- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi Vakana-pan
Anladım canım daha once yaptırmadıın ıcın ılk zamanlarda kac cıktıgını bılmıyorsun sımdı senın kesınlıkle yarın tekrarlaman gerekıyor sonucunuEvet adet olmayışımın 10. gününde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım daha once yaptırmadıın ıcın ılk zamanlarda kac cıktıgını bılmıyorsun sımdı senın kesınlıkle yarın tekrarlaman gerekıyor sonucunuEvet adet olmayışımın 10. gününde
Aaa tamam canım ya bak aynısı işte. Lütfen stres yapma sağlıklı gebelik demiş işte. Hiç sıkma canını lütfen
Anladım canım daha once yaptırmadıın ıcın ılk zamanlarda kac cıktıgını bılmıyorsun sımdı senın kesınlıkle yarın tekrarlaman gerekıyor sonucunu
Aynı benim belirtilerim düşmez umarım canım.Ben tabırı yerındeyse domuz gıbıyım. Arada batmalar oluyor seyırme gıbı kı bu benım hıssettıgım gebelık belırtım butun gebelıklerımde.
hapsururken kasıklarım agrıyor , ayakta durunca belım agrıyor. mıdem bulanmıyor , cok uykum gelıyor hepsı bu kadar.
doktora gıtsemde gıtmesemde bı turlu ferahlıyamıyorum bende senın gıbı dusecekse dussun onume bakayım dıyorum
Öylemi dersiniz ne düşüneceğimi bilmiyorum doğrusu .
Şöyle
3 şubat 62
6 şubat 94
8 şubat 220
13 şubat 1112
15 şubat 1731 değerlerim
bende dr gittim akşam ama hiç biri birbirinden farklı bişey soylemiyor şuanda peki ya sizinkiler nasıldı? ağrını varmıydı belirti bulantı kusma ne bilim.
canım hamilesin merak etme.geç döllenme olmuş olabilir.o ağrıda iyi bişi kese oluşuyor bebek tüplerde ilerliyor bunun anlamı.
Senin sonucun ne oldu ?Aynı benim belirtilerim düşmez umarım canım.
Stres yapma yeter.
Hemen nasıl korkutmuşlar sizi, anlamıyorum...Ya canım inşallah..
Yarınki değerlerime göre bakacağız artık
yanı hem rahımde kese goruldu hemde dıs gebelıkmı varmıs ? Ay ne ılgınc seyler yaw normal bebegı yapan ne sanslı dogrusuBu artışlar güzel bence. Yarın tekrar test yaptır değer 3000 ler civarında olmalı.
Ben adet oldum 3 gün sonra hafif kanama oldu. 1 hafta geçer dedim gitmedim doktora çünkü korunuyorduk ve adet olmuştum. Hamile olma ihtimalim yoktu bana göre. 1 hafta sonra dr gittim hamilesin dedi. Değer 1100 lerdeydi. Bu değere göre ultrasonla görünmesi lazım çünkü 1000 üzeri görünürdü dedi. Bir sürü test alt karın muayenesi dış gebelik dediler. 2 gün sonra başka dr gittim o da bana rahimde görünüyor ama tam girişte düşebilir dedi. Değer de 1500 lere çıkmıştı. 4 gün sonra değer 2100 oldu. Bu defa detaylı ultrasona girdim rahim boş görünmüyor dediler. Başka bir dr a gittim kesin dış gebelik dedi. Ama aklında bir şüphe kalacaksa bekle dedi. O kadar stres yapmıştım ki bitsin istedim. Ertesi gün tekrar kan testi ve muayene ile kesinleşti. Tedavi oldum. Dış gebelik belirtisi yoktu çünkü kanamamda durmuştu. Ağrı sancı hiçbirşey yoktu.
Hemen nasıl korkutmuşlar sizi, anlamıyorum...
2 haftalık bebeğin kesesi nerede görülmüş acaba?
5-6 haftadan önce kesesi görünen varsa söylesin lütfen...
