- 14 Ağustos 2024
- 1.908
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.918
- 48
- Konu Sahibi birboslukta
-
Vala felaket tellalı gibisin.Anne olduğuma çok pişmanım konusunu okumanızı tavsiye ederim karar vermeden önce.çocuksu bir hevesle istenecek şeyler değil çünkü.konu hâlâ hareketli.hatta sizinkine sıra gelmemiş o konudan.
Kardeşim bu olacaksa tek ilişki ile de olur. Olmayacaksa her gün ilişkiye gir yine olmaz. Sağlık sorunları dışında tamamen nasip meselesi yani. Allah Ol diyecek ki oluversin. Stres vücudu etkiler. Sana takma diyemem. İlla ki istediğin için kafaya takabilirsin. Ama şunu kendine tembihle. Zamanı gelince olur. Düşünmek ile olmaz. Sınavı yok ki çalışıp da geçesin. Zamanın uzamasında vardır bir hayr. Hakkında hayırlısı olsun.Yumurtlama testini öneriyor bazı insanlar ondan alıp her gün yapsam diyorum en azından oradan biliriz ama dediğim gibi bu şekilde de kendimizi bebeğe şartlamış mı oluyoruz sanki kendi kendime böyle sinirleniyorum ben bebek için evlenmedim olursa olur diyorum, sonra gerçekten çok istediğimi fark ediyorum
Sorun olmadığı halde yıllarca çocuğu olmayanlar var. Tedavisiz belki olmayacak çocuğunuz. 2 sene olmuş. Doktora görünmenizde fayda var. Belki esinizde sorun var. Sonuçta bu birlikte yapılan bir şey. Esinizde sorun varsa da olmaz.Demekki bir sorununuz var derken? Kiminin çocuğu hemen olur kiminin beş yıl on yıl sonra olur onu Allah biliyor?kadın doğuma göründüm dedim ya her şeyimize bakıldı sorun yok diyor
Bununla hiç bir alakası yok ben hamile kaldığımda 30 günde 1 ilişki ile hamile kaldım sperm zaten 72 saat canlı kalıyorNe zamandır deniyorsunuz?
Şimdi belli ki çok doğurgan bir kadın değilsiniz.o yüzden doğurganlık haftasında daha sık ilişkiye girmeniz gerekiyor.haftada 1 defayla belli ki tutmuyor sizinki.
Sen düzgün ilişkiye gitmezsen yaban mersini ne yapsın sana, haftada bir ilişki ile olur mu? Adet gecikmesi de varmış muhtemelen yumurtlama dönemini de bilmiyorsun, önce ovulasyon testi al yumurtlama dönemini bulBen şeye bağlıyorum hava krililiğinden tutun da kullandığımız diş macununda bile zararlı şeyler var artık, meyve pek yemiyoruz açıkçası doktorun yiyin dediği yazdığı şeyler pahalı sürekli eve çikek yaban mersini alamıyoruz günlük hayatta, abur cuburda yiyoruz ondan mı acaba
Kız yok beeee ben çözdüm bu kızı. O da ne istediğini bilmiyor. Mutsuz evliliğinde çocukla kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyor ama yanlış karar. Belki de olmaması daha iyi. Anlamak istemiyor. Hem diyor tedavisiz hamile kalmak istiyorum hem de diyor herşeyimize baktırdık.Neyse bana da cevap vermediğine göre rahim filmi çekilmemişsin. Muayene ve ultrasonda herhangi bir problem görülmemiş olabilir. Fakat maalesef normal muayene veya ultrason ile fallop tüplerinin durumu görülemez. Belki tüplerin tıkalıdır. Hiçbir sorunum yok demek yerine biraz daha detaylı kendine baktırman lazım. Belki yumurtlaman düzgün değil. Yumurtlama takibini doktora yaptırabilirsin. Belki farkedilmeyen bir kist, miyom vs vardır ileri tetkik gerektiren. 1,5 yıl korunmasız ilişkide çocuk olmuyorsa burda bir anormallik olabileceğini düşünmelisin.
Yaşın daha genç. Bir de birkaç kişi fikrini söylemiş yine kabul etmemişsin ama bence de şu an bu evliliğe çocuk yapma. Önceki konularını hatırlıyorum, o sorunlar bu kadar zaman içerisinde çözülmez. Tabi yine eşinle sen bilirsin.
Vallahi kendi bilir zaten işine gelene cevap vermiş, gelmeyene vermemişKız yok beeee ben çözdüm bu kızı. O da ne istediğini bilmiyor. Mutsuz evliliğinde çocukla kendini daha iyi hissedeceğini düşünüyor ama yanlış karar. Belki de olmaması daha iyi. Anlamak istemiyor. Hem diyor tedavisiz hamile kalmak istiyorum hem de diyor herşeyimize baktırdık.
Çok çelişiyor.
Doktora gittiniz mi.Çocuk oyuncağı zannetmeyecek kadar olgun ve bilinçli bir insanım siz orasını merak etmeyin, başlığın ilk cümlelerinde bahsettiğim gibi ‘eski şeyleri hallettik ‘ demişim değil mi
Bu arada regl tarihi asla tutamıyorum sanırım ocak 25 gibi regl oldum en son şubatta olmadım yani hala yok , ama zaten reglim düzensiz dir
İşte çelişiyor. Yalan söylediği için cevaplar bölük pörçük. Tutmuyor birbirini.Vallahi kendi bilir zaten işine gelene cevap vermiş, gelmeyene vermemişne diyelim Allah herkesin gönlüne göre versin. Bakabilecek olana, güzel bir yuva verebilecek olana versin
Bu arada her şeyine de baktırmamış yani aslında ama inatla baktırdığını düşünüyor
Rahim filmini nasıl çekildinSöylüyorum doktora iki farklı kişiye gittim HER ŞEYİME bakıldı çekildi sorun görülmedi sadece diyabet var bide abur cubur tüketiyoruz ilişki düzensiz oluyor, bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?