• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim tutunamayacak mı? :(

Bende aynı seyı ıstıyorum ama bırde dıs gebelık ıhtımalı var kı ınsanın ıcını erıtıyor

İşte ondan Allah korusun ya, çok tehlikeli diyorlar.
Senin kasıklarında ağrı var mı? Batma gibi oluyır mu

bu işler çok karışık
Öncelikle zaten o degerdeyken kese gorulmez bunu unutma

adetın gecıktıgı 2. gun 62 , 5. gun 94 cıktı sonucum rahim duvarım sadece kalın cıkıyordu usg'de.
7. gun 220 cıktı 2 ye katladı yanı tamam dedıler hafta sonu gel kese bakalım . gıttım 3 mm kese goruldu o gun tekrar test yapıldı yanı 12.gün 1112 cıktı sonuc dun yıne yaptırdım 1731 cıktı
doktor %60 katlamıs ama hala kımyasal dıs gebelık olma ıhtımalı var dıyor. o yle karısıgımkı nasıl kendımı bu kadar bı cıkmazın ıcınde buldum ben bıle bılmıyorum
Şuanda 6+0 gunluk hamıleyım soran olursa :stop: Ama soyleyecegım su kı degerın 1 kere 2 ' ye katlaması yeterlı degıl buyur benımkı 1 hafta sonra yıne 2 'ye katlamadı mesela.

Normal sartlarda sanırım takıp ettıgım akdarıyla adet gecıkmesıyle beta sonucunu daha yuksek ogrenıyor cogunlukla ınsanlar mesela 62 cıktıgı gun kesın kımaysal bu duser bır ıkı gune dedıler ama oyle olmadı oyle olmadı ama ne olduguda bellı degıl
Canım sen niye öyle sık gittin, doktor mu söyledi? Ara vererek gitsen hem kimse stres de olmamış olur. 7 haftalıkken git mesela ya da biraz daha bekle

İşte ondan Allah korusun ya, çok tehlikeli diyorlar.
Senin kasıklarında ağrı var mı? Batma gibi oluyır mu
Ben tabırı yerındeyse domuz gıbıyım. Arada batmalar oluyor seyırme gıbı kı bu benım hıssettıgım gebelık belırtım butun gebelıklerımde.
hapsururken kasıklarım agrıyor , ayakta durunca belım agrıyor. mıdem bulanmıyor , cok uykum gelıyor hepsı bu kadar.
doktora gıtsemde gıtmesemde bı turlu ferahlıyamıyorum bende senın gıbı dusecekse dussun onume bakayım dıyorum

Canım sen niye öyle sık gittin, doktor mu söyledi? Ara vererek gitsen hem kimse stres de olmamış olur. 7 haftalıkken git mesela ya da biraz daha bekle
bende tsh hormonu calısmıyor gebelıkte gebelık teshıs edılır edılmez ılaca baslamam gerekıyor. E gıttım kadın dogumcu beta ıstedı once dedı deger dusuk bı da yap bı da bıda derken 6 kere dr gıtmıs oldum bu surecte

Ben De aynı senin gibi bır durum yaşadım. Doktora gittim kese yok sağlıklı değil gibi dedi 5 haftalik hamileydim aslında. 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim yine yok somlandirmamiz lazım dedi neye göre kime göre yani kesin bır şey yokki ortada dedim. 1 hafta sonra başka bi doktora gittim sonlandirmadim gebeliği bekledim gittiğimde keseyi gördük 8 haftalikken kalp atışını duydum. Benim bebeğim hafta geç dollenmeydi. Senin de öyledir belki içini ferah tut. Sana çok dua edicem inşallah sağlıklı bır gebeliğin ve bebeğin olur.