Benim 3 haftalık gebeliğimde çıkan sonucum 315di, geç döllenme varmış zaten.
Adet tarihimden 10 gün sonraya alınarak hesaplanıyor gebeliğim.
Hiç korkmayın siz, yarın ve gün aşırı kah tahlillerinizi yaptırın.
Önemli olan artması zaten.
Ayrıca unutmayın, vücudumuz hastalıklı geni taşımıyor.
Düşen bebeklerin çoğu bu sorunu yaşadığı için yaşamına devam edemiyorlar.
Allah esirgesin böyle bir sonucu ama yine de hatırlatmak istedim, aksi bir durum söz konusu ise kendinizi çok yıpratmamanız açısından.
Bebek 8. Haftada göründü ve kalp atışı aldık. Şimdi 13. Hafta bitmek üzere bir problem yok şükür. Umarım kucağıma da alırım.Senin sonucun ne oldu ?
ay nasıl sevındım sızın adınıza anlatamam . Rabbim inşallah size bağışlar.Bebek 8. Haftada göründü ve kalp atışı aldık. Şimdi 13. Hafta bitmek üzere bir problem yok şükür. Umarım kucağıma da alırım.
İnşallah sağlıkla doğar.Bebek 8. Haftada göründü ve kalp atışı aldık. Şimdi 13. Hafta bitmek üzere bir problem yok şükür. Umarım kucağıma da alırım.
ay nasıl sevındım sızın adınıza anlatamam . Rabbim inşallah size bağışlar.
Ben oğlumda 5+4 kese ve yolk sac 7+0 kalp atıslarını duymusum oturdum eskı konularımı ıncık cıncık ettım Allahtan hayırlısı artık bırsey dıyemıyorum baska
Tüm kalbimle amin diyorum. Umutsuz olma canım. Allah kucağını doldursun.İnşallah sağlıkla doğar.
İnşallah rabbim bize de nasip eder.
vakana sni çok iyi anlıyorum ben 32 günüm tamamlandığında büyük bir hevesle kan testi yaptırdım 2 çıktı dr çok üzgün bir şekilde bu değer yükselirmi dedim dr hayır kızım hamile değilsin üzgün üzgün adet olmayı bekledim baktım 37 gün olmuş hala adet yok evde idrar testi yaptım pozitif tabi 3 tane almıştı eşim hepsi pozitif soluğu acilde aldım değer 238 ve oğlum 3 yaşında çok uzun ama ben o zaman böyle şeyler duymak için can atardım ha birde oğlum iki, hafta adetimden gerideydi yani geç döllenme
Cnm hic canini sikma benmde basima geldi 15 gunluk gecikmeden sonra hamile kalmisim ogrendigimde iki ay adet olamamistim gerci sonra bos gebelik cikti ama nasip bunlarKızlar bir süredir bebek istediğimi yazmıştım.
10 günlük gecikme sonrası artık hiçbir hamilelik belirtisi olmadan ve idrar testinden de negatif sonucu alınca artık adet olayım da kurtulayım diye doktoruma gittim.
Alttan muayene etti, anlayamam kan testi yaptır dedi. Sonuca göre bu adet söktürücüyü kullan, adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi.
Kan testini akşam aldım beta hcg 156 çıktı. Acildeki doktor 2-4 hafta arası hamilesin dedi. Ama ultrasonda ile bakılmalı dedi.
Başka bir hastaneye nöbetçi kadın doğumcu aradık, gittim muayene oldum. Gebeblik oluşmuş falan kese yok dedi. Düşükte olabilir dedi. Vitamin verdi, bir hafta sonra tekrar bakacağını söyledi.
Bu sabah kendi doktorumla iletişime geçtim, son adet tarihimle çıkan hcg sonucu uyumsuz dedi, yarın tekrardan beta hcg yaptırmamı değer 2 katına çıktıysa gebe olduğumu eğer ki çıkmadıysa kimyasal gebelik dedi.
Kızlar başına gelen var mı ya nolur yardım edin.
Denildiği gibi kimyasal gebelik mi yaa