- 8 Aralık 2017
- 213
- 98
- 39
Karamel 29 Bende dışarıdan senin yazılarını takip ediyordum çok şükür kucağına almışsın. Çok sevindim senin adına :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karamel 29 Bende dışarıdan senin yazılarını takip ediyordum çok şükür kucağına almışsın. Çok sevindim senin adına :)
Çok şükür evet sağlıkla aldık kucagimiza gule gule buyutelim yavrularimizi insallah. Benim goturdugum cocuk doktoru hic biseyine bakmadan kadin dogumcunun soyledikleri uzerinden yorum yapti. Kucagima aldigim sabah gelip beni hastahane odasinda hickira hickira aglatti. O kadar uzulmustum ki anlatamam. Hala da ayni yorumlara devam ediyorlar ama ben de topuk kanini bekliyorum. Insallah temiz cikacak ve bizim telefonumuz calmayacak. 40ı dolduktan sonra İstanbulda gen merkezine goturecegiz insallah oradan da yuzumuz gulerek ayriliriz.Doltorlar bebegimi 51cm diye olcmusler onu bile dogru olcmeyi becerememisler bebegimi kucagima aldigimda ufak bir bebekti basi vucuduyla uyumlu buyuk degil ama kol bacaklar hatta parmaklar eller ayaklar kisa ve cok kucuk tu zaten cokta zayif dogmustu durumu cocuk doktoruna anlattim bu 51 cm olamaz dedim daha once evde olctugumde 47cm cikmisti muayene sirasinda bi sorunla karsilasmadik boyu yanlis olculmus yapisal olarak biraz kisa her bebek uzun olcak diye birsey yok dedi ailede kisa var aslinda teyzelerim kisa ama anormal bi kisalik degil tabi onlara cekmis diye dusunuyorum bebek beslendikce toparlanir vucuduyla orantili olur merak etme cok kafaya takma zihinsel olarak bi sorun olmasinda kisa olsun ne olucak suan bile gozlerim doluyo agliyorum onca cektiklerime cok sukur suan bi sorun yok topuk kaninda da bisey cikmazsa tum yasadiklarimi gommek unutmak istiyorum icin rahat etsn bence cok takilma bebekler kirk defa sekil degistire degistire buyuyorlar bizim bebeklerimz ufak sadece cuce yada anormal bi durumlari yok cok sukur
Çok şükür evet sağlıkla aldık kucagimiza gule gule buyutelim yavrularimizi insallah. Benim goturdugum cocuk doktoru hic biseyine bakmadan kadin dogumcunun soyledikleri uzerinden yorum yapti. Kucagima aldigim sabah gelip beni hastahane odasinda hickira hickira aglatti. O kadar uzulmustum ki anlatamam. Hala da ayni yorumlara devam ediyorlar ama ben de topuk kanini bekliyorum. Insallah temiz cikacak ve bizim telefonumuz calmayacak. 40ı dolduktan sonra İstanbulda gen merkezine goturecegiz insallah oradan da yuzumuz gulerek ayriliriz.
Aslında benim de içim rahat ama insan kucağına aldıktan sonra bi başka korkuyormuş. Benim ilk bebeğim olduğu için sen daha iyi anlarsın. Bakalım bizim de geçtigimiz persembe alindı topuk kanı. Hayırlısıyla temiz olarak sonuçlanır inşallah her ikimizinkide. Allah da kimseyi evladıyla sınamasın. Herkesin evladına saglik sihhat versin insallah..Amin canim insallah bende topuk testini bekliyorum insallah ikimizinkide temiz cikar sonuclar bugun cocuk doktoru yine bakti fumurlarda kisalik var yapisal olabilecegi gibi anormal bir durumda olabilir dedi genetik teste yonlendircek ailevi bisey mi yoksa cucelik veya baska bisey mi diye herbiri farkli bisey soyluyo artik biktim baktigimda ufak ama saglikli bir bebek giruyorum her bebek uzun olcak diye bisey yok topuk kani da temiz ciktimi silicem artik kafamdan bu supheleri mahvoldum artik rabbim daha baska dert vermesin ikimiz icinde icim rahat sende takilma cok
Karamel 29 hayırlı olsun sağlıkla sihhatle keyifle büyüt inşallah bebeğini.sizin adiniza çok sevindim Güle güle büyütün bebeklerin izi
sonuç belli oldu mu?Aslında benim de içim rahat ama insan kucağına aldıktan sonra bi başka korkuyormuş. Benim ilk bebeğim olduğu için sen daha iyi anlarsın. Bakalım bizim de geçtigimiz persembe alindı topuk kanı. Hayırlısıyla temiz olarak sonuçlanır inşallah her ikimizinkide. Allah da kimseyi evladıyla sınamasın. Herkesin evladına saglik sihhat versin insallah..
Henüz bir arayan yok ama toplam 2 hafta suresi var herhalde. Onumuzdeki persembe 2 hafta oluyorsonuç belli oldu mu?
