Bebeğimde FL kısalığı var

Teşekkür ederim.ailemiz uzun.baba 1.92 ben 1.68 ilk kızımda hep yaşıtlarından önde.o yüzden çok şaşırdık.gebeyken gittiğim peritonılogda down sendromu olabilir ama akondroplazi yok demişti biraz moral olmuştu.olsun napalım.uzatma ameliyatı falan yaptırırız diye düşünüyoruz.siz genetik için nereye basvurdunuz.40 ını mı beklemek gerekiyormuş.ben biran önce sonuçlansın istiyorum.

Anladım bizde babamiz 1.75 ama vucut uzun kol bacak kısa baş büyük. Ben Boluda yasiyorum ama genetik testimiz için istanbulda biruni üniversite hastanesi genom merkezine gidecegiz. Esimin ablası orada calisiyor. Bizim ilk bebegimiz. Biz de cok yıkıldık. Istanbulda Rıza madazlı ve zeki şahinoğlu muayene etmisti. Onlar kesin akondroplazi dedi. Ama amniyosentez vs yapilmadi. Bebis cok küçük oldugu icin 40ından sonra alalım kanı zaten varsa da tedavi zamanı icin beklenecek dendi

Anladım insallah çıkmaz sizde. Zor bir imtihan.evlatla sınanmak zor gercekten.yine de üzülmeyin.herseyde vardır bir hayır.rabbim daha beterlerinden korusun.

Bayanlar merak ettim test sonuçlarınız çıktı mı? İnşallah temiz çıkmıştır sonuçlar.

İnanin bu konuyu bastan beri okudum dogumunuzu yaptiginizi bildiğim halde hep.dua ettik en iyi siz anlarsiniz beni benim bebegin.icin suan fl iki hafta geriden geliyor dedi.doktor umut oldunuz bana rabbim bana da o mutlulugu sevinci yasatir 36haftalik hamileyim bebegimin bide kalbinde sorun var yasamaz dediler her an olebilir dior doktorlar cok.korkuorum bana dua edermisiniz rabbim.evladinizla birlikte mutlu mesut olun.bazeb dusunuorum onun.kokusunu icime cekebilecekmiyim opebilecekmiyim.die kiyafetlerine bakip bakip ağlıyorum rabbik yardim etsin.dualarınizi bekliyorum

Ben de size dua ederim. Allah evladınızı sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah çok sağlıklı doğar ve çok mutlu hayat sürersiniz inşallah.

Rabbim ya Şafi ismiyle şifa versin insallah.yavrun doğduğunda hiçbirşeyi olmaz insallah.gercekten evlatla imtihan cok zor.umudunu kaybetme şakın hep dua et. Kun fe yekun (rabbim ol der ve olur)

Henüz gidemedim İstanbula. Yaptıramadım malesef. Sizde bir gelisme var mı
Biz çapa endokrin e gittik.bazı tahliller istediler.genetiğe sevkederler diye düşünüyorum.cünkü direkt başvuramıyoruz.bakalım sonuçların çıkmasını bekliyoruz.bu arada bebeğiniz nasıl.gelişimi iyi mi.sizin ki büyümüştür biraz.

Kanuni hastanesine gittim bebegimde fl kisaliginin 6hafta oldugunu soylediler perinatoloji bolumunde cuma gunu kadin doguma muane olmustum o 1hafta oldugunu cok sorun olmadigini soylemisti iki gun icinde bu kadar fark nasil oluor anlamis degilim cok korkuyorum ne yapacagimi bilmiorum

oncelikle merhaba seni cok iyi anliyorum o caresizligi cok iyi bilirim benim fl kisalgi bir aydan fazla nerdeyse iki ay gerideydi bana direk olecek dediler sorunlu, ozurlu ,sakat.... amelyat masasina yattgimda bile... neyse bi allah bilir . ama sonuc tam bi mucize benm uzuntulerim goz yaslarim hep yanima kar kaldi hikayemi okumussan az cok biliyorsun bu yuzden sakin sikma o tatli canini senin icn tabikide dua edicem rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn sakin uzulup sikilp bos yere karnindaki mahsuma eziyet etme!!! ben yaptim sen yapma eminim ki bebegin cok saglikli

yani anlayacin korkma sadece allaha sigin bol dua et bizler sinaniyoruz aglayip isyan etme bizim gibi ayni kaderi yaşayan binlerce insan saglikla kucagina aldi insallah sende alir burda mutlu haberi verirsn sende baskalarina umut olursn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…