Duyar kasmak samimiyetsizce yapılır ve hakaret etmek için kullanılır duyarlı davranmak benim tercihim kasmak sizinse bilemem.. Size kibler yakışır..
Son cümlenize cevap veriyorum konuya dair yorum yazdım ama siz sadece keyfinize gelen yorumları hafızanıza alıyorsunuz ki göremediniz..Ben sizi ne zaman gorsem surekli birilerinin yorumlarini elestiriyorsunuz, surekli birilerinden sikayetcisiniz. Burasi bir forum herkes kendi fikrini yaziyor, baskalarini elestirmek yerine sizde boyle yapmayi deneyebilirsiniz. Once uye hedef gosteriyorsunuz sonra ayni uyeye severim yorumlarini diyorsunuz. Benim samimiyet anlayisim bunlar degil. Konuya dair tek cumlenizi okumadim bu kadar duyarlisiniz.
Mesela senin gibi tepeden mi görmem lazım mütevazi bir yorumunu görebilmek için.. Bence sen bakış açını değiştir..Görmek ile bakmak çok farklı şeyler, sen bakıyorsun demek ki, görmen lazım. Allah sana selamet versin.
Ben böyle acımasız yorumlara kayıtsız kalamıyorum onlar da banaNe kadar acımasızca yorumlar yapılıyor. Biri de hemen koşa koşa gelmiş beğenmedim emojisi koymuş. Ne zaman konu okusam aynı kişiler aşağılama, dalga geçme, beğenmedim emojisi koyma peşinde hep.
İnsan böyle durumlarda ne yapacağını bilemeyebilir. Ya da yapacaklarını yapmıştır. Sakin ol bir şey olmaz ya da benim de başımdan geçti ben de böyle bir şey yaşamıştım cevabını duymak istiyor olabilir.
Burada destek olmak için yorum yazmalıyız. Ama bakıyorum da sinir stres atmak için herkesin birbiri ile kavga ettiği bir yer haline gelmiş. Dünya kadınlar için zaten yeterince zor. Neden destekleyici mesajlar yazamıyoruz? Evet yanlış bile yapsak bunun güzelce ifade edilmesi gerekmez mi?
Kişi kendinden bilir işi.Son cümlenize cevap veriyorum konuya dair yorum yazdım ama siz sadece keyfinize gelen yorumları hafızanıza alıyorsunuz ki göremediniz..
Ne alaka bu atasözü ve yazdığım..Kişi kendinden bilir işi.
Tamam, sen haklısınNe alaka bu atasözü ve yazdığım..
Alaka olacaksa aklına geleni işleme her ağacı taşlama gibi olmalı tam da sana uyuyor..
Ben de şu açıdan düşündüm umursamaz olsaydı buraya bile yazmazdı.. Demekki aklında soru işareti kaldı aklına ilk gelen burası olup sordu..Vallahi bakıyorum eskiden olsa acırım ama şuraya üye açan birinin artık istese bir dünya bilgiye ulaşabileceği bir çağdayiz. Çocuk doktorları bile video çekip atıyor çevrem birşey olmaz dedi bende uyuttum yazmanın nasıl bir mantığı olabilir . Tamamen cahillik ama kör cahillik . Hadi goturecek şu an parası yok bir otobuse bile (!) binemiyor . Bari uyutmaz insan takip eder. Komşudan bile borç istersin alıp goturursun çocuğu . Bazı şeyleri anlamak için uğraşıyorum ama gerçekten anlamıyorum
Çevren ne için götürme dedi yatağın mı alçak yüksekliği.. Evet bazı Dr da 1.5 mt altına bazen Mr çektirmek istemiyor ama ihmale gelmez asla.. Küçük darbede bile ödem oluşup nelere mal olabiliyor..
Ben sizi ne zaman gorsem surekli birilerinin yorumlarini elestiriyorsunuz, surekli birilerinden sikayetcisiniz. Burasi bir forum herkes kendi fikrini yaziyor, baskalarini elestirmek yerine sizde boyle yapmayi deneyebilirsiniz. Once uye hedef gosteriyorsunuz sonra ayni uyeye severim yorumlarini diyorsunuz. Benim samimiyet anlayisim bunlar degil. Konuya dair tek cumlenizi okumadim bu kadar duyarlisiniz.