Henüz bir arayan yok ama toplam 2 hafta suresi var herhalde. Onumuzdeki persembe 2 hafta oluyor
Henüz bir arayan yok ama toplam 2 hafta suresi var herhalde. Onumuzdeki persembe 2 hafta oluyor
Insallahh.. Benim bebişim iyi çok şükür normal gibi şimdilik. Ama ben de 40ından sonra yapılacak gen testinden korkuyorum insallah o da temiz cikar Senin minik kızın nasıl iyi mi :)Benimde bugun iki haftam doldu ama cok sukur arayan yok bu saatten sonrada insallah aramazlar.senin bebegin durumu nasil toparladi mi
Ben de minyon olduklarını düşünüyorum. Bizim de babamizin kafasi biraz büyük :)) onlara cekmis zannederimki. Insallah bu kotu gunler gelmis gecmis olsun. Allahim evlatlarimiza saglikli uzun omurler versinOh oh masallah hic korkma canim zor gunler geride kaldi eminim ordaki sonuclarda temiz cikacaktir bizimkiler biraz minyon tipli benimkide anne sutunden sonra baya toparladi kilo aldi sanki biraz uzadi da kafasi biraz buyuk o beni dusumduruyo biraz ama ailede koca kafa cok ondan birisine cekmis diye dusunuyorum
mrb.öncelikle geçmiş olsun mesajları takip ediyordum uzaktan.bugun üye olabildim.benim de gebeliğimde fl geriliğim vardı.hep bu sayfadan moral buldum.pazertesi Doğum yaptım.dr hiçbirseyi yok dedi.46 cm doğdu bu arada.ama mutluluğum 5 gün sürdü.bugun çekilen röntgende akondroplazi yada hipokondroplazi tanısı yüksek ihtimalle kondu.bebeğimin bacak boyu kısa gerçekten.ama yüzünde hiçbirşeyi yok dua etmekten başka çarem yok.yine de genetik test yapılacak tabii ama durumu kabul etmek zorundayım.rabbimin imtihanı olarak bakıyorum.şükür zekası yerinde engelli değil.kızım Melek gibi.insallah bana iyi gelecek meleğim.Insallahh.. Benim bebişim iyi çok şükür normal gibi şimdilik. Ama ben de 40ından sonra yapılacak gen testinden korkuyorum insallah o da temiz cikar Senin minik kızın nasıl iyi mi :)
Öncelikle hayırlı olsun Allahım saglikla büyütmeyi nasip etsin. Benim de durumum ayni her gittigim yerde ayni teshis soyleniyor fakat gen testi olmadan hickimse net bir teshis koyamaz. Sonucu gormeden umudunu yitirme lütfen. Seni cok iyi anliyorum ben de emzirirken yuzüne bakıp bakıp agliyorum yavrumun. 1 hafta sonra 40ımız çikacak. Ondan sonra kan alacaklar. Ama bize oyle bir rontgen cekilmedi. Ailedeki vucut yapisi nasil? Benim esimin bebeklik fotografi tamamen kizimla ayni. Benim su anlık tek tesellim bu. 1 ayda 3 cm uzamış boyle teshis koyulan bebekler normal bebek statüsünde gelisim gosteriyor mu onu bilmiyorum ama zaten bebeklerde ilk ay beklenen büyüme oranı 2.5 - 3 cm oluyormus. Ben de bazen umudumu yitirmis gibi hissediyorum hakkımizda hayirlisi olsun..mrb.öncelikle geçmiş olsun mesajları takip ediyordum uzaktan.bugun üye olabildim.benim de gebeliğimde fl geriliğim vardı.hep bu sayfadan moral buldum.pazertesi Doğum yaptım.dr hiçbirseyi yok dedi.46 cm doğdu bu arada.ama mutluluğum 5 gün sürdü.bugun çekilen röntgende akondroplazi yada hipokondroplazi tanısı yüksek ihtimalle kondu.bebeğimin bacak boyu kısa gerçekten.ama yüzünde hiçbirşeyi yok dua etmekten başka çarem yok.yine de genetik test yapılacak tabii ama durumu kabul etmek zorundayım.rabbimin imtihanı olarak bakıyorum.şükür zekası yerinde engelli değil.kızım Melek gibi.insallah bana iyi gelecek meleğim.
TÖncelikle hayırlı olsun Allahım saglikla büyütmeyi nasip etsin. Benim de durumum ayni her gittigim yerde ayni teshis soyleniyor fakat gen testi olmadan hickimse net bir teshis koyamaz. Sonucu gormeden umudunu yitirme lütfen. Seni cok iyi anliyorum ben de emzirirken yuzüne bakıp bakıp agliyorum yavrumun. 1 hafta sonra 40ımız çikacak. Ondan sonra kan alacaklar. Ama bize oyle bir rontgen cekilmedi. Ailedeki vucut yapisi nasil? Benim esimin bebeklik fotografi tamamen kizimla ayni. Benim su anlık tek tesellim bu. 1 ayda 3 cm uzamış boyle teshis koyulan bebekler normal bebek statüsünde gelisim gosteriyor mu onu bilmiyorum ama zaten bebeklerde ilk ay beklenen büyüme oranı 2.5 - 3 cm oluyormus. Ben de bazen umudumu yitirmis gibi hissediyorum hakkımizda hayirlisi olsun..