Bebeğim yataktan düştü hemen uyudu napicam ben

Akşam biraz geç uyudum sabah 9 da eşim işe giderken uyandı bende uyur dedim çünkü bu saatte kalkmaz genelde 11 de kalkar uyumamış bebeğim 7aylik bu arada ben uyuya kalmışım 10 daka uyumamla çocuk ağlamaya başladı yatak tan düştü ve devamli agliyodu uykusu vardı bende yatırdım çok korkuyorum yataktan düştü 10 daka sonra yatırdım bişey olurmu napmam lazım anneler soyleyin
O telaşla buraya üye olup konu açana kadar acile götürsene çocuğu? Yatıp uyudun mu naptın 🙄

Yahu arkadaşlar çevre götürme demesine rağmen aklında soru işareti kalmış ki soruyor anne. Cahil cühela diyeceğinize güzel güzel çevreye aldırma götür desenize.. Panik insan böyle mi sakinleştirir. Ayıp yahu size..
Nesi ayıp pardon da
Herkes uyandır götür acile dedi
O ne dedi peki sanane dedi ben herkese sordum dedi
Paniği olan telaşı olan böyle yapmaz
Sonra.ne dedi doktora telde sormuş doktor uyuşun demiş
Eeee biz ne diyelim
Ayıp nesi ayıp bunun

Hemen dr götür. düştükten sonra 4 saat uyutma . Dr dan sonra da dr.evde gozlemleyin dicek .kusma sikayeti ellerinde sallanma garip garip davranislar vs olursa yine acile götürün. Bazisi 24 saat yeter bazisi 48 saat gozlemle diyor geceleri 3 saatte bir kaldirip yine gozlemleyin bu gece sık sik kaldirin dicek dr ellerni vücudunu gozlemle diyor

Yahu arkadaşlar çevre götürme demesine rağmen aklında soru işareti kalmış ki soruyor anne. Cahil cühela diyeceğinize güzel güzel çevreye aldırma götür desenize.. Panik insan böyle mi sakinleştirir. Ayıp yahu size..
Herkes başta zaten uyutmamasını acile götürmesini söyledi ama konu sahibinin üslubu çok çirkin. Çevreye sordum diyor. Şimdi de dr ile zaten irtibat halindeyiz uysun dedi diyor 🤷🏻‍♀️

Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Dalga mı geciyorsun ? Niye konu açtın o zaman ?

Herkes varsayim uzerine konuşuyor cocuk normalde dusmus olanilir kafasının ustunede dusmus olabilir muhtemelen birsey yoktur ama bu el kadar cocuk yuzde 1 bile ihtimal varsa o ihtimali gormezden gelemezsiniz bence burda millete laf yetistirene kadar laf dinleyin bi acile götürün

Nesi ayıp pardon da
Herkes uyandır götür acile dedi
O ne dedi peki sanane dedi ben herkese sordum dedi
Paniği olan telaşı olan böyle yapmaz
Sonra.ne dedi doktora telde sormuş doktor uyuşun demiş
Eeee biz ne diyelim
Ayıp nesi ayıp bunun
Hayır kimse uyandır götür dememi direk dalga geçmiş ve cahil demiş bir tane adam akıllı götür diyen kibarca görmedim varsa göster..

Hayır kimse uyandır götür dememi direk dalga geçmiş ve cahil demiş bir tane adam akıllı götür diyen kibarca görmedim varsa göster..

Bence siz fazla iyi niyetlisiniz konuya bakin sonradan yazdiklarina bakin ne kadar sacma seyler yazdigini gorursunuz goremiyorsaniz bari gorenlere laf etmeyin

Buyrun.. Daha devamı var da hepsini de alıntılamayım şimdi 🤷🏻‍♀️
Uyandır hemen acile götür
Buraya yazana kadar git acile

Uyutmaniz sakincali olabilir, acile götürün. Bi seyi yoktur ama iciniz rahat eder

Vakit kaybetmeden acile gidin lütfen.

DOKTOR DOKTOR DOKTOOOOOR

Uyandırıp acilen doktora götür!

Uyutmak sakıncalı olabilir acile götürün lütfen

Bişey olmaz diye bir şey yok en az iki saat gözetiminiz altında olması lazım. Gözlerde kayma bilinç kaybı kusma var mı bakmanız lazım. Bebeği uyutmanız çok sakıncalı diyorum burada polemik derdinde misiniz

Konuyla suan yazdigi akla kara gibi önce agladi bende hemen uyuttum diyor simdide doktora sordum uyuttum diyor hey Allahım sen sabir ver kimlerle uğraşıyoruz
Yani varya çocuk olmasa neyse de . Cahillik yani başka birşey değil ben hiç uyusun birşey olmaz diyen doktor görmedim .

Bence siz fazla iyi niyetlisiniz konuya bakin sonradan yazdiklarina bakin ne kadar sacma seyler yazdigini gorursunuz goremiyorsaniz bari gorenlere laf etmeyin
Hepsini okuyorum merak etmeyin tahrik ediyorlar kadını panik halinde bir kadın tahrik altında sakin bir cevap mı vermesini bekliyorsunuz ben kötü niyet sezmedim açıkçası..

Yani varya çocuk olmasa neyse de . Cahillik yani başka birşey değil ben hiç uyusun birşey olmaz diyen doktor görmedim .

Ortada doktor felan yok konu gercekse cocugu bıraktı kendini hakli cikarmak adina yalan soylemeye basladi bende ihtimal vermiyorum bi doktorun uyut diyecegini

X