Allah'ım yavruna sağlık versin. Evinize meleğinle dönün inşallah...Saolun rabbimin bana emaneti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım yavruna sağlık versin. Evinize meleğinle dönün inşallah...Saolun rabbimin bana emaneti
En son yazdıklarınızdan itibaren başladım okumaya su mesajınızı okudum o kadar mutlu oldumki çok şükür dedim.Arkadaslar merhaba. Bugun dogum yaptim bebegim gayet saglikli. Hicbirseyi yok. Endiselenmeyin. Saglikla alirsiniz insallah siz de kucaginiza
Çok şükür Allahıma. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin...En son yazdıklarınızdan itibaren başladım okumaya su mesajınızı okudum o kadar mutlu oldumki çok şükür dedim.
Bizim başımız büyük kol ve bacak kısalığı devam ediyor. Boyumuz yasıtlarımızdan biraz geri geliyor. Gen testi verdik bakalım kurban bayramından sonra çıkacak. İnşallah sağ salim alırsın kucagına yavrunuKaramel 29 E Elif1424 kızlar bende 18 haftalikken 1 ay gerilik gorundu kol bacak sakat dendi bir suru sorun cikardi hatta 12 haftalik ense kalinligi 6 mm di sıvı verdim temizdi odem birsürü devam dendi şimdide bole bisi oldu sizlerde nasil bebekleriniz umarim saglikla almisinizdir kulağınıza inşallah
Doğum yaptin mı canım bebekte varmiymis sorun gerçektenBizim başımız büyük kol ve bacak kısalığı devam ediyor. Boyumuz yasıtlarımızdan biraz geri geliyor. Gen testi verdik bakalım kurban bayramından sonra çıkacak. İnşallah sağ salim alırsın kucagına yavrunu
Yaptım yaptım bebeğim 4 ayı bitirdi. Gen tahlili verdik o zaman belli olacak sorun olup olmadığıDoğum yaptin mı canım bebekte varmiymis sorun gerçekten
bebekte sıkıntı varmı canmYaptım yaptım bebeğim 4 ayı bitirdi. Gen tahlili verdik o zaman belli olacak sorun olup olmadığı
Gen testiniz nasıl cıktı merak ettim inş güzel haberler almıssınızdırYaptım yaptım bebeğim 4 ayı bitirdi. Gen tahlili verdik o zaman belli olacak sorun olup olmadığı
Tamam canım gonlunu fersh tut bisey olmuycak Allah ın izniyle .Kızlar merhaba. Henüz sonuçlarımız çikmadı bekliyoruz
Merhaba çıktı mı sonuçlarınız bende aynı durumu yaşıyorum şu andaKızlar merhaba. Henüz sonuçlarımız çikmadı bekliyoruz
Sonuçlar cikinca yayınlarsanız çok seviniriz 36. Haftada bizdede 2 haftalık gerilik var karin çevresi 1 hafta geri doktor tansiyona bağlıyor çok üzgününKızlar merhaba. Henüz sonuçlarımız çikmadı bekliyoruz
Merhaba çıktı mı sonuçlarınız bende aynı durumu yaşıyorum şu anda
Sonuçlar cikinca yayınlarsanız çok seviniriz 36. Haftada bizdede 2 haftalık gerilik var karin çevresi 1 hafta geri doktor tansiyona bağlıyor çok üzgünün
Sonuç belli oldumu canım bizede var aynısı 3 hafta kol ve bacak
Çok geçmiş olsun Allahım başka dert vermesin gercekten çok üzüldüm bu arada boluda yaşıyosunuz herlde bende boludayımEvet kızlar sonuç çıktı bebeğim malesef akondroplazi
Amiin inşallah. En azından tedavi edilebilen bir sıkıntı... Evet Bolu Gerede'de yaşıyoruzÇok geçmiş olsun Allahım başka dert vermesin gercekten çok üzüldüm bu arada boluda yaşıyosunuz herlde bende boludayım
Gecmis olsun benim de 3 aylik oglum icin olabilir dediler test verdik 2 ay kaldi sonuc cikmasina bekleme sureci cok sıkıntili.Allah sizn de yardimciniz olsun insallahMerhaba kızlar. Sonuçlar çıktı 2 ay oluyor. Evet kızım akondroplazi malesef...