Bebeğim olmuyor

birboslukta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
64
-11
1
28
Herkese selam yine ben, eski kendi konularıma bakmadan incelemeden direkt yeni konuya giriyorum çünkü eski konular hep halledildi eşimle çok mutluyuz sadece aşırı derecede çocuk istiyoruz, 27 yaşındayım 2 yıl olacak evleneli evet daha yeniyiz ama bazen uzaklara dalıyorum..kendimi hep çok doğurgan biri olarak hissederdim vücut olarak ve cocuk hemen olur herhalde diye bi algım vardı, tüm kontrollerimiz yapıldı bir sorun yok sadece bende diyabet var artık ona bağlıyorum biraz, Fermotilwomen kullanıyorum marka yazmak yasak değil ise. Arkadaşım önermişti folik asit var zaten içinde ayrıyeten kullanmıyorum o yüzden, doktor haftada iki üç birliktelik demişti ama hayat şartları yorgunluk misafielik şu bu derken haftada bir falan oluyor genellikle. kendimi çocuğa şartlayarak sevişmek istemiyorum, yani hem çocuk isteyip hem sonra kendi kendime kızıyorum sanki çocuk için mi evlendik gibisinden , Hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor ama o duyguyu hissetmeyi yaşamayı aşırı istiyorum her yönüyle düşündük maddi manevi yani rastgele bi hayal değil bizimki gerçekten istiyoruz ve eşime de bu duyguyu yaşatmak bir an önce hamilelik haberini vermenin hayallerini kuruyorum şuan bunu yaşayanınız var mı birbirimize destek olalım dualarınızı bekliyorum..

Anne olduğuma çok pişmanım konusunu okumanızı tavsiye ederim karar vermeden önce.çocuksu bir hevesle istenecek şeyler değil çünkü.konu hâlâ hareketli.hatta sizinkine sıra gelmemiş o konudan.

Anne olduğuma çok pişmanım konusunu okumanızı tavsiye ederim karar vermeden önce.çocuksu bir hevesle istenecek şeyler değil çünkü.konu hâlâ hareketli.hatta sizinkine sıra gelmemiş o konudan.
Evet okudum ama ben gerçekten istiyorum biliyorum ki çok zor, şuan her şey son teknoloji vs ama annelikte insanlar sanırım pskolojik olarak daha zorlanıyor bu da bi gerçek eski insanlara göre, lohusa depresyonu, hamilelik süreci doğum ve sonrası bebek bakımı hiçbiri kolay değil evet

Rabbim hakkıyla anne baba olacak herkese bu duyguyu yaşatsın. Ama gerçekten ben bebeğinde kısmet ve nasip olduğuna inanıyorum. O yüzden vakti zamanı var emin olun. Ama stres dahi etkiler bu durumu başka şeylere yönelin kafanızı dağıtın bu kadar stres dahi olmamasına sebep yani

Ne zamandır deniyorsunuz?

Hiçbir tedavi sürecinden geçmedikçe çocuğum olmuyor dememenizi öneririm bizim de 1,5 sene sonra olmuştu ama aşamaları var tabi. Rahim filmi,çatlatma tedavileri,sperm testi vs vs. Yani tek bir takviye kullanıp da haftada bir ilişki ile çocuğu beklemeyin madem 2 sene oldu. Bu yazdığım aşamalardan geçtiniz mi?

Haftada 1 iliski azmis diger günler cok onemli degil de en azindan yumurtlama günlerinde daha sık olmasi lazim şansı artirmak için. Yediginize ictiginize de dikkat edin olur vakti gelince ins.

yani stres hayatımızda çoğu insanın var benimde elbette ama çatlstma iğnesi tüp bebek vb tedavi ve uygulamalarsız hamile kalmak istiyorum yeni evliyiz diye bu tedavilerin stresini yaşamak istemiyorum

Evlendik birkaç ay korunduk sonra korunmadık yani sanırım yaklasık bi bucuk yıldır deniyoruz ama dediğim gibi istikrarlı planlı değil denemeler

Eski konularımız deyince baktım da, o kadar eski değil , daha ocak 15 boşancam diyorsunuz. Ne çabuk barışıp her sorunu halledip , mali konuları , kayınvalide konularını düzeltip , çocuk deneyip , bir de olamadığı için üzülmeye vakit buldunuz? O zamandan beri en fazla 2 kez regli olmuşsunuzdur.

Evlendik birkaç ay korunduk sonra korunmadık yani sanırım yaklasık bi bucuk yıldır deniyoruz ama dediğim gibi istikrarlı planlı değil denemeler
Yani kocanız da pek eş, baba olacak karakter tok , yapmayın çocuk , yazın masumun günahına girmeyin.

Ne zamandır deniyorsunuz?
Şimdi belli ki çok doğurgan bir kadın değilsiniz.o yüzden doğurganlık haftasında daha sık ilişkiye girmeniz gerekiyor.haftada 1 defayla belli ki tutmuyor sizinki.

problemlerinizin ışık hızında çözüldüğüne inanmıyorum kusura bakmayın. Bir kınu açıyosunuz boşanıcam temalı bi sonraki konu aniden hallettik şimdi çocuk temalı sonra yine boşanma teması gelmiş. Bir taraftan borç içindesiniz maaş krediye gidiyo siz evde oturuyosunuz zaten. Çocuğu oyuncak zannesiyorsunuz siz yine

Arkadaşlar gerçek anlamda hallettik ki hallettik yazabiliyorum, şuan önemli olan şey şu ben tek olmadığımı biliyorum aslında ama hiç arkadaşım olmadığı için tek olduğum için, sadece dünyada ben hamile kalamıyormışum gibi hissediyorum artık , bu ve bunun gibi yaşayanınız TAVSİYE verebilecek tecrübeli hanımlardan fikirlerini istiyorum

Çocuk oyuncağı zannetmeyecek kadar olgun ve bilinçli bir insanım siz orasını merak etmeyin, başlığın ilk cümlelerinde bahsettiğim gibi ‘eski şeyleri hallettik ‘ demişim değil mi

Bu arada regl tarihi asla tutamıyorum sanırım ocak 25 gibi regl oldum en son şubatta olmadım yani hala yok , ama zaten reglim düzensiz dir

Gün aşırı ilişki de olamıyor neden derseniz;çok afedersiniz bazen kuruluktan ötürü ilişki sonrası 1 gün boyunca hafif acı ve enfeksiyona yönelme gibi bi belirti hissediyorum o yüzden gün aşırı nasıl olur bilemiyorum rahim iyileşmeden

Yumurtlama testini öneriyor bazı insanlar ondan alıp her gün yapsam diyorum en azından oradan biliriz ama dediğim gibi bu şekilde de kendimizi bebeğe şartlamış mı oluyoruz sanki kendi kendime böyle sinirleniyorum ben bebek için evlenmedim olursa olur diyorum, sonra gerçekten çok istediğimi fark ediyorum

Eger diyabetle ilgili olsaydi doktorlariniz bunu size kontroller sirasinda soylerdi diye dusunuyorum. Kaldi ki diyabeti olan bircok kadinin cocugu var. Yasiniz da genc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…