Nasıl yaniHayır kimse uyandır götür dememi direk dalga geçmiş ve cahil demiş bir tane adam akıllı götür diyen kibarca görmedim varsa göster..
Bence de danıştıgi bir doktor falan yok burda laf yetiştiriyorOrtada doktor felan yok konu gercekse cocugu bıraktı kendini hakli cikarmak adina yalan soylemeye basladi bende ihtimal vermiyorum bi doktorun uyut diyecegini
Alıntıladığınız hepsi parenin 10 dk olmuş burası mı geldi aklına diye terslemesinin dönütleri. Dedim ya 1 2 yorum dışında kışkırtma var ayıp dediğim bu.. İlk yorumun çevreye aldırma götür deyince bitti gitti niye uzatıyor herkes..Buyrun.. Daha devamı var da hepsini de alıntılamayım şimdi
Pare başta kışkırtan sensin konuyu gayet iyi okuyorum.. Biraz sakin yahuNasıl yani
Bebeği doktora götür diyeni görmedin mi
Herkes dalga mi geçmiş
Hanımefendi siz başka konu falan mi okudunuz acaba ilk sayfaya bakın isterseniz görürsünüz ve halen de yazılıyor
Bebeğini uyutma götür doktora diye
Konu sahibi ne yaptı peki doktora sordum dedi
Başka biz ne yazalım yahu
Kendisi sanane seni ne.ilgilendirmez diye cemkirdi
bence siz bastan okuyun lütfen
Siz de bakın isterseniz kayış nerde kopmuş..Tersleyenlerin sonunda kadın pöykürmüş yaptığı yanlış olabilir ama verilen iletim de yanlışİlk iki sayfaya bakın istersiniz
Evet dedim 10 dk olmuş üye olmuşun burası mi aklına geldi diyeAkıntıladığınız hepsi parenin 10 dk olmuş burası mı geldi aklına diye terslemesinin dönütleri. Dedim ya 1 2 yorum dışında kışkırtma var ayıp dediğim bu.. İlk yorumun çevreye aldırma götür deyimce bitti gitti niye uzatıyor herkes..
Vallahi bakıyorum eskiden olsa acırım ama şuraya üye açan birinin artık istese bir dünya bilgiye ulaşabileceği bir çağdayiz. Çocuk doktorları bile video çekip atıyor çevrem birşey olmaz dedi bende uyuttum yazmanın nasıl bir mantığı olabilir . Tamamen cahillik ama kör cahillik . Hadi goturecek şu an parası yok bir otobuse bile (!) binemiyor . Bari uyutmaz insan takip eder. Komşudan bile borç istersin alıp goturursun çocuğu . Bazı şeyleri anlamak için uğraşıyorum ama gerçekten anlamıyorumSiz de bakın isterseniz kayış nerde kopmuş..Tersleyenlerin sonunda kadın pöykürmüş yaptığı yanlış olabilir ama verilen iletim de yanlış
Hepsini okuyorum merak etmeyin tahrik ediyorlar kadını panik halinde bir kadın tahrik altında sakin bir cevap mı vermesini bekliyorsunuz ben kötü niyet sezmedim açıkçası..
Alıp bebeği Mr'a sen götüremeyeceksen buna gerek var mı? Sen sakince ilk yorumunu yaptığınla kalırsın karşındaki götürür ya da götürmez.. Tahrik edince daha da götürmez burda atışır durursunuz ki bu vicdanını daha rahatsız etmesi gerekir..Evet dedim 10 dk olmuş üye olmuşun burası mi aklına geldi diye
O telaşla o panikle bide 7 aylık daha kafatası gelişmemiş bir bebek yataktan düşücek
Ben oturup kk ya açıcam formu doldurucam buraya konu yazicam
Şu olucak şeymi Allah aşkına
Bunu yapana kadara sar sarmala.çocuğu götür doktora
Bu daha mantıklı
Ama konuyu önce sildi tekrar yazdı bide bunla oyalandi
Sonra etrafa sordum dedi daha sonra doktorla telde konuştum dedi
Gelde inan kusura bakmayın ben bebek için telâşlandım ve panik olan bir anne oturup buraya uye olmaz o an
Sende konudan çok bana sardınPare başta kışkırtan sensin konuyu gayet iyi okuyorum.. Biraz sakin yahu
Ben en son yorumunda yazacağımı yazdım sana sarmıyorum severim yorumlarını senin genelde..Sende konudan çok bana sardın
Keşke biraz da konu sahibine yorum yapsaydın
Polimik hiç niyetin de değilim ben olmasi gerekeni mantıklı olani yazdım
Olması gereken çocuğu derhal hastaneye götürmek buraya üye olmak değil
ha üye olmuş onun kararı doktorla konusmus oda uyut demiş bize o zaman bir şey demek düşmez
Siz de bakın isterseniz kayış nerde kopmuş..Tersleyenlerin sonunda kadın pöykürmüş yaptığı yanlış olabilir ama verilen iletim de yanlış
O nasil doktormus oyle,benim kizim dustugunde doktor yuz kemiklerine kadar eliyle kontrol etmisti kirik var mi diye.Beynine bir sey olmasa bile dusmeye bagli kirik cikiklar olabilir bunun icin bile goturmeniz gerekir.Bebeğimi tanıdım için hani genelede uyuandiktan 1 sonra tekarar uyumak istiyo hem doktoru aradım konuştuk ve dikkat et bir sıkıntı çıkmaz uyuması genelde öyleyse sadece uzun sure uyuma sın dediği için doktorla konuşup uyutum şimdi uyandı zaten doktorla devamlı iletişim halindeyiz kimse kimseyi bilip bilmeden yargilamasa
Pare ben bir doktorun uyut ya boşver dediğini hiç sanmıyorum.Sende konudan çok bana sardın
Keşke biraz da konu sahibine yorum yapsaydın
Polimik hiç niyetin de değilim ben olmasi gerekeni mantıklı olani yazdım
Olması gereken çocuğu derhal hastaneye götürmek buraya üye olmak değil
ha üye olmuş onun kararı doktorla konusmus oda uyut demiş bize o zaman bir şey demek düşmez
Duyar kasmak samimiyetsizce yapılır ve hakaret etmek için kullanılır duyarlı davranmak benim tercihim kasmak sizinse bilemem.. Size kibler yakışır..Siz genel olarak duyar kasmayi seviyorsunuz. Konuda tek 1 kisi dusunememis sadece siz dusunebilmissiniz. Tebrikler.
Hayır kimse uyandır götür dememi direk dalga geçmiş ve cahil demiş bir tane adam akıllı götür diyen kibarca görmedim varsa göster..
Gelen cevapları tam okumadan, yorum yapmak ve cevap yazmak ne güzel.Uyandırıp acilen doktora götür!
Keşke şu yorumuna kalsan da uzatmasaydın.. Yorumlarını okuyorum. İnsanları ezmekten başka yorumunu henüz görmedim senin..Gelen cevapları tam okumadan, yorum yapmak ve cevap yazmak ne güzel.
Görmek ile bakmak çok farklı şeyler, sen bakıyorsun demek ki, görmen lazım. Allah sana selamet versin.Keşke şu yorumuna kalsan da uzatmasaydın.. Yorumlarını okuyorum. İnsanları ezmekten başka yorumunu henüz görmedim senin..