bebegimden kan alınırken

Kamu harcamaları vergiler yoluyla yapılıyor:işsiz:vergi yerine başka şeylerle ödeme yaparsak(!) onu da söyler sizi memnun ederiz:işsiz:
Kaldı ki, nasılsa bu işi öğrenmesi gerekiyor diyip işin Cılkını çıkarmaya gerek yok herkes herşeyi öğrenmek zorunda mı?hastanelerde bebekler üzerine uzman hemşireler bulunsun bu gibi durumlar en aza indirilsin diye talepte bulunmaya da vatandaş olarak hakkım var size soracak değilim taleplerimi.

Bakanlığa talepte bulunun o halde eleman eksikliğimiz var zaten belki verirlerde bizde rahatlariz
Ayrıca o bahsettiğiniz vergiden bende veriyorum sadece size özel değil
Ve taleplerinizi bana soracaksiniz demedim ama böyle bir talep işime gelir teşekkürler :) lütfen iyi okuyun anlamaya çalışın bu konuya yazdığım tüm mesajları :)

Son düzenleme:
Bakanlığa talepte bulunan o halde eleman eksikliğimiz var zaten belki verirlerde bizde rahatlariz
Ve taleplerinizi bana soracaksiniz demedim lütfen iyi okuyun anlamaya çalışın bu konuya yazdığım tüm mesajları :)
Saç baş girsek mi şurda benim vergim seninkini döver diye :KK48: tam yeri valla :KK11:

Adana cocuk hastanesine gttik bugün bebegimden kan alirken hemsire defalarca denedi yapamiyorsaniz başkası yapsin dedim bana begenmiyorsan git diye karsilik verdi . sonra baska bir hemşire geldi ve aldi kanini kizimin. Bir baktım ki o hemsirenin denedigi el bu hale gelmis resmen deneme tahtası yapti kizimi gördükçe icim aciyor.
Sikayette bulundum hakkinda ama ofkem geçmiyor anlamıyorum yapamıyorsun madem niye hala israrla uğraşıyorsun yazik degil mi bu cocuga ?
Canım ben kendimden sağlikçiyim bi gün bebeğimi götürdüm mahfettiler koskoca hastanede bir kisi damar yolunu açamadin bu şekil davraniş da cabası tartıştım çiktim geldim kendim evde tedavi uyguladim..bazılari cidden dayaklik

Bakanlığa talepte bulunun o halde eleman eksikliğimiz var zaten belki verirlerde bizde rahatlariz
Ve taleplerinizi bana soracaksiniz demedim ama böyle bir talep işime gelir teşekkürler :) lütfen iyi okuyun anlamaya çalışın bu konuya yazdığım tüm mesajları :)
Bakanlığa talepte bulunurken başka ihtiyaçlarınız varsa yazın onlarla beraber bulunalım malum mesleğin içerisinde olmanıza rağmen kendi başınıza tespitleri yapamayıp yapanlara haa doğru diye akıl da veriyorsunuz:KK70:siz mesajlarımı okuyup takip edin ki sorunları daha kolay tespit etmenize yardımcı olalım hemşire hanım:işsiz:
Vergi veren herkesin daha iyi hizmet talep etmeye hakkı vardır bunun tartışılacak bir yer yok:işsiz:

maalesef sağlıkta her şey deneyerek öğreniliyor en basit bir işlem bile birkaç deneme sonrası rayına oturuyor. sanırım hemşirenin üstünde yoğun bir baskı vardı ve bu da çocuğunuzun eline yansıdı. Onu korumuyorum ama böyle şeyler herkesin başına geliyor maalesef şikayet etmeniz iyi olmuş daha dikkatli olurlar umarım bundan sonra :( her yiğidin harcı olmuyor sağlıkta çalışmak...

Bakanlığa talepte bulunurken başka ihtiyaçlarınız varsa yazın onlarla beraber bulunalım malum mesleğin içerisinde olmanıza rağmen kendi başınıza tespitleri yapamayıp yapanlara haa doğru diye akıl da veriyorsunuz:KK70:siz mesajlarımı okuyup takip edin ki sorunları daha kolay tespit etmenize yardımcı olalım hemşire hanım:işsiz:
Vergi veren herkesin daha iyi hizmet talep etmeye hakkı vardır bunun tartışılacak bir yer yok:işsiz:

Yeterince tatmin ettiniz mi kendinizi :) :)

Başkasının konusunda olmuyorsa aile ajiteyse denemeye gerek yok diye yazmıştım (çünkü siz mesleğinizi yapmaya çalışırsınız, başkası bebekten kan almaya calıştıkça sanırım cani gibi zevk alındığımızı düşünüyor ) Ben sizin yorumunuz da izin veren ailelerde denesinler demenize söyledim mesela bazı hastaneler de bir birime veriyorlar yapacaksınız bu işi kimse gelip senin yerine kan almak zorunda değil çünkü ikiniz de aynı işi yapıyorsunuz kimse gelip sana yardım etmek zorunda değil. Kendimden örnek vereyim acildeyim günde bazen 100 kişiden kan aldığım oluyor 3 senedir yapıyorum artı öğrenciyken de sürekli gece gündüz nöbetlere kalıyordum yeri geliyor bazı bebeklerde bir kaç kez denemek zorunda kalıyorum. Özellikle bebek ateşliyse.
3 yilda tecrübe olmaz zaten bence de . sizde bebeklerin elinin uzerinde parmaklarinizin izlerini morluk seklinde mi bırakıyorsunuz? Sizin aynu seyi yapmaniz hemsirenin hakli oldugunu göstermez.

