Bebeğim olmuyor

Reglinizin düzensiz olması zaten başlı başına bir problem. Belliki aşırı doğurgan değilsiniz. Bizim de bebeğimiz olmuyor. 10 ay denedikten sonra koşa koşa doktora gittim çünkü bir problem yoksa denemeye başladıktan sonra en geç 3 ay içinde hamile kalıyor çevremdeki herkes.
Tedavi gerekiyorsa tedavi olacaksınız yapacak bir şey yok hepimiz isteriz doğal yolla gebe kalabilmeyi ama olmayınca olmuyor işte. En azından bir süre yumurtlama testleriyle deneyebilirsiniz. Yumurtlama gördüğünüz günlerde ilişkiye girmek şansınızı çok yükseltir. İlişki sıklığınız çok çok az. Biz gün aşırı ilişkiye giriyoruz ama bu hiçbir zaman bebek için olmadı ikimizde istediğimiz için oldu. Cinsel isteksizliğinizde var bence kuruluk problemi yaşadığınıza göre.

e ayda 4 kere birlikte oluyorsaniz cocugun olmamasi normal degil mi?
bari ovulasyon testleri kullanin - en uygun tarihlerde yatin. o zaman tutma ihtimali cogalir.
ya da bir sorun yoksa - fazla iliskiye girmemekten uygun zamanı yakalayamiyorsaniz aşilama da deneyebilirsiniz
"esime babaligi yasatmak istiyorum" diyorsunuz ama baba olmak isteyen adam haftada 1 iliskiye girmez yani :) zaten onun ilk iki haftasi ve son 1 haftasi dogurganligin az oldugu donemler. degerlendirmeniz gereken epi topu bir hafta var onda da tek iliskiyle zor yani

Canım merhaba bende 7 yıllık evliyim.2 yıldır evlenmişsin rahat ol.Bana da söylediklerin de çok kızardım ama “zamanının tadını çıkar” çünkü çocuk olduktan sonra sen kendi içinde 4’e filan bölünüyorsun ve Şuan geçirdiğin zamanları arıyorsun.Çocuk ömürlük sorumluluk demek.Kafana takma ve zamanla olacağına inan.Morelini yüksek tut.Allah en hayırlı vakitte verecektir.Rabbim selametle, afiyetle nasip etsin.

daha reglinizi bir yere yazacak kadar onemsemiyorsunuz bile. ama "cocugum olmuyor cok mutsuzum" diyorsunuz.
şaka gibisiniz bence.
bebek isteyen en azindan adet gunlerini sayar, ovulasyonunu takip eder, gunleri degerlendirir. siz rastgele kirk yilda bir sevisip "cocugum olmuyor" diye dövünüyorsunuz.
ayrica bebek yapmak iki kisilik bir istir. esiniz sperm testi versin, ovulasyon takibi yapin, ovulasyon testlerine işeyin her gün bikmadan - uygun gunleri bulun degerlendirin.
hicbir sey yapmadan karalar bağlamissiniz.
"eski seyleri hallettik" dediginiz tam olarak nedir?
"ev kredisi eşime çok geldi farkındayım tüm maaşı krediye gidiyor"
bu cumleyi siz yazmissiniz. bu sorun nasil cozuldu mesela iki ayda? tum maasi artik krediye gitmiyor mu? esiniz is mi degistirdi? siz ise mi girdiniz?
"annemiz babamiz cok hevesli, yardim eder" diyorsunuz ama yardim etmek var sponsor olmak var.
bebeginiz sizi emmezse ve alerjili bir bebekse (ki cogu bebegin var) o zaman kullanmanız gereken ortalama mamanin 400 grami 500 tl, yani ayda 2500 sirf bunun masrafi - ki siz dogurasiya daha da artar. bez deseniz oyle, emzik cesit cesit alacaksiniz hangisini begenirse, pamuklu kiyafetler, oyuncaklar, ekstra aşılar, hastane masraflari, ortopedik ayakkabilar, mama sandalyesi, bebek arabasi, bisiklet, kres... inanilmaz bir masrafiniz olacak bebek yetistirmek icin. ocaktan subata ne ara ay sonunu zor getiren halinizi çözdünüz de bebek yapmaya karar verdiniz?

Eski sorun dediğiniz şeyler günler öncesinde yaşanmış. Eski değil ki. Ne kadar halletmiş olabilirsiniz? Bir de kendinizi çok doğurgan biri olarak hissediyormuşsunuz öncesinde. Nasıl bir his bu tam olarak? Belki de doğurgansınızdır da haberiniz yoktur. Haftada bir yaşanan ilişkide denk gelmiyordur.