Ya bilmiyorum sırf şu soruyu yazmak için buraya kayıt olacağına bir doktoru açıp dinlemek mantıklı olan . Gerçi çok birşey diyemiyorum insanlar o kadar ilginç ki anne olmak da çok basit . Birşey olsa hepimizden çok o üzülecek ama bu vurdumduymazlik umursamazlık bir şeyi araştırmamak beni sinirlendiriyor. Kendisi düşse doktora gitmese umrunda olmaz ama bebek olunca gerçekten sinirleniyorum yazık günah .Ben de şu açıdan düşündüm umursamaz olsaydı buraya bile yazmazdı.. Demekki aklında soru işareti kaldı aklına ilk gelen burası olup sordu..
Ben de çok üzülüyorum ama kızıp terslemek ters tepiyor işte.. Hadi kızım git bir götür diye aynı şeyi tekrar etmek işe yarıyorYa bilmiyorum sırf şu soruyu yazmak için buraya kayıt olacağına bir doktoru açıp dinlemek mantıklı olan . Gerçi çok birşey diyemiyorum insanlar o kadar ilginç ki anne olmak da çok basit . Birşey olsa hepimizden çok o üzülecek ama bu vurdumduymazlik umursamazlık bir şeyi araştırmamak beni sinirlendiriyor. Kendisi düşse doktora gitmese umrunda olmaz ama bebek olunca gerçekten sinirleniyorum yazık günah .
Aynen bende doktor telde düşen bir bebegi görmeden etmeden uyusun diyecek olacak şey değilPare ben bir doktorun uyut ya boşver dediğini hiç sanmıyorum.
bir telefonla dr a ulaşabilen insan sayısı çok azdır.ben nedense inanmadım.tepki görünce dr la konuştuk bizi ortaya attınız.Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
hee sen de haklısınnn.bananeee.sanki benim çocuğumm değil miii?Sana ne ceycey istediğini yapabilir Sana mi sorucak alla alla
pandemi öncesi çocuk evde kaydı kapıya çarptı ağzından kan boşandı dudağı patladı.üyeyim ya buraya.koştur koştur sizlere sormadım pare.attım arabaya doğru sağlık ocağına.oradan da hastaneye gitmemi söylediler gittik ilk müdahaleden sonra.konu sahibi bebeği yataktan düşmüş geri uyutmuş sonra buraya üyelik açmış en az 10 dakika sürer.sonra sormuş yanıtları okumuş.tonla zaman kaybı olmuş.ama bizler suçluyuz pessss.Evet dedim 10 dk olmuş üye olmuşun burası mi aklına geldi diye
O telaşla o panikle bide 7 aylık daha kafatası gelişmemiş bir bebek yataktan düşücek
Ben oturup kk ya açıcam formu doldurucam buraya konu yazicam
Şu olucak şeymi Allah aşkına
Bunu yapana kadara sar sarmala.çocuğu götür doktora
Bu daha mantıklı
Ama konuyu önce sildi tekrar yazdı bide bunla oyalandi
Sonra etrafa sordum dedi daha sonra doktorla telde konuştum dedi
Gelde inan kusura bakmayın ben bebek için telâşlandım ve panik olan bir anne oturup buraya uye olmaz o an
Düşmüş ve akabinde uykuya meyilli davranan bir çocuğu yatırıp uyuttunuz mu gerçekten? Hastaneye götürüp tomografi çektirmeniz gerekiyordu. Bir de gelip buraya soruyorsunuz, ilk işiniz bu mu Allah aşkına?Akşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
Ben hiç zannetmiyorum böyle bir şey dediğini doktorun. Gelen tepki ve cevaplardan dolayı biraz çeviriyor gibi duruyor. Her yorumda değişiyor çünkü olay örgüsü. Doktoru da işin içine katarak, tepkilerden sıyrılmaya çalışıyor gibime geldi.Çocuk doktoru uyutun mu dedi
Çevren bişey olmaz dediyse bize neyi soruyorsunuz ki o zaman? Ya bir hasar varsa Allah korusun. Tedbir amaçlı yine gidilir. Yapmayın Allah aşkına. En son çare nasıl buraya sormak olabilir ben onu anlamıyorumSana mı sorcam ya o korkudan benim burda kimleri ariyip sordugumu naptini nerden bile bilirsiniz ki. En son çare buraya sormak geldi çevrem götürme bişey olmaz dediği için buraya soriyim dedim