• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim tutunamayacak mı? :(

Canim benim yaa sana suan çok sarilasim geldi. Üzülme lütfen bak ben de yaşadım sonlandiracaklardi. Kaçtım resmen elinden. Bekledim insan hissetmezmi hisseder. 2 hafta geç dollenmeymis oysa ki başka bi doktora gidince anladım. Seninde öyle gibi geldi şimdiden yipratma kendini lütfen değerlerin yukselirse zaten sağlıklı kese geç gorunsede endiselenme

Canım benim inşallah dediğin gibidir benim de :(

Değerlerin iyi keseyi görmedik diye mi endiselendin. Yarın bir daha yaptır eğer 2 ye katlarsa sağlıklıdır ama düşerse kimyasal.

Gebelik oluşmuş ama kese yok. Parçalar var falan dedi. ! hafta bekle dedi işte. Düşükte olabilir çok sağlıklı duruyor dedi. Bilmiyorum :(

Ben doğum yaptım 4 yaşında suan. Geç döllenme olduğu için olmasi gereken haftada değildi yani 8 haftaliksam aslında bebek 10 haftalikti yani gelişimi vs 2 hafta geride gibi görülüyordu ama doktor farkında olduğu için ben çok sorun yapmadım bi sorun da yaşamadım hamilelik boyunca
Maşallah canım valla bakalım biz ne yaşayacağız

Maşallah canım valla bakalım biz ne yaşayacağız

Şunu demek istedim misal sende 10 haftalik bende senin değerin 30.000 de benim seninkinden daha düşük seninki haftasiyla uyumlu benimki değil. Geç dollenmede böyle bi sorun oluyor işte

Şunu demek istedim misal sende 10 haftalik bende senin değerin 30.000 de benim seninkinden daha düşük seninki haftasiyla uyumlu benimki değil. Geç dollenmede böyle bi sorun oluyor işte
Acaba benım degerım uyumlumu bunu nasıl anlıcam bakabılecegım bı yer varmı benım 1731 degerım adetım gecelı 15 gun oldu dun ku sonucum bu

Gebelik oluşmuş ama kese yok. Parçalar var falan dedi. ! hafta bekle dedi işte. Düşükte olabilir çok sağlıklı duruyor dedi. Bilmiyorum :KK43:

Aaa tamam canım ya bak aynısı işte. Lütfen stres yapma sağlıklı gebelik demiş işte. Hiç sıkma canını lütfen

Benim başıma tam tersi geldi yaptırdığım teste göre 4 haftalık hamileydim. Doktor muayene esnasında kesenin olduğunu fakat boş olduğunu söyledi. O dönem hafif hafif kanamam oluyordu. Hem kese boş hem kanamanız var yüksek ihtimalle tutunamadan düşecek bebek dedi. Herhangi bir işleme gerek kalmadan düşebilir henüz çok yeni zaten hamileliğiniz dedi (bazen doktorlar gerçekten çok güzel moral veriyorlar!!!) Kanamanız artarsa düşüğün başladığını anlarsınız zaten dedi gönderdi beni. 2-3 doktora daha gittim bu arada hepsi aynı şeyi söyledi bana. Hiç artmadı kanamalar ama ben oturdum resmen ağlamaklı halde her sabah acaba bugün mü diye uyandım resmen 2 hafta kabusu yaşadım. 6. haftada tekrar gittim bebek göründü kesede fakat doktor yine ısrarla düşme ihtimali var dedi. Neyse öyle böyle 8 haftayı doldurdum. Fakat 4. aya kadar devam eden kanamalarım yüzünden kürtaj yapmak istediler sebebi ise belli ki bebek engelli ve vücut bebeği kabul etmiyor atmak istiyor fakat atamıyor o yüzden almamız gerekiyor bebeği dediler. Ben direndim doktorun ısrar etti fakat aldırmadım. 5. ayımda girdiğim detaylı ultrasonda bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu öğrendim ve o ultrason kağıdını götürüp doktorun gözüne gözüne soktum.

hadı canım oylemı :KK70: Peki su ıkıye katlama durumu varmıydı benım bı %60 katlıyor bı tam 2 katlıyor karısık ısle

Düzensiz artış ve az artış evet sorun gibi görünür. Ben dış gebelik geçirdim benim artışlar %30-40 civarıydı. Dr bana o zaman artışlar %40 (tı yanılmıyorsam) fazlaysa kabul edilebilir değerlerdir demişti. Sizin artışlar iyi bana kalırsa. Ayrıca değerlere de çok fazla takılmayın. Ultrason görüntüsü zaten herşeyi netleştirir. Benim değerlerden çok rahimde bir kese görünmemişti ondan dolayı dış gebelik teşhisi kondu. En az 5 dr gittim devletten özele. Hepsi de aynı teşhisi koyunca tedavi olmaya karar verdim.

Umarım (ki öyle görünüyor) bebeğiniz sağlıkla tutunur. hem sizin hem konu sahibinin.

Düzensiz artış ve az artış evet sorun gibi görünür. Ben dış gebelik geçirdim benim artışlar %30-40 civarıydı. Dr bana o zaman artışlar %40 (tı yanılmıyorsam) fazlaysa kabul edilebilir değerlerdir demişti. Sizin artışlar iyi bana kalırsa. Ayrıca değerlere de çok fazla takılmayın. Ultrason görüntüsü zaten herşeyi netleştirir. Benim değerlerden çok rahimde bir kese görünmemişti ondan dolayı dış gebelik teşhisi kondu. En az 5 dr gittim devletten özele. Hepsi de aynı teşhisi koyunca tedavi olmaya karar verdim.

Umarım (ki öyle görünüyor) bebeğiniz sağlıkla tutunur. hem sizin hem konu sahibinin.
Öylemi dersiniz ne düşüneceğimi bilmiyorum doğrusu .
Şöyle
3 şubat 62
6 şubat 94 az katladı
8 şubat 220 2^den fazla katladı
13 şubat 1112 tam katladı
15 şubat 1731 az katladı

bende dr gittim akşam ama hiç biri birbirinden farklı bişey soylemiyor şuanda peki ya sizinkiler nasıldı? ağrını varmıydı belirti bulantı kusma ne bilim.

Back