Bebeğim yataktan düştü hemen uyudu napicam ben

Duyar kasmak samimiyetsizce yapılır ve hakaret etmek için kullanılır duyarlı davranmak benim tercihim kasmak sizinse bilemem.. Size kibler yakışır..

Ben sizi ne zaman gorsem surekli birilerinin yorumlarini elestiriyorsunuz, surekli birilerinden sikayetcisiniz. Burasi bir forum herkes kendi fikrini yaziyor, baskalarini elestirmek yerine sizde boyle yapmayi deneyebilirsiniz. Once uye hedef gosteriyorsunuz sonra ayni uyeye severim yorumlarini diyorsunuz. Benim samimiyet anlayisim bunlar degil. Konuya dair tek cumlenizi okumadim bu kadar duyarlisiniz.

ay herşeyide buraya sormayın nasıl düştüğünü görmediniz sonuçta bi sorun olabilir doktora gidin

Ne kadar acımasızca yorumlar yapılıyor. Biri de hemen koşa koşa gelmiş beğenmedim emojisi koymuş. Ne zaman konu okusam aynı kişiler aşağılama, dalga geçme, beğenmedim emojisi koyma peşinde hep.

İnsan böyle durumlarda ne yapacağını bilemeyebilir. Ya da yapacaklarını yapmıştır. Sakin ol bir şey olmaz ya da benim de başımdan geçti ben de böyle bir şey yaşamıştım cevabını duymak istiyor olabilir.

Burada destek olmak için yorum yazmalıyız. Ama bakıyorum da sinir stres atmak için herkesin birbiri ile kavga ettiği bir yer haline gelmiş. Dünya kadınlar için zaten yeterince zor. Neden destekleyici mesajlar yazamıyoruz? Evet yanlış bile yapsak bunun güzelce ifade edilmesi gerekmez mi?

Son cümlenize cevap veriyorum konuya dair yorum yazdım ama siz sadece keyfinize gelen yorumları hafızanıza alıyorsunuz ki göremediniz..

Ben böyle acımasız yorumlara kayıtsız kalamıyorum onlar da bana (beni anlayanı tenzih ederek)

Ben de şu açıdan düşündüm umursamaz olsaydı buraya bile yazmazdı.. Demekki aklında soru işareti kaldı aklına ilk gelen burası olup sordu..

Çevren ne için götürme dedi yatağın mı alçak yüksekliği.. Evet bazı Dr da 1.5 mt altına bazen Mr çektirmek istemiyor ama ihmale gelmez asla.. Küçük darbede bile ödem oluşup nelere mal olabiliyor..

Üyenin konuya dair mesajı yukarıdadır.

Ben de şu açıdan düşündüm umursamaz olsaydı buraya bile yazmazdı.. Demekki aklında soru işareti kaldı aklına ilk gelen burası olup sordu..
Ya bilmiyorum sırf şu soruyu yazmak için buraya kayıt olacağına bir doktoru açıp dinlemek mantıklı olan . Gerçi çok birşey diyemiyorum insanlar o kadar ilginç ki anne olmak da çok basit . Birşey olsa hepimizden çok o üzülecek ama bu vurdumduymazlik umursamazlık bir şeyi araştırmamak beni sinirlendiriyor. Kendisi düşse doktora gitmese umrunda olmaz ama bebek olunca gerçekten sinirleniyorum yazık günah .

Ben de çok üzülüyorum ama kızıp terslemek ters tepiyor işte.. Hadi kızım git bir götür diye aynı şeyi tekrar etmek işe yarıyor

Benim gibi aman hemen doktora götür uyutma çocuğu dedik buralarda oyalanma ne gerek var dedik tamam biz duyarsız birileriyiz
Kabul
Sizler duyarlisiniz duyarlı olduğunuz için konuyu polemiğe kavga tartışmaya getirdiniz

Saygilar efem
Pare ben bir doktorun uyut ya boşver dediğini hiç sanmıyorum.
Aynen bende doktor telde düşen bir bebegi görmeden etmeden uyusun diyecek olacak şey değil

Arka sayfalara yazmıştım belkide ortada bebekte yok diye

bir telefonla dr a ulaşabilen insan sayısı çok azdır.ben nedense inanmadım.tepki görünce dr la konuştuk bizi ortaya attınız.

pandemi öncesi çocuk evde kaydı kapıya çarptı ağzından kan boşandı dudağı patladı.üyeyim ya buraya.koştur koştur sizlere sormadım pare.attım arabaya doğru sağlık ocağına.oradan da hastaneye gitmemi söylediler gittik ilk müdahaleden sonra.konu sahibi bebeği yataktan düşmüş geri uyutmuş sonra buraya üyelik açmış en az 10 dakika sürer.sonra sormuş yanıtları okumuş.tonla zaman kaybı olmuş.ama bizler suçluyuz pessss.

Düşmüş ve akabinde uykuya meyilli davranan bir çocuğu yatırıp uyuttunuz mu gerçekten? Hastaneye götürüp tomografi çektirmeniz gerekiyordu. Bir de gelip buraya soruyorsunuz, ilk işiniz bu mu Allah aşkına?

Bazı insanların bilgisizliği ve umursamazlığına hayret ediyorum

Sana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim
Çevren bişey olmaz dediyse bize neyi soruyorsunuz ki o zaman? Ya bir hasar varsa Allah korusun. Tedbir amaçlı yine gidilir. Yapmayın Allah aşkına. En son çare nasıl buraya sormak olabilir ben onu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…