bebeğim için en iyisi? :(((

lohusa kadından çay mı beklenir benim kayınpederim(Allah ondan razı olsun)çayı yapar bana çağırır hatta sonradan tepsiyi de bana aldırmaz oğluna aldırtırdı(Allah ondan razı olsun) ama insan var insancık var eşin ailene saygı duymayı öğrenmeli öncelikle ama bunu terapiyle yapar ama başka bi yol bulursunuz boşansan bile ailene saygı duymayınca hayatı sana zehreder çocuğunu görmeye gelecek çünkü o aileye
eşim aileme sebepsiz baştan beri mesafeli. kırkkat yabancıyla muhabbet eder ama bizimkilerin yanında ağzını açmaz. kendi damatları da öyle. onu örnek alıyor herhalde. görümcem onu idare ediyor ve eşinin ailesine çok hürmet ediyor. ama eşinin ailesi benim kv kp gibi değiller. daha olgunlar.beklentisizler.
annem bugün söyledi.
bana nişan bohçası yapılacağı gün. görümcemle ben bi mağzaya gittik. annemle eşim lokantada kaldılar bi kırk dakika. ağzını bıçak açmamış. annemi belki 3. görüşüyfü. ne yapmış da konuşmamış çözemedik. ki benim annemin küs olduüu kalbini kırdığı bi kimse yoktur. çevresi o kadar geniştir ki hep idareci olduğundan. ama bizimki nesini sevmedi anlamış değilim.

eşime kavga ederken terapiste gidelim dedim. sen git senin ihtiyacın var diyor.

aynı benim de öyle sebeplerden çok kavga çıkarıyor.

aileyle tekrar yaşamak gerçekten zor. az önce bebek uyanacak tv nin sesini kıs diyrum babama bana sinirleniyor kapıyı kapa diyor.
ayrı eve izin vermezler kesinlikle. of o kadar zor durumdayım ki.

Kaç yaşındasınız?

Sonuna kadar okudum...eşiniz barışmak isterse bana ailenle ilgili baskı yapmaya hakkın yok demelisiz.ve ailesine çok yüz vermişsiniz,eşinizi dinleyip.bu yüzden sürekli şunu yap bunu yap deme cesaretini bulmuş kendinde.olur da barışırsanız şartları açıkça konuşun derim.boşanmak için acele etmeyin ama eşinizi korkutun boşanma konusunda...
ailesine yüz vermyecektim ama annemle babam olsun kızım gönüllerini hoş et eşin için dedi. çok alttan aldım. kötü olmayayım diye. ama ben ne kadar iyi davrandım o kadar daha fazla istediler memnun olmadılar. eşim hep baskı yaptı daha fazla diye. ki kendisi annemle babamla muhabbet bile etmiyor.
boşanmayı tehdit diye değil de gerçekten isteuerek öne sürüyorum. çünkü böyle yürümeyecek gibi.

eşime kavga ederken terapiste gidelim dedim. sen git senin ihtiyacın var diyor.
aynı benim de öyle sebeplerden çok kavga çıkarıyor.
aileyle tekrar yaşamak gerçekten zor. az önce bebek uyanacak tv nin sesini kıs diyrum babama bana sinirleniyor kapıyı kapa diyor.
ayrı eve izin vermezler kesinlikle. of o kadar zor durumdayım ki.
Ben de bebegımle babaevıne dönelı 7 ay oldu valla hala cocugumun duzenı sıfır resmen...Herseyıne karısmaları ,her soyledıgımı ınat edıp yapmamaları vs cok zor..O bakımdan saglam temel kuracaksanız tekrar denemek ıcın ara sen esını bı adım at..O da o kötu aılesıyle mutlu degıldır belkı..Yol yakınken dön o zaman..

Off mihriban bunları önceden öngörmüştük, yaşanacaklar üc aşağı beş yukarı belliydi.

Eşin gerçekten vicdansızmış, cemaatler vs hikaye ya insan el kadar cocuğunu 1 haftadır nasıl görmez, nasıl ici sızlamaz. Anasına babasına göstereceğine önce kendi gelsin bi baksın. Yazık. Ben senin yerinde olsam gemileri yakardım. Bu adamdan koca olmaz.

Biz de eşimle ayrıldık barıştık ama gecmişte yasananların hicbiri yasanmıyor. Akşam eve kendini zor atıyor öpüyor kokluyor. Bana pek yardım edebildiğini iddia edemem, beceremiyor korkuyor ama istemesi bile yeter.

