bebegimden kan alınırken

Bakanlığa talepte bulunun o halde eleman eksikliğimiz var zaten belki verirlerde bizde rahatlariz
Ayrıca o bahsettiğiniz vergiden bende veriyorum sadece size özel değil
Ve taleplerinizi bana soracaksiniz demedim ama böyle bir talep işime gelir teşekkürler :) lütfen iyi okuyun anlamaya çalışın bu konuya yazdığım tüm mesajları :)

Son düzenleme:
Saç baş girsek mi şurda benim vergim seninkini döver diye tam yeri valla

Canım ben kendimden sağlikçiyim bi gün bebeğimi götürdüm mahfettiler koskoca hastanede bir kisi damar yolunu açamadin bu şekil davraniş da cabası tartıştım çiktim geldim kendim evde tedavi uyguladim..bazılari cidden dayaklik

Bakanlığa talepte bulunurken başka ihtiyaçlarınız varsa yazın onlarla beraber bulunalım malum mesleğin içerisinde olmanıza rağmen kendi başınıza tespitleri yapamayıp yapanlara haa doğru diye akıl da veriyorsunuzsiz mesajlarımı okuyup takip edin ki sorunları daha kolay tespit etmenize yardımcı olalım hemşire hanım
Vergi veren herkesin daha iyi hizmet talep etmeye hakkı vardır bunun tartışılacak bir yer yok

maalesef sağlıkta her şey deneyerek öğreniliyor en basit bir işlem bile birkaç deneme sonrası rayına oturuyor. sanırım hemşirenin üstünde yoğun bir baskı vardı ve bu da çocuğunuzun eline yansıdı. Onu korumuyorum ama böyle şeyler herkesin başına geliyor maalesef şikayet etmeniz iyi olmuş daha dikkatli olurlar umarım bundan sonra her yiğidin harcı olmuyor sağlıkta çalışmak...

Yeterince tatmin ettiniz mi kendinizi :) :)

3 yilda tecrübe olmaz zaten bence de . sizde bebeklerin elinin uzerinde parmaklarinizin izlerini morluk seklinde mi bırakıyorsunuz? Sizin aynu seyi yapmaniz hemsirenin hakli oldugunu göstermez.

Iki elindende denendi nedense bu kadinin denedigi elde morluk var tek orda mi sizinti olmus . sizde onlar gibisiniz ki savunmaya geçiyorsunuz. .

Kafami cevirdim bakamadim ki ben tam oyle bi andi ki o an kendimi cok suçluyorum

Cok guzel yazmissinizda ayni seyi bende yasadim 26 yasindayim. 9 defa igne vurdu en sonunda ben bagrinca baska birisi geldi 1 kerede yapti( cok sukur). Evet haksiz yere elestiri yapilmasina bende karsiyim ama burda bayan hakli. Isini iyi yapamayip insanlari deneme tahtasi gibi kullanan da cok malesef. Onlarsa agir bir sekilde elestirilmeyi hak ediyor.

QUOTE="Elysiums, post: 52373140, member: 208761"]Bebekten ve kemoterapi hastalarından kan almak zordur ,eleştiri yapmadan önce bir de bu açıdan düşünün ,ayrıca hassasiyetini anlıyorum çokta haklısın ,o hemşire arkadaşın yapacağı şey şu olmalıydı defalarca denemek yerine ben bu damar yolunu açamam başka bir arkadaşım baksın o zaman sorun olmaz dı
Yapıp yapamamadan ziyade bebek konusunda deneyimi olmamasından kaynaklı bu durum[/QUOTE]

[/QUOTE]

Ben bayana haksız demiyorum ki haklı tabi ki,ama mesleğimizin asagilanmasina da tahammül edemem

Ben bayanin mesleginizi assaladigini dusunmuyorum. Kendisi igneyi yapan hemsire hakkinda yazmis hakli olarak. Sizin mesleginiz kolay degil bunu biliyorum, gunde okadar insanla ugrasip memnun etmek cok zor. Kimsede mesleginizi asalamadi. Isini yapamiyan insanlar sikayet edilmeli, onlarin yerine bu meslegi dogru yapacak olan ve hak eden binlercesi var.

Ben bayana haksız demiyorum ki haklı tabi ki,ama mesleğimizin asagilanmasina da tahammül edemem[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun şuan ne kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum
Biberiye yağı sürün

Ama şimdi hemşire arladaşlardan çıkıp size kızanlar olacak hatta belki bana da

Benim kızımında damaryolunu bulmaya çalışırken bir kez bundan daha fena (burada fotografta daha hafif çıkmışda olablir) morarttılar. Kızım ağlamaktan kasıldı nefes alamadı yan bölmedeki hemşire boğuluyor diye gelip kızımı o hemşirenin elinden almıştı. Sonra da sağolsun kendisi tek seferde kanı almayı başardı. Giderken farkettim ki kanı başarıyla alan hemşire hamileymiş
Çok dua ettim ona inşallah bebeğinin canını hiç bir zaman acıtmazlar hep sağlı olur iyi olur diye .

[/QUOTE]

Bayan için hiç bir lafım yok zaten ,şikayet etmek en doğal hakları insanların ama kişi olarak şikayet edecekler mesleklestirmeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…