madem öyle niye burayı yaygaraya veriyosunBebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Niye konu actin o zaman doktorBebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Ama sen doktora sordugunu konuştuğunu belirtmezsen tabiki tepki alirsin, doktora sorduysan bize sormanda sacma. Hepimizin hemen doktora gotur diyeceğimiz kesin cunkuBebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Doktora demiş güncesSaka gibi ama hala burada ya. Otursun kendine kizsin.
Ben 7 yaşındaki cocuga bile hale bariyer takili( biraz abartı ama düşüp niye cani acısınYatak barıyerrı olmadan mı yatırıyorsunuz?Uyutmamanız lazım boyle durumlarda en az 2 saat.Kusma var mı takip edılmelı.Gecmıs olsun.
Sana ne ceycey istediğini yapabilir Sana mi sorucak alla allaÇocuk düşmüş uyumuş anne buraya üyelik açıyor pess. Allah korusun beyin kanaması ihtimali var engelli kalma ihtimali var ama anne üyelerle kavga ediyor. Herkes anne olmasın yahuuu. Bebeğe üzüldüm
Doktora demiş günces
Telle konuşmuş
Eğlencesine açmış belli ki
Bunun da eğlencesi ne bileyim
Benımkı de 3 yasında barıyer takıyorm herhlde 10 yasa kadar takcaz cunku cok delı yatıyıo gfkgfkgfklBen 7 yaşındaki cocuga bile hale bariyer takili( biraz abartı ama düşüp niye cani acısın)
Yahu arkadaşlar çevre götürme demesine rağmen aklında soru işareti kalmış ki soruyor anne. Cahil cühela diyeceğinize güzel güzel çevreye aldırma götür desenize.. Panik insan böyle mi sakinleştirir. Ayıp yahu size..
Tamam.Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?