Bebeğimde FL kısalığı var

Bende de aynisi olacak abimlerde kalcam. Onlar isinde gucunde ben istanbulu hic bilmiyorum. Neler yasayacagim Rabbim kolayca atltmayi nasip etsin
Bende bilmiorum.abimin işi de yogun anca hastaneye bırakio ben halletmeye calisiroum bi oaraya bi buraya kosturuyorum rabbim yardilcimiz olsun sen hangi hastaneye gideceksin ki

Bende bilmiorum.abimin işi de yogun anca hastaneye bırakio ben halletmeye calisiroum bi oaraya bi buraya kosturuyorum rabbim yardilcimiz olsun sen hangi hastaneye gideceksin ki
Daha benim hic belli degil. 18. Haftamdayim. Bebege dogar dogmaz bende ameliyat sart. Yogun bakimda kalacak. Cok basarili olmuyor ameliyat herseye hazir olmam lazim. Ne kadar kalmam gerekir orada bilmiyorum. Keske yasadigim yerde imkanlar olsaydi bu kadar zorlanmazdim. Rabbim feraha ulastirsin. Senin zor gunlerin basladi benim ki daha baslamadi su an bile bitik durumdayim.

Dua edeceğiz kardeşim dua kaderi degistir hic belli olmaz benimde kadin.doktorum.hep kaybedeceksin dio som dakikaya kadar hem tereddutteyim.rabbimnneylerse guzel.eyler ona yalvaracagiz ondan başka caremiz yokne cihaZlara ne.doktorlara guvencem kaldi

Yazdıklarınızı içim yanarak okudum arkadaşlar. Bizim hamilelik hikayemizde de cok zor gecti. Bana da down olabilir, karninda da olebilir, dogunca da olebilir. Cuce iste bu cocuk neden anlamiyosun seklinde azarlandim prof tarafindan. Neler dediler. Elhamdulillah evladim dogdu yine ufak tefek sorunlar var benzer seyler soyleniyor fakat henuz genetik test yaptirmadik o yuzden net bir sey yok. Ama soylediklerinin de cogu olmadi. Dogumdan 1 gun once 40 cm dedikleri yavrum ertesi gece 46 cm dogdu. Ölçülere takili kalmayin. Diger problemler icin de lutfen bebeginizi de kendinizi de üzmeyin. Inanin dogum bir mucize. Allahim bilir her seyi. Siz bolca dua edin. Hepinizin evladi icin dua edecegim saglikla alin insallah kucaginiza

Ediyorum.kardeşim ediyorum insallah hersey guzel olacak inşallah rabbimin merhametine ve mucizesine sonsuz inancimiz var inan nasil.bir psikoloji icindeyiz en iyi sizler anlarsiniz dua edin bizlere bizlerde yavrumuza saglikla sihhatle kavuşalım inanin cok caresizim hep.dua ediyorum aglamamaya uzulmemeye çalışıyorum bebegim.etkilenmesin die ama bazen o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi hıçkıra hıçkıra bagira bagira ağlıyorum hele o geceler hic bitmio dusun agla umut heer an yanimda allah yardimcimiz olsun

Ben de ayni oyleydim. Sıkıntımız 28. Haftada başladi. Perinatologlar beni ultrason sedyelerinde bagira bagira aglatti. Hic unutmuyorum artik o kadar korkuyordum ki beni tartmak icin tartiya cikarttiklarinda titredigim icin tartamamisti tarti. Allahim saglikla sihhatle kucaginiza almanizi nasip etsin. Bu uzuntuyle kalalim hepimiz. Allahim kimseyi evladiyla sınamasın insallah....

Zaten hikayeni bastan asagi okudum hep umut oldunuz bana oluosunuzda insallah bende bebegimi saglikla kucagima alırım kalbinde de sknti oldugu için cok korkuorum bisey olacalndie kime.gitsem.down sedromlu diolar ama benim kalbimde hep ferah bilmiorum yasamaz dio doktorlar anne karnında kaybedersin diolar suan bile bunalri yazarkrn nasilda tepio karnimi sen kimseye aldirma anne ben varim buradayim halen die dua edin kardeslerim bana ya doktorlarin dedikleri cikarsa kac senedir bebek bekliyoruz hatta doktor normal yollarla bebeginiz olmaz dedi ama mucize bizim icin suan hamile olmam tedavisiz hep buna siginiyorum rabbim neylerse guzel eyler die

Naptin nasil gidiyor durumlar

o rabbimin sana verdigi bi hediye bir melek gecmis olsun rabbim guc versin sifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…