- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi Findikkiran
-
O kadar sacma bir yorum ki bu. Benim o an ki tavrimi ne biliyorsunuz. Hemsire beceremedigini anladiki baska birini cagirdi ayricaF fozgeb deneyimli olmasa da o bölümde çalışabilir ve hanımefendinin bebeği zaten yenidoğan değil bu soruyu sormasindaki mantık nedir? Kaldı ki belki o hemşire Çocuk Hastalıkları alanında yüksek lisans yapmış birisidir belki gerçekten yıllardır deneyimlidir. Iki tarafin da tutumu hoş değil. Doktorun yaptığı bir girişim sırasında "Off bilen birisi gelsin " diyebiliyor mu insanlar? Herkes işinde deneyimli birisini ister ama deneyim adı üstünde deneyerek kazanılıyor ve bu konuyu uzatmak çok ama çok yersiz. Sadece oradaki çalışanın üslubu için şikayet edilebilir.
Gorevi basinda olan kisi isini bilmiyor ama belli ki kendide kabul edip baskasini cagirmazdi oyle olsaHayvanmis gibi davranmak mi? Biraz abartmiyor musunuz? Görevi başındaki birine bilen yapsin derseniz o cevabi alırsınız. Bu meslekten bagimsiz. Polis de ogretmen de esnaf da fark etmez. Isini bilmediğini iddia ederseniz karsinizdaki insan sinirlenir. Hasta sikayet etmek diye bir sey olmayınca hastaların da sağlıkçılara istedigi gibi davranabilmesi durumu sozkonusu.
Adana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Sikayette bulundum hakkinda ama ofkem geçmiyor anlamıyorum yapamıyorsun madem niye hala israrla uğraşıyorsun yazik degil mi bu cocuga ?
O kadar sacma bir yorum ki bu. Benim o an ki tavrimi ne biliyorsunuz. Hemsire beceremedigini anladiki baska birini cagirdi ayrica
Vicdansız n'olacak acımasız çocuğun eline bak kıyamam kuzum benimAdana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Sikayette bulundum hakkinda ama ofkem geçmiyor anlamıyorum yapamıyorsun madem niye hala israrla uğraşıyorsun yazik degil mi bu cocuga ?
Benı ameliyat edecek doktor hocası ile ameliyata girip birlikte çalışıp öyle deneyim kazanmıyor mu.
Gorevi basinda olan kisi isini bilmiyor ama belli ki kendide kabul edip baskasini cagirmazdi oyle olsa
CAdana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Canım benim iki gün önce ben ordaydım hemşireler sanki mecburi gibi davranıyorlardı hepsi suratsızdıAdana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
aynen hakkıyla yapmayacaksa o kadar memnun değilsen defol git işini hakkıyla yapanlar gelsinBenim kızım da soğuk havale geçirdi ilk nöbetten sonra devlet hastanesine sevkettiler neyse gittik hastaneye dediler kan tahlili yapılsın girdik odaya 3 5 bebek çocuk var odada hepsi ağlıyor hemşire geldi kızımın kanını alacak beni odan çıkarttı ağlıyorum diye gorumcem girdi 4 defa denemiş damar patlayacak nerdeyse gorumcem haliyle yeter artık çocuğun elini mahvettin demiş kızımın kolunu itip beğenmiyorsan git başka kapıya dedi tabi o öyle diyince biz tartışmaya başladık o arada kızım feryat figan ağlıyorken tekrar nöbet geçirdiçocuğumun eli aynı bebeginizin gibi oldu maalesef işini hakkıyla yapamayan devletin hastanesinde kendi yeriymis gibi kovan çok gereksiz pislik insan var yazıklar olsun hepsine okumuşlar eğitim almışlar ama insanlıktan bi haberler maalesef
Hergün ağlayan bebeklerin anneleri kavga çıkarıyorsa mutsuz olmaları normal. Sürekli çocuk ağlıyor orda. Her ses duyduğunda tepki veremez istese deCanım benim iki gün önce ben ordaydım hemşireler sanki mecburi gibi davranıyorlardı hepsi suratsızdı
o kadar negatiflerdi ki nefret ettim o çocuklar ağladıkça hiç bşy olmamış gibi suratsızlığı devam edyrdu
Soru sorulduğunda boş boş karşındaki kişinin suratına bakması da bu dediklerinizden olmalıHergün ağlayan bebeklerin anneleri kavga çıkarıyorsa mutsuz olmaları normal. Sürekli çocuk ağlıyor orda. Her ses duyduğunda tepki veremez istese de
O zaman bunu belirtin[/QUOTE]Bu konuya tek yorum sen değilsin neden üstüne aliniyosun ki
O zaman bunu belirtin[/QUOTE]Bu konuya tek yorum sen değilsin neden üstüne aliniyosun ki
Sağlık bakanligindan dönüş söyle oldu resmen " bebeklerin damari cok kucuk komplikasyon olusabilit" yahu biliyorum ben de ama bu kadari fazla degil mi ? Sikayetimi kapatmami istediler fakat kapatmadim kapatmicamda
Adana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Bebekten ve kemoterapi hastalarından kan almak zordur ,eleştiri yapmadan önce bir de bu açıdan düşünün ,ayrıca hassasiyetini anlıyorum çokta haklısın ,o hemşire arkadaşın yapacağı şey şu olmalıydı defalarca denemek yerine ben bu damar yolunu açamam başka bir arkadaşım baksın o zaman sorun olmaz dı
Yapıp yapamamadan ziyade bebek konusunda deneyimi olmamasından kaynaklı bu durum
Hayir. Hocalar kendi hastaları degilse hicbir ameliyata girmezler.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz. Zaten tecrubesiz olabilir diyoruz, yillarin hemsiresi olup bu sorunu da yasayabilir diyoruz. Bunlar saglikta normal diyoruz zaten. Bir doktorun damar yolu konusunda hemsireden daha tecrubeli olma ihtimali cok düşükken, bazen yillarin hemsireleri acamiyor ve bize soyluyorlar, biz tek seferde aciyoruz. Bunun tecrübeyle bilgiyle ilgisi yok. Ya da tam tersi ben açamıyorum, stajyer hemsireden rica ediyorum o tek seferde aciyor. El degistirmek diye bir sey var. Ayrica hasta yakiniyla kavga edip hala isini yapmak istememesi cok normal. Ha ama diyorsaniz ki hastanelerde sadece tecrubeliler calissin, o zaman torununuza bakacak bir hemsire ve doktor bulamazsiniz ilerde bu mantikla. Onun inatlasmamasi gerekir, sizin de gorevini yapmaya calisan birine saygisizlik yapmamaniz gerekir. Sikayet ediyorsanız yine edin. Ama onun hatali, tecrübesiz ya da bilgisiz olmasi sizin yaptığınız saygisizligi hakli cikarmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?