Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
gamze hanım maşallah gördüm bebeğini.çokta çekik değil sanki gözleri.nisaninannesi merhaba ilk sayfadaki fotolara da bakarmısınız..

sagolun meryem hanim bizimnsonuclar bugun cikmis..aldik mozaik grubu dawn sendromu..cok umitlenmistim ama yikildim yine..hayat kalitesini pek etkilemez demia doktor..ama olsun..yinede cok uzuldum..

Üzüldüm canım mozaik olması biraz teselli eder umarım.diğerlerine göre zeka seviyesi yüksek oluyor.Güçlü olmamız gerek çevreye fazla aldırma.onlar bizim çocuklarımız .ahirette cennetin anahtarı olacaklar inşaallah..

gamze hanımcım hiç canınızı sıkmayın eğitimle hiç bişi imkansız değil ne anomalii bebekler var..sizin ki normal bi bebek gbi öğrenme aşamaları biraz geç olabilir am eğitimle aşılmyacak hiç bişi yoktur..onun gibi memur olan br abla tanıyorum ben olmadım :) o oldu gerisini siz düşünün..meryem hanım resim göremiorum sizde baktım ama göremedim özelden atın isterseniz..

şimdi gördüm resimleri sizinki olmayabilir varsa dahi arkadaşın ki gibi mozaik yapıdadır elleri ve parmak ları kısa değil dimi?ense duruşu normal mi?kafasını tutabiliyor mu?ama olmama ihtimali yüksek

Sonuçlarımız çıkmış hastaneye gideceğim bilgi veremiyoruz hastaneden annesi veya babası alsın dendi.yapılan araştırmada şüphelenilen hastaların %90 down sendromu olduğu laboratuarca teyit edilmiş.% 10 şansımız için Allaha dua ediyorum.Rabbim görelim neyler neylerse güzel eyler..parmakları uzun nisanınannesi ensedende bişey anlayamadım akşam haberdar ederim..

Sonuç maalesef umduğumuz gibi çıkmadı arkadaşlar dualarınız ve iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler..

Evet down sendromlu çıktı .Yapacak bişeyimiz yok.şu çevredeki tepkilerden başka vallahi zerre üzülmüyorum..

Her şeyde vardır bi hayır .rabbim bizide böyle sınıyor.sanada tavsiyem güçlü ol en iyi şekilde yetiştir bebeğini.üniversiteye göndericez inşallah onları.örnekleri var..ileride bunada bir çare bulacaklarına inanıyorum ben.en azından çok hafif geçirmeleri için ..sevgiyle kal gamze hanım

insallah zaten biz guclu olmaliyizki onlar daha iyi olsun..rabbim bizelere selamet versin insallah guc versin..sizde saglicakla kalin meryem hanim..

rabbim yardımcınız olsunn güçlü olmanıza hayran kaldımmm..

arkadaslar sizin gibi bir hafta gecirdim olabilir mi diye sizi anliyorum cok zor ama cogu down sendromlu cocugun ailesi ilk duydugumuzda niye bu kafar uzulduk diyorlar. suan bilmedigimiz icin korkuyoruz ama birzazz buyusunler hetsey daha guzel olacak.bu arada bebekleriniz cok sevimliler

Gamze hanım ve meryem hanim sizleri gücünüzden metanetinizden ve sabrinizdan dolayı belki sizden büyüğümdür ki muhtemelen öyle ellerinizden ve yüreğinizden öpüyorum,sabriniz bol olsun.iyi ki sizin gibi anneleri var miniklerimin...Rabbim ömürleri boyunca iyi insanlarla karşılaştırsin sizleride yavrularınızida...günlerdir takipteydim bende sizi,allaha emanet olun ve tüm çevreye kulaklarınızı tıkayın,bu bir eksiklik değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…