Bu ne
Konuyu silip silip yazıyorsunuz bunla.oyalanmayin alın çocuğunuzu kucağınıza en yakın hastaneye gidinAkşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
Sana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim10 dk olmuş üye olali o telasta burası mi geldi aklına
Uyutmak sakıncalı olabilir acile götürün lütfenAkşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
Bişey olmaz diye bir şey yok en az iki saat gözetiminiz altında olması lazım. Gözlerde kayma bilinç kaybı kusma var mı bakmanız lazım. Bebeği uyutmanız çok sakıncalı diyorum burada polemik derdinde misinizSana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Çevren seni bilgilendirmiş zaten o zaman bize reçel yemek düşer. Bunca dr boşa var zaten.Sana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Ben ne diyorum sen ne diyorsunSana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Benim anlamadığım bunu nasıl bilmemeniz. Düşen bir kimse uyumamalı kusma vs görülebilir mutlaka mutlaka doktora gitmeli. Yani bu en temel bilgidir Bu kadar cahil olmayın. Okuyun.Heryerde yazar bu. Pes doğrusuSana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Sana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Çok biliyor o çevren. Bizim komşunun oğlunun gözüne taşla vurmuş bir çocuk. Çocuğun gözü kanadı çevresi dedi ki götürme bir şey olmaz çocuğun şu anda bir gözü körSana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim