- 12 Nisan 2024
- 434
- 233
- 18
- Konu Sahibi birboslukta
-
Canım merhaba bende 7 yıllık evliyim.2 yıldır evlenmişsin rahat ol.Bana da söylediklerin de çok kızardım ama “zamanının tadını çıkar” çünkü çocuk olduktan sonra sen kendi içinde 4’e filan bölünüyorsun ve Şuan geçirdiğin zamanları arıyorsun.Çocuk ömürlük sorumluluk demek.Kafana takma ve zamanla olacağına inan.Morelini yüksek tut.Allah en hayırlı vakitte verecektir.Rabbim selametle, afiyetle nasip etsin.Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
daha reglinizi bir yere yazacak kadar onemsemiyorsunuz bile. ama "cocugum olmuyor cok mutsuzum" diyorsunuz.Çocuk oyuncağı zannetmeyecek kadar olgun ve bilinçli bir insanım siz orasını merak etmeyin, başlığın ilk cümlelerinde bahsettiğim gibi ‘eski şeyleri hallettik ‘ demişim değil mi
Bu arada regl tarihi asla tutamıyorum sanırım ocak 25 gibi regl oldum en son şubatta olmadım yani hala yok , ama zaten reglim düzensiz dir
bu cumleyi siz yazmissiniz. bu sorun nasil cozuldu mesela iki ayda? tum maasi artik krediye gitmiyor mu? esiniz is mi degistirdi? siz ise mi girdiniz?"ev kredisi eşime çok geldi farkındayım tüm maaşı krediye gidiyor"
Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için inşallah sizede bana da nasip olsunCanım merhaba bende 7 yıllık evliyim.2 yıldır evlenmişsin rahat ol.Bana da söylediklerin de çok kızardım ama “zamanının tadını çıkar” çünkü çocuk olduktan sonra sen kendi içinde 4’e filan bölünüyorsun ve Şuan geçirdiğin zamanları arıyorsun.Çocuk ömürlük sorumluluk demek.Kafana takma ve zamanla olacağına inan.Morelini yüksek tut.Allah en hayırlı vakitte verecektir.Rabbim selametle, afiyetle nasip etsin.
Nasıl 15 günde halletiniz, bize de anlatır mısınız? Sihirki değnek mi deydi eşinize her sorunun hallolduğuna nasıl emin oldunuz.?Hayır tüm sorunları hallettik o nedenle isteğim arttı anne olmak istiyorum bencillik yapmıyorum bunuda çok düşündüm her kadın gibi kendimi dinledim
Adet döneminin düzensiz olması bile bir sorunken 'olursun' deyip geçiştiren bir doktoru mu dinliyorsunuz yani?Yok bebeği kendi de istiyor ben aksine şey diyorum takılma ya falan kafasındayım
Kadım doğumcu regl gecikmelerim hakkında hiçbir şey söylemedi ısrarla sordum…olursun diyip geçti her testime bakıldı muayene de oldum eşimden sperm testi de alındı doğal yolla çocuğunuz olur dedi geçti işte
O durumu ben de anlamıyorum valla.9,10 kere hamilelik geçiriyorlardı.gerçi hâlâ küçük çocuğum 2 aylık, büyük 1 buçuk yaşında falan yazan üyeler oluyor.kişiden kişiye çok değişiyor işte maalesef.Eşimin sperm testinde bir şey çıkmadı amh değeri mi deniyormuş o değerim sınırda çıkmıştı ama doktor düşük bi değer değil dedi diğer her test film her şey güzel çıktı, reglim oldum olası düzensizdi stres diyabet bunlar regl düzensizliği yapıyormuş
Maddi konuya gelince evet iş değişikliği prim vs oldu bende haftanın üç günü çalışıyorum birikimimiz de kenarda var o yüzden cahilce bir karar olmadı bizimki. Eşim çocuk konusunda bilgisizdi ilk evlendiğimizde dört ay korunup sonra korunmamaya başladıktan sonra şey demişti ilk seferde çocuk olur sanardım ben demişti :) bende ona hayır dedim ama artık iki senemiz olacak doktor da denemeye devam dedi sanırım artık dediğiniz gibi gün aşırı ilişki ikimizde istikrarlı şekilde yapılması gerekiyor aşılama nedir nasıl oluyor hiç araştırmadım eskiden annelerimiz çabucak hamile kalırmış hamileyken halı bile çırparmış eskiler hiçbir şey olmazmış,şimdi bence her şey daha zor…