Çok teşekkür ederim güzel cevabınız için inşallah sizede bana da nasip olsun

Eşimin sperm testinde bir şey çıkmadı amh değeri mi deniyormuş o değerim sınırda çıkmıştı ama doktor düşük bi değer değil dedi diğer her test film her şey güzel çıktı, reglim oldum olası düzensizdi stres diyabet bunlar regl düzensizliği yapıyormuş
Maddi konuya gelince evet iş değişikliği prim vs oldu bende haftanın üç günü çalışıyorum birikimimiz de kenarda var o yüzden cahilce bir karar olmadı bizimki. Eşim çocuk konusunda bilgisizdi ilk evlendiğimizde dört ay korunup sonra korunmamaya başladıktan sonra şey demişti ilk seferde çocuk olur sanardım ben demişti :) bende ona hayır dedim ama artık iki senemiz olacak doktor da denemeye devam dedi sanırım artık dediğiniz gibi gün aşırı ilişki ikimizde istikrarlı şekilde yapılması gerekiyor aşılama nedir nasıl oluyor hiç araştırmadım eskiden annelerimiz çabucak hamile kalırmış hamileyken halı bile çırparmış eskiler hiçbir şey olmazmış,şimdi bence her şey daha zor…

Her ay regl dönemi yaklaşırken diyabet düzensizleşiyor bunu tecrübe ettim vücut malesef insülini çok istiyor şekerim çok çıkıyor ne yapsam,kontrol etmek çok zorlaşıyor psikolojik olarak şeker düzensizliği kafa ağrısı vs insanı zorluyor keşke regüle etmesi kolay bir şey olsa

Bir arkadaşım şuan 34 yaşında yeni anne oldu beş yıldır evli çok çaba sarfetti gittiği doktorlar resmen demişki sen anne olamazsın bence eşinin spermiyle başka kadın üzerinden çocuğunu eline al demiş.. şaka gibi en son alternatif tıp denedim dedi kasık bölgesine her yerine acıtmayan iğnelerle yumurta uyandırılırmış doğurganlık için , o şekilde hamile kaldı ve fermotili bir ay kullandım diyor kesinlikle o beni hamile olmama yardımcı oldu dedi

Hayır tüm sorunları hallettik o nedenle isteğim arttı anne olmak istiyorum bencillik yapmıyorum bunuda çok düşündüm her kadın gibi kendimi dinledim
Nasıl 15 günde halletiniz, bize de anlatır mısınız? Sihirki değnek mi deydi eşinize her sorunun hallolduğuna nasıl emin oldunuz.?

Adet döneminin düzensiz olması bile bir sorunken 'olursun' deyip geçiştiren bir doktoru mu dinliyorsunuz yani?
Ben gittiğimde ilk önce adetlerini düzene sokalım sonrasına bakıcaz demişti... en kısa zamanda başka doktora gözükün

O durumu ben de anlamıyorum valla.9,10 kere hamilelik geçiriyorlardı.gerçi hâlâ küçük çocuğum 2 aylık, büyük 1 buçuk yaşında falan yazan üyeler oluyor.kişiden kişiye çok değişiyor işte maalesef.

Eşim iş değişikliği yaptı çok şükür iyiyiz şuan enine boyuna düşündük ama sık ilişki işi olamıyor işte ya biz istikrarlı değiliz

Eşim iş değişikliği yaptı çok şükür iyiyiz şuan enine boyuna düşündük ama sık ilişki işi olamıyor işte ya biz istikrarlı değiliz
Sizden mi kaynaklanıyor ondan mı? O kısım tam anlaşılmıyor.enerjiniz mi tutmadı acaba o konuda? Sulanma olmaması büyük sorun aslında.yeterli önsevişme mi olmuyor? Ten uyumunda mi sorun var? Sevişme tekniğinde mi? Psikolojik sorunlarda mı?Önce bir bunları düşünün çözmeye çalışın.anladığım kadarıyla yüzleşmekten biraz korkuyorsunuz.ama çocuk için de böyle tatsız cinsel hayat yaşanmaz yani.zor gelir.bize de kızıyorsunuz ama yok sayılan sorunlar yok olmuyor maalesef.daha da büyüyor.

Son düzenleme:
Yok karşılıklı konuşuyoruz ;mesela diyelim üç gün önce birliktelik oldu ve bugün hadi beraber olalım diye konu açtım. O da duş almış saçını fönlemiş duştan sonra benden daha uzun süre saçına ısı tutar saç hassas noktasıdır ;dedi ki tatlı tatlı şuan saçımı yaptım banyo yapmasaydım olurdu dedi bende tabiki sorun yok dedim,çünkü yok yani adam duş alıp sonra saç yapmayı seviyor . Başka gün film izleyip aşırı uykumuz geliyor yatalım diyoruz vs haftada bir veya iki oluyor bu da bana da ona da normal geliyor zaten. Ön sevişme bir beş dakika kadar sürüyor sonra oluyor yavaş yavaş, erken boşalması problem mi bilmiyorum yaklaşık beş on dk sürüyor sonrasında ben gecelik olursa diye yaklaşık 10-20 dk uzanıyorum

Gebelik olsun diye yazacaktım*

Ben ikiniz de memnunsunuz olarak anladım bu yazdığınızdan.sorun yok gibi görünüyor.o zaman tek sorun gebelik gibi.

Evet yani haftada bir iki bize normal geliyor zaten evlilikte, ramazan geldi mesela eşim çok yoğun çalışıyor eve gelince gözü kapanmak üzere oluyor hani sırf çoçuk çocuk diye kendimizi şartlayarak onun üstüne yoğunlaşarak birlikte olmuyoruz böyle yapmasını da istemezdim zaten, olursa olır kafasındayım ha tabi ki daha sık ilişki gebelik için daha çok ihtimal dediğiz gibi ama bi hanfendinin yazdığı gibi 30 güne bir oldu be hamile kaldım demiş mesela o da tutuyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…