- 6 Temmuz 2024
- 64
- -11
- 1
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
-
Anne olduğuma çok pişmanım konusunu okumanızı tavsiye ederim karar vermeden önce.çocuksu bir hevesle istenecek şeyler değil çünkü.konu hâlâ hareketli.hatta sizinkine sıra gelmemiş o konudan.Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
Evet okudum ama ben gerçekten istiyorum biliyorum ki çok zor, şuan her şey son teknoloji vs ama annelikte insanlar sanırım pskolojik olarak daha zorlanıyor bu da bi gerçek eski insanlara göre, lohusa depresyonu, hamilelik süreci doğum ve sonrası bebek bakımı hiçbiri kolay değil evetAnne olduğuma çok pişmanım konusunu okumanızı tavsiye ederim karar vermeden önce.çocuksu bir hevesle istenecek şeyler değil çünkü.konu hâlâ hareketli.hatta sizinkine sıra gelmemiş o konudan.
Rabbim hakkıyla anne baba olacak herkese bu duyguyu yaşatsın. Ama gerçekten ben bebeğinde kısmet ve nasip olduğuna inanıyorum. O yüzden vakti zamanı var emin olun. Ama stres dahi etkiler bu durumu başka şeylere yönelin kafanızı dağıtın bu kadar stres dahi olmamasına sebep yaniHerkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
Ne zamandır deniyorsunuz?Evet okudum ama ben gerçekten istiyorum biliyorum ki çok zor, şuan her şey son teknoloji vs ama annelikte insanlar sanırım pskolojik olarak daha zorlanıyor bu da bi gerçek eski insanlara göre, lohusa depresyonu, hamilelik süreci doğum ve sonrası bebek bakımı hiçbiri kolay değil evet
Hiçbir tedavi sürecinden geçmedikçe çocuğum olmuyor dememenizi öneririmHerkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
Eski konularımız deyince baktım da, o kadar eski değil , daha ocak 15 boşancam diyorsunuz. Ne çabuk barışıp her sorunu halledip , mali konuları , kayınvalide konularını düzeltip , çocuk deneyip , bir de olamadığı için üzülmeye vakit buldunuz? O zamandan beri en fazla 2 kez regli olmuşsunuzdur.Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden, Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..
Yani kocanız da pek eş, baba olacak karakter tok , yapmayın çocuk , yazın masumun günahına girmeyin.Evlendik birkaç ay korunduk sonra korunmadık yani sanırım yaklasık bi bucuk yıldır deniyoruz ama dediğim gibi istikrarlı planlı değil denemeler
Ne zamandır deniyorsunuz?Evet okudum ama ben gerçekten istiyorum biliyorum ki çok zor, şuan her şey son teknoloji vs ama annelikte insanlar sanırım pskolojik olarak daha zorlanıyor bu da bi gerçek eski insanlara göre, lohusa depresyonu, hamilelik süreci doğum ve sonrası bebek bakımı hiçbiri kolay değil evet
Şimdi belli ki çok doğurgan bir kadın değilsiniz.o yüzden doğurganlık haftasında daha sık ilişkiye girmeniz gerekiyor.haftada 1 defayla belli ki tutmuyor sizinki.Evlendik birkaç ay korunduk sonra korunmadık yani sanırım yaklasık bi bucuk yıldır deniyoruz ama dediğim gibi istikrarlı planlı değil denemeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?