Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar resmi.naail.silebilirim.acabayuzunu atarim ama kafa arkasini sabah atsam..suan uyuyor...yuzu gozler cekik ve anlindan dolayi dediler..atayim..
Sen silemezsin adminlerden birine mesaj at onlar silebilirler ancaarkadaslar resmi.naail.silebilirim.acaba
Kazen yada mune diye aratin profillerine girince özel mesaj at yaziyor oraya tiklayarak atabilirsiniz. Rica ederim ne demekadminlere nerden msj aticam peki..yardimci.oldugunuz icin..tesekkurler
Merhaba benimde kızım var 3 yaşında,okurken geçmişe gittm,dünyanın en güzel bebeğine sahiptim ama doktorlar down sendromundan supheleniyordu bana göre hepsi yaniliyordu ama sonradan anladimki zaten dünyanın en güzel çocuklarına sahibiz.inanın gulumseyerek yazıyorum su an,hep guleceksiniz sizde, inanın,böyle bir sevgi yok hiç yaşamadım daha önce.herbiri farklı karakter ,farkli bir dünya,sakın üzülmeyin sonra çok pişman olursunuz.sakın diğer bebeklerle kiyaslamayin.bebeğinizi öpün yerime nasıl tatlıdır o şimdi
Neden suphelendiler?Ne kadar güzel yazmış siniz.bende yeni doğum yaptım. Doktor lar bebeğim in down sendromlu oldugundan supheleniyorlsr.test yaptılar. Daha belli değil. Günlerdir agliyorum
Bildiğiniz konularda bana yardımcı olursanız sevinirimMerhaba benimde kızım var 3 yaşında,okurken geçmişe gittm,dünyanın en güzel bebeğine sahiptim ama doktorlar down sendromundan supheleniyordu bana göre hepsi yaniliyordu ama sonradan anladimki zaten dünyanın en güzel çocuklarına sahibiz.inanın gulumseyerek yazıyorum su an,hep guleceksiniz sizde, inanın,böyle bir sevgi yok hiç yaşamadım daha önce.herbiri farklı karakter ,farkli bir dünya,sakın üzülmeyin sonra çok pişman olursunuz.sakın diğer bebeklerle kiyaslamayin.bebeğinizi öpün yerime nasıl tatlıdır o şimdi
Bir Doktor göğüsleri ve dili benziyor dedi . Doğum yaptığım hastanedeki doktor lar tipi benziyor dediler.Neden suphelendiler?
Göğüs ne alaka ilk defa duyuyorum.isterseniz ozel den fotoğrafını atın,kızımın bebekligine benziyor mu? Tipik bir bebeklikleri oluyor ama bilmeyen kimse anlamaz.Bildiğiniz konularda bana yardımcı olursanız sevinirim
Bir Doktor göğüsleri ve dili benziyor dedi . Doğum yaptığım hastanedeki doktor lar tipi benziyor dediler.