• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim tutunamayacak mı? :(

Vakana-pan Vakana-pan alıntılayamadım mesajını nedense.

Seni anlıyorum. Daha iki üç gün önce benzer bir umutsuzluğa kapıldım. İnsan hep en kötüsünü düşünüyor, sanki herşey kötüye gidecekmiş gibi hissediyor. Ben ummadığım anda güzel haberler aldım. Senin de alacağına inanıyorum. Geç döllenme bence. İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın

Insallah bizlerede guzel haberler verirsin yarin.benimde ilk ayda kimyasal gebelik oldu ama benim kan degerim seninkine gore baya bi dusuktu rabbim hayirlisini versin.canini sikma uzulme.

Benim de kese oluşmamıştı kürtajdan sonra hamile kalmıştım ama şu an 1 buçuk aylık bi kızım var :nazar::KK24:canını hiç skma bebeğin umarım tutunur Rabbim hakkında hayırlısını versin.

1 hafta sonra gideceğim bende. Ama önce şu beta hcg yi tekrar yaptırmam gerek.
Değer düşükse adet söktürücüyle karnımda kimyasal gebelik var ise sonlandırmak..
Siz bir şey kullanmayin eğer kimyasal ise kendi düşüyor zaten. Kimyasaldan sonra hamile kalmak daha kolay moralinizi bozmayin.

Amann aman ne digim ki ben hic bilmezdim bu islerin boyle zor oldugunu. Bende doktorun dedigine gore 5 haftalık gebeyim. Kesem gorundu cok sukur haftaya pszsrtesi kalp atısı ixin gidicem. Valla kalp dayanmıyor bu streste

Kızlar
Akşam kahverengi bir akıntı geldi ağrıyla.
Sabah da kırmızı renge döndü ve inanılmaz sancım var..
Çok üzgünüm ya. Allahım yardım etsin..

Kızlar
Ay canım ya tamda ben sana yazacaktım bende bu aksam test yaptırıcam dıye
Ama uzulme en hayırlısı kotunun ıyısı kımyasal oldu sanırım

Kızlar

Uzme kendini.
Diger ay hamile kalman daha kolay olacak.
Ovulasyon testi kullan, yumurtlamani kacirmazsin boylece.
Hayirlisi olsun.
Hatta bence en azindan kurtaj vs ile ugrasmak zorunda kalmadigina ve gebe kalabildigine sevinmelisin.​

Uzme kendini.
Diger ay hamile kalman daha kolay olacak.
Ovulasyon testi kullan, yumurtlamani kacirmazsin boylece.
Hayirlisi olsun.
Hatta bence en azindan kurtaj vs ile ugrasmak zorunda kalmadigina ve gebe kalabildigine sevinmelisin.​

Bu konuda kesinlikle haklısın canım. Başlamadan bitsin ne bilim..

Ay canım ya tamda ben sana yazacaktım bende bu aksam test yaptırıcam dıye
Ama uzulme en hayırlısı kotunun ıyısı kımyasal oldu sanırım

Evet yarım saat sonra doktora gideceğim..
Düşük yapıyorsun dedi bana zaten :(
Senin için hayırlısı olur inşallah

Evet yarım saat sonra doktora gideceğim..
Düşük yapıyorsun dedi bana zaten :KK43:
Senin için hayırlısı olur inşallah
Hiiç üzülme canım allah beterınden korusun dıs gebelık olmasından kat kat ıyıdır
Imtıhan ıste napcaksın yapcak hıııc bısey yok

Gecmis olsun Allah saglikli bir gebelik nasip etsin en kisa zamanda hayirlisiyla

Back