beta hcg 3 çıktı

Bence tekrar bi hcg baktirin bir gun sonra 5 ustune cikarsa gebelik var demektir
Benim de şu an Beta verdiğimde Adetime 4 gün vardı 16 Kasım'da adet tarihim 2.30 çıktı değerim yükselme ihtimali var mı acaba Çünkü sağ kasığımda ağrı var Göğüslerim de hassasiyet ve sürekli idrara çıkma mide bulantısı var ama Değerim bu çıkmış Sizce yükselir mi iki güne bir kan verin diyorlar acaba Cuma günü tekrardan versem değer yükselmiş olur mu

Benim de şu an Beta verdiğimde Adetime 4 gün vardı 16 Kasım'da adet tarihim 2.30 çıktı değerim yükselme ihtimali var mı acaba Çünkü sağ kasığımda ağrı var Göğüslerim de hassasiyet ve sürekli idrara çıkma mide bulantısı var ama Değerim bu çıkmış Sizce yükselir mi iki güne bir kan verin diyorlar acaba Cuma günü tekrardan versem değer yükselmiş olur mu
Denemekten zarar gelmez bence adet gununuzde kan verin yada sabah test yapin kesin cikar

Oyle yapin kan verin
1000008953.jpg

Bence var bir şeyler. İlacı kullanmadan bekleseydi keşke dedim konuyu okurken. ❤️ Lütfen kan verin tekrar netleşsin
Şöyle Ben şu an baktım Normal Adet günüm bugün Dün test verdim 2.30 çıktı bu değer yükselir mi acaba Hani Çünkü uzun zamandır böyle mide yanması ekşime bulantı her şey var şu anda daha Adet olmadım

Şöyle Ben şu an baktım Normal Adet günüm bugün Dün test verdim 2.30 çıktı bu değer yükselir mi acaba Hani Çünkü uzun zamandır böyle mide yanması ekşime bulantı her şey var şu anda daha Adet olmadım
Burada yükselenleri de okuduk canım. Bilemiyorum net bir şey diyemem ama bir hafta geçsin tekrar kan ver. Allah büyük☺️

Burada yükselenleri de okuduk canım. Bilemiyorum net bir şey diyemem ama bir hafta geçsin tekrar kan ver. Allah büyük☺️
Aynen öyle Bugün doktora gittim zaten sağlık ocağında vermiştim Doktor da dedi hani gebelik yok diyebilirim dedi ama şey dedi Yani hani gene de yükselebilir dedi Birkaç gün sonra tekrarlayalım testi dedi işte ya burada ya da hastanede tekrar ver dedi işte öyle ya işte ben de şöyle bir şey var Bir Hormon var o hormondan kaynaklı da böyle hani gecikebiliyor o yüzden işte ya Yarın ya da perşembe günü tekrardan tahlil vereceğim

Bugun kan vermek istedim tekrardan gerek yokmuş 3 negatif dedi doktor hevesimi kırdı ya nasıl doktorlar var böyle ;( duphaston kullanacam
Şöyle benimle Normalde bugün Adet günüm Dün işte Tahlil verdim hormon tahlilleri aldı işte doktor biraz halsizliğim vardı işte Ondan sonra gebelikte 2.30 çıkmış sonuç şu an mesela hala Adet olmadım Sizce bu değer yükselir mi acaba Yani şu an hiçbir adet belirtim yok

X