Kimse annesinin karnında uzman hemşire olarak doğmuyor ki sizin o Uzman dediğiniz hemşireler de aynı yollardan geçti. Artı inatlaşma diye bir durum yok zaten kimse ufacık bebeği ağlamasından tatmin olmuyor hem bebeğin elinde ki morluk kan alındıktan sonra damara bası yapılmaması sonucu oluşan deri altı sızıntısı.
Iki elindende denendi nedense bu kadinin denedigi elde morluk var tek orda mi sizinti olmus . sizde onlar gibisiniz ki savunmaya geçiyorsunuz. .

Çok sinirim bozuldu canım ya :KK43:
içim acıdı. Yani kaç kere almayı denedi de bu hale getirdi.
Sen neden 1 2 denemeden sonra yeter demedin, böyle olana kadar bekledin.
Sakın şikayetinden vazgeçme. Benim kolumu koparsalar unuturum da bebeğe bu yapılır mı.
Benim oğluma da bir kere kan aldılar herşey normaldi ama biz pamuğu bastıramamıştık tam, oğlum durmamıştı, kucaktan kucağa yapmıştık. Baya bir kan akmıştı, koridorlara kadar. Çok kötü olmuştuk.
Ama bizimkinde hata bizdeydi.
Biran önce geçer inşallah canım.
Kafami cevirdim bakamadim ki ben tam oyle bi andi ki o an kendimi cok suçluyorum

Cok guzel yazmissinizda ayni seyi bende yasadim 26 yasindayim. 9 defa igne vurdu en sonunda ben bagrinca baska birisi geldi 1 kerede yapti( cok sukur). Evet haksiz yere elestiri yapilmasina bende karsiyim ama burda bayan hakli. Isini iyi yapamayip insanlari deneme tahtasi gibi kullanan da cok malesef. Onlarsa agir bir sekilde elestirilmeyi hak ediyor.

QUOTE="Elysiums, post: 52373140, member: 208761"]Bebekten ve kemoterapi hastalarından kan almak zordur ,eleştiri yapmadan önce bir de bu açıdan düşünün ,ayrıca hassasiyetini anlıyorum çokta haklısın ,o hemşire arkadaşın yapacağı şey şu olmalıydı defalarca denemek yerine ben bu damar yolunu açamam başka bir arkadaşım baksın o zaman sorun olmaz dı
Yapıp yapamamadan ziyade bebek konusunda deneyimi olmamasından kaynaklı bu durum[/QUOTE]

Cok guzel yazmissinizda ayni seyi bende yasadim 26 yasindayim. 9 defa igne vurdu en sonunda ben bagrinca baska birisi geldi 1 kerede yapti( cok sukur). Evet haksiz yere elestiri yapilmasina bende karsiyim ama burda bayan hakli. Isini iyi yapamayip insanlari deneme tahtasi gibi kullanan da cok malesef. Onlarsa agir bir sekilde elestirilmeyi hak ediyor.

QUOTE="Elysiums, post: 52373140, member: 208761"]Bebekten ve kemoterapi hastalarından kan almak zordur ,eleştiri yapmadan önce bir de bu açıdan düşünün ,ayrıca hassasiyetini anlıyorum çokta haklısın ,o hemşire arkadaşın yapacağı şey şu olmalıydı defalarca denemek yerine ben bu damar yolunu açamam başka bir arkadaşım baksın o zaman sorun olmaz dı
Yapıp yapamamadan ziyade bebek konusunda deneyimi olmamasından kaynaklı bu durum
[/QUOTE]

Ben bayana haksız demiyorum ki haklı tabi ki,ama mesleğimizin asagilanmasina da tahammül edemem

Ben bayanin mesleginizi assaladigini dusunmuyorum. Kendisi igneyi yapan hemsire hakkinda yazmis hakli olarak. Sizin mesleginiz kolay degil bunu biliyorum, gunde okadar insanla ugrasip memnun etmek cok zor. Kimsede mesleginizi asalamadi. Isini yapamiyan insanlar sikayet edilmeli, onlarin yerine bu meslegi dogru yapacak olan ve hak eden binlercesi var.

Ben bayana haksız demiyorum ki haklı tabi ki,ama mesleğimizin asagilanmasina da tahammül edemem[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun şuan ne kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum
Biberiye yağı sürün

Ama şimdi hemşire arladaşlardan çıkıp size kızanlar olacak hatta belki bana da

Benim kızımında damaryolunu bulmaya çalışırken bir kez bundan daha fena (burada fotografta daha hafif çıkmışda olablir) morarttılar. Kızım ağlamaktan kasıldı nefes alamadı yan bölmedeki hemşire boğuluyor diye gelip kızımı o hemşirenin elinden almıştı. Sonra da sağolsun kendisi tek seferde kanı almayı başardı. Giderken farkettim ki kanı başarıyla alan hemşire hamileymiş
Çok dua ettim ona inşallah bebeğinin canını hiç bir zaman acıtmazlar hep sağlı olur iyi olur diye .

Ben bayanin mesleginizi assaladigini dusunmuyorum. Kendisi igneyi yapan hemsire hakkinda yazmis hakli olarak. Sizin mesleginiz kolay degil bunu biliyorum, gunde okadar insanla ugrasip memnun etmek cok zor. Kimsede mesleginizi asalamadi. Isini yapamiyan insanlar sikayet edilmeli, onlarin yerine bu meslegi dogru yapacak olan ve hak eden binlercesi var.

Ben bayana haksız demiyorum ki haklı tabi ki,ama mesleğimizin asagilanmasina da tahammül edemem
[/QUOTE]

Bayan için hiç bir lafım yok zaten ,şikayet etmek en doğal hakları insanların ama kişi olarak şikayet edecekler mesleklestirmeyecekler

Back
X