Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
entereaandir bizde inanadik ama kafamizi oldugu gunden besinci altinci gunden itibaren tutuyirdu ve bizde sasirdik.

doktorun şüphelenmekte haklı kaş yapısı alın yapısı yatkın ..ama bu genetik tip benzerliği de olabilir..kesin sonucu kromozom testi gösterecek tabiki ..

anomali varsa bile çok hafif derece de normalde rahatlıkla ayırt edilebilir..ama doktoru şüphelendiren şey kesinlikle kaş yapısı bu tipin genetikte olabilir varmı ailenizde bu kaş yapısında biri varsa içini rahat tut genelde çünkü bu tarz anomaliler yanında başka rahatsızları da getirir..sizde extra hiç bişi yok

2 anomalili gebelik geçirdim oğlum 8 ay yaşayabildi sürekli yanlış teşhis koydular 29 haftalık hamileydim öğrendiğimde..gerisi yarı uzman doktorluk gibi bişi oldu benim için aşırı anomaliliydi oğlum..

goz cekikligi var kasi simdi.hic dikkat etmedim..zaten tum tahlilelri temiz..ellerindede simiani yok..hayirlisi ya artik beklemekten baska sansimiz yok..zaten.onlarda oyle dedi varsda alt seviye olan mozaik olabilir diye

aynen canım varsa bile hayat kalitesini etkileyeceğini düşünmüyorum..evlat müthiş bişi.. gerisi boş..kendinize iyi bakın heyecanla sonuçları bekliyoruz mutlaka bizimlede bekletmeden paylaşın..iyi geceler..

bak bu bebeklerde de sendrom var ama çok belirgin down send en büyük özelliği bu gördüğün kaç tipi ve ense şekli..

bizde hepsi normal uzunlukta..dedigim.gibi tek dia gorunis...hayirlisi..neyse ben kacar.iyi gecelr tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…