Doğurgan oldugunuz günlerde bile yapsanız bazen aylar yıllar sürebiliyor. Sıkmayın canınızı dr bi sorun olmadığını söylediyse, bir sorun yoktur. Ne zaman kafanıza takmayıp olursa olur dedigiiniz zamanlar geliyor o zaman kalınıyorbir de naçizane tavsiyem eşiniz sperm sayısına baktırsın bazen erkekte varikosal rahatsızlığı oluyor. Herşeyin düzelmesine ve yuvanızın kurtulmasına sevindim. İnsan bu şaşar beşer sevgiler
Sizden mi kaynaklanıyor ondan mı? O kısım tam anlaşılmıyor.enerjiniz mi tutmadı acaba o konuda? Sulanma olmaması büyük sorun aslında.yeterli önsevişme mi olmuyor? Ten uyumunda mi sorun var? Sevişme tekniğinde mi? Psikolojik sorunlarda mı?Önce bir bunları düşünün çözmeye çalışın.anladığım kadarıyla yüzleşmekten biraz korkuyorsunuz.ama çocuk için de böyle tatsız cinsel hayat yaşanmaz yani.zor gelir.bize de kızıyorsunuz ama yok sayılan sorunlar yok olmuyor maalesef.daha da büyüyor.Eşim iş değişikliği yaptı çok şükür iyiyiz şuan enine boyuna düşündük ama sık ilişki işi olamıyor işte ya biz istikrarlı değiliz
Yok karşılıklı konuşuyoruz ;mesela diyelim üç gün önce birliktelik oldu ve bugün hadi beraber olalım diye konu açtım. O da duş almış saçını fönlemiş duştan sonra benden daha uzun süre saçına ısı tutar saç hassas noktasıdır ;dedi ki tatlı tatlı şuan saçımı yaptım banyo yapmasaydım olurdu dedi bende tabiki sorun yok dedim,çünkü yok yani adam duş alıp sonra saç yapmayı seviyor . Başka gün film izleyip aşırı uykumuz geliyor yatalım diyoruz vs haftada bir veya iki oluyor bu da bana da ona da normal geliyor zaten. Ön sevişme bir beş dakika kadar sürüyor sonra oluyor yavaş yavaş, erken boşalması problem mi bilmiyorum yaklaşık beş on dk sürüyor sonrasında ben gecelik olursa diye yaklaşık 10-20 dk uzanıyorumSizden mi kaynaklanıyor ondan mı? O kısım tam anlaşılmıyor.enerjiniz mi tutmadı acaba o konuda? Sulanma olmaması büyük sorun aslında.yeterli önsevişme mi olmuyor? Ten uyumunda mi sorun var? Sevişme tekniğinde mi? Psikolojik sorunlarda mı?Önce bir bunları düşünün çözmeye çalışın.anladığım kadarıyla yüzleşmekten biraz korkuyorsunuz.ama çocuk için de böyle tatsız cinsel hayat yaşanmaz yani.zor gelir.bize de kızıyorsunuz ama yok sayılan sorunlar yok olmuyor maalesef.daha da büyüyor.
Gebelik olsun diye yazacaktım*Yok karşılıklı konuşuyoruz ;mesela diyelim üç gün önce birliktelik oldu ve bugün hadi beraber olalım diye konu açtım. O da duş almış saçını fönlemiş duştan sonra benden daha uzun süre saçına ısı tutar saç hassas noktasıdır ;dedi ki tatlı tatlı şuan saçımı yaptım banyo yapmasaydım olurdu dedi bende tabiki sorun yok dedim,çünkü yok yani adam duş alıp sonra saç yapmayı seviyor . Başka gün film izleyip aşırı uykumuz geliyor yatalım diyoruz vs haftada bir veya iki oluyor bu da bana da ona da normal geliyor zaten. Ön sevişme bir beş dakika kadar sürüyor sonra oluyor yavaş yavaş, erken boşalması problem mi bilmiyorum yaklaşık beş on dk sürüyor sonrasında ben gecelik olursa diye yaklaşık 10-20 dk uzanıyorum
Ben ikiniz de memnunsunuz olarak anladım bu yazdığınızdan.sorun yok gibi görünüyor.o zaman tek sorun gebelik gibi.Yok karşılıklı konuşuyoruz ;mesela diyelim üç gün önce birliktelik oldu ve bugün hadi beraber olalım diye konu açtım. O da duş almış saçını fönlemiş duştan sonra benden daha uzun süre saçına ısı tutar saç hassas noktasıdır ;dedi ki tatlı tatlı şuan saçımı yaptım banyo yapmasaydım olurdu dedi bende tabiki sorun yok dedim,çünkü yok yani adam duş alıp sonra saç yapmayı seviyor . Başka gün film izleyip aşırı uykumuz geliyor yatalım diyoruz vs haftada bir veya iki oluyor bu da bana da ona da normal geliyor zaten. Ön sevişme bir beş dakika kadar sürüyor sonra oluyor yavaş yavaş, erken boşalması problem mi bilmiyorum yaklaşık beş on dk sürüyor sonrasında ben gecelik olursa diye yaklaşık 10-20 dk uzanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?