- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
eşim aileme sebepsiz baştan beri mesafeli. kırkkat yabancıyla muhabbet eder ama bizimkilerin yanında ağzını açmaz. kendi damatları da öyle. onu örnek alıyor herhalde. görümcem onu idare ediyor ve eşinin ailesine çok hürmet ediyor. ama eşinin ailesi benim kv kp gibi değiller. daha olgunlar.beklentisizler.lohusa kadından çay mı beklenir benim kayınpederim(Allah ondan razı olsun)çayı yapar bana çağırır hatta sonradan tepsiyi de bana aldırmaz oğluna aldırtırdı(Allah ondan razı olsun) ama insan var insancık var eşin ailene saygı duymayı öğrenmeli öncelikle ama bunu terapiyle yapar ama başka bi yol bulursunuz boşansan bile ailene saygı duymayınca hayatı sana zehreder çocuğunu görmeye gelecek çünkü o aileye
annem bugün söyledi.
bana nişan bohçası yapılacağı gün. görümcemle ben bi mağzaya gittik. annemle eşim lokantada kaldılar bi kırk dakika. ağzını bıçak açmamış. annemi belki 3. görüşüyfü. ne yapmış da konuşmamış çözemedik. ki benim annemin küs olduüu kalbini kırdığı bi kimse yoktur. çevresi o kadar geniştir ki hep idareci olduğundan. ama bizimki nesini sevmedi anlamış değilim.