Bebeğim olmuyor

Gün aşırı ilişki de olamıyor neden derseniz;çok afedersiniz bazen kuruluktan ötürü ilişki sonrası 1 gün boyunca hafif acı ve enfeksiyona yönelme gibi bi belirti hissediyorum o yüzden gün aşırı nasıl olur bilemiyorum rahim iyileşmeden
Önce onu çözmen gerekiyor o zaman.niye sulanma olmuyor?

Arkadaşlar gerçek anlamda hallettik ki hallettik yazabiliyorum, şuan önemli olan şey şu ben tek olmadığımı biliyorum aslında ama hiç arkadaşım olmadığı için tek olduğum için, sadece dünyada ben hamile kalamıyormışum gibi hissediyorum artık , bu ve bunun gibi yaşayanınız TAVSİYE verebilecek tecrübeli hanımlardan fikirlerini istiyorum
İstediğiniz şekilde bir tavsiye değil sadece yorum benimki ama siz daha çok ağlayacaksınız. İşsizliği eş sorunlarını çocuğu hepsini bir arada yaşama inadınız ile bakalım ne olacak ileride. Lütfen konu açmaya devam edin merak ettim.

Gün aşırı ilişki de olamıyor neden derseniz;çok afedersiniz bazen kuruluktan ötürü ilişki sonrası 1 gün boyunca hafif acı ve enfeksiyona yönelme gibi bi belirti hissediyorum o yüzden gün aşırı nasıl olur bilemiyorum rahim iyileşmeden
Böyle bir sorununuz varsa önce kadın doğuma gidin ve gerekli tedaviler planlansın sonra çocuk işine girin enfeksiyon gebelikte çok riskli

yani stres hayatımızda çoğu insanın var benimde elbette ama çatlstma iğnesi tüp bebek vb tedavi ve uygulamalarsız hamile kalmak istiyorum yeni evliyiz diye bu tedavilerin stresini yaşamak istemiyorum
İyi de yeni evlilik değil mesele. 2 yıldır denemeye rağmen olmadığını söylemediniz mi. Demek ki biryerde bir sorun var. Herşeyinize baktırın,ondan sonra herşeyin yolunda olduğunu bilerek tedavisiz hamile kalmayı seçseniz daha iyi olur.
Uygulamalarsız hamile kalmak istiyorum cümlesi çok saçma bence. Eşinizin spermleri nasıl,sizin yumurtalar ne alemde…
Ovülasyon testi alın yapın bari yumurtlama gününüzü bulun da ilişkiye girin.

Demekki bir sorununuz var derken? Kiminin çocuğu hemen olur kiminin beş yıl on yıl sonra olur onu Allah biliyor?kadın doğuma göründüm dedim ya her şeyimize bakıldı sorun yok diyor

Diyabet çok zor malesef sürekli kan şekerini düzende tutmak imkansız bu nedenle bebek oluşumunu zorlandığı nı düşünüyorum artık

Hafta da 1 ilişki çok az çocuk için. Bize doktor gün aşırı ilişki önermişti yani 2 günde 1.
Bizde nerdeyse 2 yıl denedik 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. Tedavisiz ovulasyon testlerinden denedim 3.denemede oldu.

Seker ilacı kullanıyor musunuz? Eğer şekerinize dikkat etmiyorsanız yumurtlama yaşamıyor olabilirsiniz. 1 2 ay ovulasyon takibi yapın bi bakın hem yumurtlama var mı varsa hangi günlerde diye. Bi de bu kadar kuruluk sorunu varsa başka sorunlar da olabilir.

