önce bir de bu açıdan düşünün ,ayrıca hassasiyetini anlıyorum çokta haklısın ,o hemşire arkadaşın yapacağı şey şu olmalıydı defalarca denemek yerine ben bu damar yolunu açamam başka bir arkadaşım baksın o zaman sorun olmaz dı
Yapıp yapamamadan ziyade bebek konusunda deneyimi olmamasından kaynaklı bu durum
Laf soyleyince ben delirdim zate
Evet zor tahmin ediyorum fakat israrla denemesi gerekmiyor deneme tahtasi degil ki benim kizim . bu hale gelmeden birakmasi gerekirdi
Kesinlikle oyleler ve ben kendimi cok zor tutuyorum cocugumun elini gordukce agliyorum dokunsam irkilîyor yavrumBenim kızım da soğuk havale geçirdi ilk nöbetten sonra devlet hastanesine sevkettiler neyse gittik hastaneye dediler kan tahlili yapılsın girdik odaya 3 5 bebek çocuk var odada hepsi ağlıyor hemşire geldi kızımın kanını alacak beni odan çıkarttı ağlıyorum diye gorumcem girdi 4 defa denemiş damar patlayacak nerdeyse gorumcem haliyle yeter artık çocuğun elini mahvettin demiş kızımın kolunu itip beğenmiyorsan git başka kapıya dedi tabi o öyle diyince biz tartışmaya başladık o arada kızım feryat figan ağlıyorken tekrar nöbet geçirdiçocuğumun eli aynı bebeginizin gibi oldu maalesef işini hakkıyla yapamayan devletin hastanesinde kendi yeriymis gibi kovan çok gereksiz pislik insan var yazıklar olsun hepsine okumuşlar eğitim almışlar ama insanlıktan bi haberler maalesef
Kesinlikle oyle ve ordaki herkes sanki ben abartiyorum bu olagan bi sey gibi davranıyordu sonra hemsire ortaliktan kayboldu zaten insallah adalet diye bir sey gercekten vardır ve o kisi bu yaptigini oderBen de Adana'da oturuyorum. Keşke bana denk gelse böyleleri. :)
Medline'de geçen yeğenim çok ateşlendiğinde penisilin yaptılar. Sürekli kontrol ediyorduk alerji gelişiyor mu diye ve bize yarım saat sonra bilgilendirmemizi söyledim. Kontrol edebilir misiniz dedim ve bana beklemenizi söyledim gelip sormanıza ne gerek var falan dedi azarlayarak.
O lafı ona yedirdim. Harbi yedirdim ama yani bazıları egolarını hasta ve yakınları üzerinden tatmin etmeye bayılıyorlar.
Ya bir de böyleleri birbirlerini kolluyor daha sonra şikayet konusu falan olunca da telaş yapıyorlar.Kesinlikle oyle ve ordaki herkes sanki ben abartiyorum bu olagan bi sey gibi davranıyordu sonra hemsire ortaliktan kayboldu zaten insallah adalet diye bir sey gercekten vardır ve o kisi bu yaptigini oder
Şurada yazılanlardan anladığım ; bunlar bebekten kan alma tecrübesini bu şekilde ediniyor demekki. İlerde bana denk gelmezler umarım pişman olurlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?