Ben De aynı senin gibi bır durum yaşadım. Doktora gittim kese yok sağlıklı değil gibi dedi 5 haftalik hamileydim aslında. 2 gün sonra tekrar gel dedi gittim yine yok somlandirmamiz lazım dedi neye göre kime göre yani kesin bır şey yokki ortada dedim. 1 hafta sonra başka bi doktora gittim sonlandirmadim gebeliği bekledim gittiğimde keseyi gördük 8 haftalikken kalp atışını duydum. Benim bebeğim hafta geç dollenmeydi. Senin de öyledir belki içini ferah tut. Sana çok dua edicem inşallah sağlıklı bır gebeliğin ve bebeğin olur.
Benımde gec dollenme oldugu kesın artık ama devamında ne oalcak bılmıyorum
gıttıgım doktor perintalog benı cumartesı kontrole cagırdı ama ben gıtmeyı dusunmuyorum cunku yıne kotuyse sonuc belırlenmeyecek artık canım burnumda yasamaktan bunaldım 2 hafta sonra gıtmeyı dusunuyorum.
Cunku ne kanamam var ne aksı gıden bı durum 22 ocakta yumurtladıgımı dusunuyorum 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım ancak 30 ocakta yaptıgım test negatıftı yanı 2 gun sonra pozıtıfe dondu bunun bı amacı olmalı

Şuan gerçekten gözlerim dolu dolu yazıyorum.
Hayırlısını dilememden başka bir şey yok elimde..
Tek şey dua

gıttıgım doktor perintalog benı cumartesı kontrole cagırdı ama ben gıtmeyı dusunmuyorum cunku yıne kotuyse sonuc belırlenmeyecek artık canım burnumda yasamaktan bunaldım 2 hafta sonra gıtmeyı dusunuyorum.
Cunku ne kanamam var ne aksı gıden bı durum 22 ocakta yumurtladıgımı dusunuyorum 1 subatta hamıle oldugumu ogrendım ancak 30 ocakta yaptıgım test negatıftı yanı 2 gun sonra pozıtıfe dondu bunun bı amacı olmalı

Offf Allahım ya bize yardım et nolur :(
Sonucumuz kesinleşsin noluuurr :(

Adetim 7 ocakta başladı 13 ünde bitii.
Yumurtlama günüm de 23ü olması lazımdı..
Adet tarıhın ne pekı? benımde 5 ocaktı adet oldum , 1 şubatta olmayınca ogrendım.
ve bu beta hangı tarıhe aıt onu merak ettım ?

Kızlar bir süredir bebek istediğimi yazmıştım.
10 günlük gecikme sonrası artık hiçbir hamilelik belirtisi olmadan ve idrar testinden de negatif sonucu alınca artık adet olayım da kurtulayım diye doktoruma gittim.
Alttan muayene etti, anlayamam kan testi yaptır dedi. Sonuca göre bu adet söktürücüyü kullan, adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi.
Kan testini akşam aldım beta hcg 156 çıktı. Acildeki doktor 2-4 hafta arası hamilesin dedi. Ama ultrasonda ile bakılmalı dedi.
Başka bir hastaneye nöbetçi kadın doğumcu aradık, gittim muayene oldum. Gebeblik oluşmuş falan kese yok dedi. Düşükte olabilir dedi. Vitamin verdi, bir hafta sonra tekrar bakacağını söyledi.
Bu sabah kendi doktorumla iletişime geçtim, son adet tarihimle çıkan hcg sonucu uyumsuz dedi, yarın tekrardan beta hcg yaptırmamı değer 2 katına çıktıysa gebe olduğumu eğer ki çıkmadıysa kimyasal gebelik dedi.
Kızlar başına gelen var mı ya nolur yardım edin.
Denildiği gibi kimyasal gebelik mi yaa
Kimyasal gebelik için baya yüksek bi değer.. Geç döllenme diye bişey var illaki son adet tarihinle uyumlu olması şart değil doktorlar temkinli konuşuyolar sadece moralini yüksek tut inşallah bebeğin sağlıklıdır ve seninledir