Demekki bir sorununuz var derken? Kiminin çocuğu hemen olur kiminin beş yıl on yıl sonra olur onu Allah biliyor?kadın doğuma göründüm dedim ya her şeyimize bakıldı sorun yok diyor
Rahim filmi çektirdiniz mi çektirmediyseniz bazı durumlar ultrasonda belli olmuyor rahim filminde çıkıyor

Herşey Allah, dua, dilek dilemek vs.. ile olsaydı tüm Arap ülkeleri en müslüman ülkeler olarak şuan karanlık iklimde, savaş hastalık ,kan, revan, bitap yerle bir olmaz Dünyanın süper güçleri falan olurlardı herhalde diye düşünüyorum şuan tüm dinler tarihini okuyorumda minik bir bilgiydi sadece ... Hamile kalamıyor olmanızın milyon sebebi vardır öncelik tabiki diyabet , annem 3. çocuğu istemiş ama diyabetten hamile kalamamış herşeyi denemisler adak bile adanmış olmamış her neyse.. tıbbında yetersiz olduğu yerler var sonuçta hâlâ gelişmeye devam ediyor.. Düşünce gücünüzle kendini gerçekleştiren kehanetle kendi kendinizin hamile kalmasını engelliyor bile olabilirsiniz.. En samimi hislerle biran önce hamile kalır "bebiş geliyor "diye konu açarsınız bu mübarek günlerde 🌼🌼

Tamamen kısmet valla.hak veriyorum sana bu konuda.doktorlar ne dese boş.

Diyabete dikkat etmemek diye demeseniz keşke.. o kadar dışardan göründüğü gibi olmayan bi otoimmün hastalık ki her günü her gününe tutmuyor bazen vücut insülini kabul etmiyor defalarca vurduğun halde şeker yine yükseliyor kabus görsen yükselir grip olsan yükselir stres olsan yükselir çok sebebi var kontrol etmek kolay değil,

Gün aşırı ilişki mümkün olmuyor aslında yapmak lazım ama işte şartlanmak kafaya takmak istemiyorum bide günaşırı olunca dediğim gibi vajende hafif acıdan kaynaklı kendine gelmesini beklemek istiyorum bazen

Rahim filminiz cekildi mi? Bizim de 2023 un sonlarindan itibaren denedigimiz halde olmadi, 2 asilma gecirdim. Simdi tup bebek tedavisindeyim.
Gunasiri birliktelik, vitaminler kurler neler neler denedik ama olmadi.
Zamani var herhalde
Bazen olmayinca olmuyor
Asilama deneyebilirsiniz.

Gün aşırı ilişki mümkün olmuyor aslında yapmak lazım ama işte şartlanmak kafaya takmak istemiyorum bide günaşırı olunca dediğim gibi vajende hafif acıdan kaynaklı kendine gelmesini beklemek istiyorum bazen
Önce sulanma neden olmuyor ona yoğunlaş bence.hiç düşünmedin mi? Bu da bir soruna işaret.kuru kuru ilişkiye mi girilir? Çok zor birşey.ben de istemem yani.

Siz hiçbirşeyi kabullenmiyorsunuz farkında mısınız
Daha doğrusu ihtimal vermiyorsunuz bir sorun olacağı hakkında.
Sorun var dediğim şey biryerde gözden kaçırılan bltley var demek istedim.
Kadın doğuma görünmek yetmiyor hanımefendi. Eşiniz test verdi mi sperm testi ?
Rahim filmi çekildiniz mi ?

Konu başlığına “bebeğim olmuyor” yazarsanız tüm gerçekleri konuşmak zorundayız.

Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden 🥹, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
Tv kablosunu yanlışlıkla kopardın diye “çalış,öde” diyen adamdan mı bu çocuk isteği.

Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden 🥹, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
erken gibi grldi ama sen bilirsin yinede .cok sikma kendini .erkekler gorunuste hevesli dursada cocuga aslinda pek isteyen taraf degiller.senin hevesini kirmiyor sadece.dogunca cocuk niye erken yaptik diye pisman olacaksin canim suan yeni bir anneyim 4 senedir harika bir evliligimiz vardi.dogdu sıkıntılar basladi.esimle bende soylenmeye basladik neden cocuk yaptikki keyfimiz yerindeydi diye.oyuzden kendini yipratma hayatini yasa daha 2 yildir evlisiniz bi turkiye turu felan yapin.biz baya guzel 4 yil gecirdik hergun baska bir denizde yuzuyordum ondan ona atliyodum suan ozluyorum hayal kuruyorum yine

Back
X