Yani demem o ki, kocandan ne köy olur ne kasaba

eşim aileme sebepsiz baştan beri mesafeli. kırkkat yabancıyla muhabbet eder ama bizimkilerin yanında ağzını açmaz. kendi damatları da öyle. onu örnek alıyor herhalde. görümcem onu idare ediyor ve eşinin ailesine çok hürmet ediyor. ama eşinin ailesi benim kv kp gibi değiller. daha olgunlar.beklentisizler.
annem bugün söyledi.
bana nişan bohçası yapılacağı gün. görümcemle ben bi mağzaya gittik. annemle eşim lokantada kaldılar bi kırk dakika. ağzını bıçak açmamış. annemi belki 3. görüşüyfü. ne yapmış da konuşmamış çözemedik. ki benim annemin küs olduüu kalbini kırdığı bi kimse yoktur. çevresi o kadar geniştir ki hep idareci olduğundan. ama bizimki nesini sevmedi anlamış değilim.
saygısızlık başka konuşmamak başka mesela benim babam benim çocukluğum boyunca anneannemein evine girmedi kapıdan bizi alır dönerdi sadece bayramlarda el öpmek için girerdi.Ama saygısızlık çok başka bişey eşim saygısız olsa aileme karşı ben de senin gibi ipleri koparmayı düşünürüm.Şu da var senin görümcen vs. de saygısız ne demek ''benim babam metrobüse binmez'' üsteleye üsteleye genetiktir belki saygısızlıkta

Onun bunun lafıyla hareket edip de kendini erkek sananlar yok mu... Varsa sıkıntı al karını karşına konuş, sert mi, yumuşak mı, sakin mi , bağırıp çağırarak mı artık, neyden anlıyosa. Nedir bu zorla ailemi saydırıcam çabası. Bu ne biçim cahillik ya! Böyle erkekleri despot kadınlar yola getirir anca, çünkü birinin yönetmesi gerek illa ki. Ya anne ya kadın. Dimdik durup da karısıyla anasının arasında köprü olmayı beceremez!
aynen canım.
benim de abilerim var.
gelinlerimiz çok iyi. ama annem de ben de iyiyz. hiç beklentimiz yok. istediğin de gelsinler istediğinde arasınlar. önemli olan onların geçinmeleri.
bi abim dedki evlenmeden gelinimize.
bak annemle bi sıkıntın olur bana değil direkt ona söyle. onunla konuşabilirsin. ben arada kalmayayım. anneme de aynısı söyledi. çok şükür hiç bir sorunumuz yok gelinlerimizle.
ama işte çoğu erkek günümüzde benim eşim gibi biliyorum.

Off mihriban bunları önceden öngörmüştük, yaşanacaklar üc aşağı beş yukarı belliydi.

Eşin gerçekten vicdansızmış, cemaatler vs hikaye ya insan el kadar cocuğunu 1 haftadır nasıl görmez, nasıl ici sızlamaz. Anasına babasına göstereceğine önce kendi gelsin bi baksın. Yazık. Ben senin yerinde olsam gemileri yakardım. Bu adamdan koca olmaz.

Biz de eşimle ayrıldık barıştık ama gecmişte yasananların hicbiri yasanmıyor. Akşam eve kendini zor atıyor öpüyor kokluyor. Bana pek yardım edebildiğini iddia edemem, beceremiyor korkuyor ama istemesi bile yeter.

Yani demem o ki, kocandan ne köy olur ne kasaba
ah canım senin yazdıklarını hatırlıyorum. evet bi çok kişi dedi ama işte insan hep düzelir diyorç umut ediyor.
ama benimki umutsuz vaka.
benim de gemiler tutuşacak.
tek sıkıntım oğlum.
anne baba ayrı nasıl büyür diye düşünüyorum hep :KK43:

ah canım senin yazdıklarını hatırlıyorum. evet bi çok kişi dedi ama işte insan hep düzelir diyorç umut ediyor.
ama benimki umutsuz vaka.
benim de gemiler tutuşacak.
tek sıkıntım oğlum.
anne baba ayrı nasıl büyür diye düşünüyorum hep :KK43:
eğer anne baba ayrı ayrı ona sağlıklı bir ortam sağlayabilirseniz gayet güzel büyür. Ama baba ayrı anne ayrı aileler ayrı ayrı cekiştirirse elbette olmaz. Yani sen o evde cocuğunun sağlıkla büyüyeceğine eminsen dön, bir de tükürdüğünü yalamış olacaksın eşin hepten zıvanadan cıkacak.

Ben de bebegımle babaevıne dönelı 7 ay oldu valla hala cocugumun duzenı sıfır resmen...Herseyıne karısmaları ,her soyledıgımı ınat edıp yapmamaları vs cok zor..O bakımdan saglam temel kuracaksanız tekrar denemek ıcın ara sen esını bı adım at..O da o kötu aılesıyle mutlu degıldır belkı..Yol yakınken dön o zaman..
ah beni iyi anlayanlardansın o zaman. dönmek istemiyorum. bişeyler düzelmezse nasıl döneyim.
öyle de zor böyle de.
ama burdaki hayat onunla olan hayattan daha katlanılmaz olmaz canım.
senin için de öyledir inşallah.

