Merhaba arkadaşlar... bebeğim 35+0 da 2.050 gr. doğdu! ama küvezde
(
Gelişim geriliğinden dolayı ciğerleri gelişmemiş henuz ve solunum problemi yaşadığı için doğumdan hemen sonra küveze aldılar! ayrıca doğum esnasında solunum nöbetinden yani beyne kısa süreli oksijen gitmemesinden dolayı beyinde küçük bir kanama olmuş!
yoğun bakım doktoruyla dün görüştüm; ciğerleri henüz gelişimi tamamlamamış... dün hatta bir ara kötüye gidiş olmuş ama sonra cihazın değerleini arttırıp, antibiotiklerini değiştirince toparlamış biraz...
beyin kanamasıda çok yaygın olmaması, küçük bir kanama ve riskli bölgede değil gibi gözükmesinden dolayı iyi bir netice sayılır dedi...ama eger riskli bölgede ve yaygın bir kanama olsaydı hareket bozuklukları yaşayabilirdi dedi...
çok korkuyorum ve endişeliyim!!! bgn 4. gün bitiyor ve ben bebeğimi sadece 1 kez 2.gün hastaneden cıkarken görebildim,, elini tuttum, ayaklarını, başını okşadım...
(
süt sağıyorum ama makinaya bağlı olduğu için şu an veremiyorlar... dolapta sakla dediler gerekirse isteriz!
Özel Üsküdar Hospital Türk yenidoğan yoğunbakımında şu an Dr. Ömer İslam bakıyor bebeğime... bu hastaneyle ve doktorla ilgili bilgisi olan varmı? ve hiç bu süreclerden gecen oldumu paylaşırsa sevinirim!
Ayrıca dualarınızıda eksik etmeyin ne olur... sevgiyle!!!