Bebeğim yataktan düştü hemen uyudu napicam ben

Bizim buradaki doktorlar bu konuda 2 şeye dikkat edin diyorlar. Benim de başıma geldiği için biliyorum.
4 saat takip uyutmamaya ve kusmamasina dikkat bayilmamasina dikkat edilecek evde.
Eğer bunlarda bir sıkıntı yoksa çocuğun hal ve hareketleri iyiyse getirip boşuna çocuğa cok ağır radyasyon aldirmayalim. Diyorlar.
Ama konu sahibi uyudu demiş uyuması sıkıntı. 4 saat uyumamasi gerek.
Ben de doktorların söylediğini yazıyorum buraya.

Ama burada yaş önemli diye biliyorum. Yedi aylık bebek çok küçük. Daha büyük olsa kontrol edilir ama bebekleri ihmal etmemek lazım.

Ama burada yaş önemli diye biliyorum. Yedi aylık bebek çok küçük. Daha büyük olsa kontrol edilir ama bebekleri ihmal etmemek lazım.
Uyuması çok yanlış zaten. Bu durumda götürmesi gerekir . 4 saat uyutulmamali

eskiden de çevreler hep götürme bir şey olmaz dediği için bir dönem ateşli hastalıklardan bile ne kadar sekel kaldığını tahmin edemezsiniz... düşerken bebeğin neresini çarptığını da görmemişsiniz, belki kafasını çarptı. bir hastaneye götürmek çok zor değil. uykuya meyilli olması illa bir problem değil o aylarda bebekler zaten sürekli uyur ama yine de bi götürün içiniz rahat etsin zor bir şey değil ki

yahu sizin aklınız yok mu? "böyle bir şey sorulur mu? napim ne edim diyene kadar olacak olan olacak Allah korusun. gidin hastaneye ne işiniz var burda. bazen gerçekten buradakilere inanamıyorum
Ozom halen burda
Bide laf ediyor tek kelime herhangi bir arkadaşı alinti yapipta söyle oldu böyle oldu demedi
Çok ilginç

Akşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
Benim kizimda dusmustu hemen acile goturmustuk bence her ihtimale karsi bir doktor gorsun.

Doktora götürun ilk kontrollerini yapsınlar zaten size kusma olursa hemen getirin 24 saat gözlemleyin ve uyutmayin diycekler. Kafasına her türlü darbe almıştır. Büyük ihtimalle hicbirseyi yoktur ama onleminizi alin. Götürsenizde goturmesenizde direk uyandirin

Cunku burda hepimiz cocuk doktoruyuz tovbe est. Cevre onemli bir de forumda laf yetistirmek. Burda herkes goturme dese goturmeyecek.
Etrafa sormuş demek etraf ne dediyse dur demiş bide buraya üye olayım oturmuş üyelik formu yapmış sonra zaten sordum millete sarsayım biraz moral olsun demiş herhalde
Yine bana kizicak şimdi 🤭🤭

eskiden de çevreler hep götürme bir şey olmaz dediği için bir dönem ateşli hastalıklardan bile ne kadar sekel kaldığını tahmin edemezsiniz... düşerken bebeğin neresini çarptığını da görmemişsiniz, belki kafasını çarptı. bir hastaneye götürmek çok zor değil. uykuya meyilli olması illa bir problem değil o aylarda bebekler zaten sürekli uyur ama yine de bi götürün içiniz rahat etsin zor bir şey değil ki
Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa

Akşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
Uyandır uyutma düşmüş çocuk uyutulmaz hareketlerini takip et bi değişiklik var mı diye

X