Şuan gerçekten gözlerim dolu dolu yazıyorum.
Hayırlısını dilememden başka bir şey yok elimde..
Tek şey dua

Canim benim yaa sana suan çok sarilasim geldi. Üzülme lütfen bak ben de yaşadım sonlandiracaklardi. Kaçtım resmen elinden. Bekledim insan hissetmezmi hisseder. 2 hafta geç dollenmeymis oysa ki başka bi doktora gidince anladım. Seninde öyle gibi geldi şimdiden yipratma kendini lütfen değerlerin yukselirse zaten sağlıklı kese geç gorunsede endiselenme

Cute geç döllenme olduğu kesinleşmiş neden endişe ettin tam anlayamadim devam eden süreçten mi ?

Canim benim yaa sana suan çok sarilasim geldi. Üzülme lütfen bak ben de yaşadım sonlandiracaklardi. Kaçtım resmen elinden. Bekledim insan hissetmezmi hisseder. 2 hafta geç dollenmeymis oysa ki başka bi doktora gidince anladım. Seninde öyle gibi geldi şimdiden yipratma kendini lütfen değerlerin yukselirse zaten sağlıklı kese geç gorunsede endiselenme
Sana bısey sormak ıstıyorum 5 haftada almak ıstemısler 8 haftada kalp atıslarını duymussun . 8 haftaya kadar bır daha doktora gıtmedınmı mesela 7 haftada ?

Cute geç döllenme olduğu kesinleşmiş neden endişe ettin tam anlayamadim devam eden süreçten mi ?
beta hcg bı duzenlı artıp bı yavaslaması benı korkutuyor sonrası ıcınde korkutuyor sız suanda hamılemısınız yoksa dogdumu bebek? Yanı merakım su kı bu sekılde yavas gelısırse kı bızım haftalarımızdakıler bu konu sahıbı ıcınde gecerlı en az 30 bınlerde betaları olan cok kısı var cogunluk boyle yanı , neyse bıze donecek olursak bebege her zaman ısı olma ıhtımalımı olacak sıkıntılı basladıgı ıcın

Sana bısey sormak ıstıyorum 5 haftada almak ıstemısler 8 haftada kalp atıslarını duymussun . 8 haftaya kadar bır daha doktora gıtmedınmı mesela 7 haftada ?

Şöyle oldu 5 haftalikken gittim gebelik sağlıksız yani kese yok dedi 2 gün sonra tekrar çağırdı ama ben 1 hafta sonra gittim yine yoktu. Bu sefer almayi koydu kafasına ben istemedim değerlerim yukseliyordu çünkü bi sorun da yoktu. 7. Haftada başka bir doktora gittim kese vardı ama bebek yoktu o da 1 hafta daha bekleyim anormal gibi ama emin olmam lazım dedi. 8. Haftada gittim kan değerlerim yine katlanmisti ultrasona baktı. Hem bebeği hem kalp atışını duyduk. Yani söyle sat 7 mayisti ama aslında 27 mayıstan hesaplandı gebeligim

beta hcg bı duzenlı artıp bı yavaslaması benı korkutuyor sonrası ıcınde korkutuyor sız suanda hamılemısınız yoksa dogdumu bebek? Yanı merakım su kı bu sekılde yavas gelısırse kı bızım haftalarımızdakıler bu konu sahıbı ıcınde gecerlı en az 30 bınlerde betaları olan cok kısı var cogunluk boyle yanı , neyse bıze donecek olursak bebege her zaman ısı olma ıhtımalımı olacak sıkıntılı basladıgı ıcın

Ben doğum yaptım 4 yaşında suan. Geç döllenme olduğu için olmasi gereken haftada değildi yani 8 haftaliksam aslında bebek 10 haftalikti yani gelişimi vs 2 hafta geride gibi görülüyordu ama doktor farkında olduğu için ben çok sorun yapmadım bi sorun da yaşamadım hamilelik boyunca

Back