Bu nedir ya... bu ne yani ... okurken kasvet basti... siz nasil dayaniyosuniz ... ben ortada bi saygisizlik bir terbiyesizlik goremedim.. neyin ozru.. anlamadim bu nasil bir es ya pes yeminle pess.. her dedigine he demeye devam ederseniz daha cokk kafaniza cikarlar sizin adiniza cidden uzuldum... allah size sabir versin

Kaynana-kayinbaba cok nazlanmis alismislar artik.yoklugunuzun farkinda degiller sanirim.umurlarinda gibi de durmuyor.kayinbaba tlf acmiyor neden israrla resim atiyorsunuz ki?

ziyarete gidilmis lohusadan cay bekleniyor yok falancaya gel deniyor.amac bebegi gormek olsa lafi olmazdi.

Esinizin anne babaniza sevgi saygidan ote size ve bebeginize olmasi lazim.
anne babanin yani cok zor olsa da evinizden daha huzurlu gorunuyor.en azindan bir degeriniz var.

ah beni iyi anlayanlardansın o zaman. dönmek istemiyorum. bişeyler düzelmezse nasıl döneyim.
öyle de zor böyle de.
ama burdaki hayat onunla olan hayattan daha katlanılmaz olmaz canım.
senin için de öyledir inşallah.

Hayat bu,her zaman birşeylere alısmaya calısıyoruz gayet dogal aslında..Çocuktan baska sebebın yoksa cocugun ıcın ayrılman daha ıyı olacaksa bence ayrıl daha ıyı; ama sevıyorum katlanırım dersen cok uzamasın ayrılık..Ama dönunce daha beter olacaksa kı oyle görunuyor cunkı tum aılesı sıze mudahele eden tıpler gıbı,hıc olmaması daha ıyı..Cocugun da beynını yıkar bunlar gerek yok..Evlılıgın kac yıllıktı?Esın kac yasında..Hadı cocuk yasta da degıl kı ufak dıyelım..

Bi süre kendi ailenizi idare edin alemin ağız kokusunu cekmektense..
sakin kendinizi ezdirmeyin resmen sizi ezip ustunuzde hüküm sürmek istiyorlar.
KendinizKendinize bir iş bulun evi ayırın esinizden ayrılın ve oglunuzu güzelce yetistirin ona size saygılı olmayı ama baskasinin kızı diye kimseyi size eezdirmemeyi öğretin:KK19: siz bence güçlü bi kadinsiniz ama sizi horlama ezme haksız yere Özür diletmek vs ile güveninizi kirmislar kendinikendinize güvenin

kusursuz olan İslamdir; insanlar degil :KK66:
esinin inancli olmasi, onu cok iyi karakterli yapmiyo demek.. icki, kumar, kadinlar vs, inanci bunlarin onune gecer belki evet, ama adamin aileci olmasi karakteriyse, bunun inancla ilgisi yok..
sinek kucuktur ama mide bulandirir, hemen bosanilacak sebep olarak gorulmese de, cozulmeden huzur olmaz, bi dargin bi barisik gider..
ya terapiye gidersiniz, ya ailesiyle konusulur, bilemiyorum..
ama bi kez de olsa denemelisin.. en azindan elinden geleni yapmis olursun..

kusursuz olan İslamdir; insanlar degil :KK66:
esinin inancli olmasi, onu cok iyi karakterli yapmiyo demek.. icki, kumar, kadinlar vs, inanci bunlarin onune gecer belki evet, ama adamin aileci olmasi karakteriyse, bunun inancla ilgisi yok..
sinek kucuktur ama mide bulandirir, hemen bosanilacak sebep olarak gorulmese de, cozulmeden huzur olmaz, bi dargin bi barisik gider..
ya terapiye gidersiniz, ya ailesiyle konusulur, bilemiyorum..
ama bi kez de olsa denemelisin.. en azindan elinden geleni yapmis olursun..
Senin gibi birini kaybeden o kocanın aklına tüküreyim.

Yazayım yazayım diyorum unutuyorum hep, cok akıllı, cok hanımefendi bi görüntü sergiliyosun

Senin gibi birini kaybeden o kocanın aklına tüküreyim.

Yazayım yazayım diyorum unutuyorum hep, cok akıllı, cok hanımefendi bi görüntü sergiliyosun
cok tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin, duygulandim ve mutlu oldum : )
ben de senin durusunu, fikirlerini cok begeniyorum, musterek yani dusuncelerimiz.. :KK19:

X