Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yok değil dediler ve genetik analize gerek duymadilar.fakat olabilir mi diye düşünmekten cildiriyordum. Sonra dedim bu benim yavrum ne olursa olsun. O özel un

O özel bir çocuk 'olacak ve ben annesi olarak ona böyle yaklasirsam diğer insanllar nasil yaklaşacak . Önce ben yavrumu sarmaliyim ki istenmediğini hissetmesine diye.şimdi sizi çok iyi anlıyorum.rabbime hamd olsun egitebilir çocuklar onlar yarın kin başına,ne gelir bli olmaz. Ağır bir özrü olan çocuklu bir aile tanıyorum anne hastalandı karaciğer gerekli oldu o çocuktan aldılar. Ve diğer çocuklarından kadın çok çekti ama o hasta çocuk onu hiç üzmedi.

Şer görünen şeylerde hayır vardır arkadaşlar bu çocuklar cevrelerindekileri hep mutlu ederler. Lütfen bugün bir kerede benim için olun koklayin bebeklerinizi

Siteyi takip ediyorum kimse yazmıyo bayadır.meryem hanım ve Gamze hanım bebekleriniz kaçaylık oldular.benımde down sendromlu 4 aylık dünya tatlısı bırkızım var.ilk zamanlar cok zor günler gecırdık ama coksukur ıyıyız artık onun gulucuklerı aguları herseyı unutturuyo Insana.kucuk meleğimiz bizim dünyaya bakısacımızı değiştirdi.oncelikle beklentisiz olmayı ve. ileriye dönük plan yapmamayı öğretti bize.rabbim planı yapmış zaten bizim ileriyi düşünmemize gerek yok.ne gecmis ne gelecek anın tadını çıkarmak lazım dıye düşünüyorum yavrumu bol bol seviyorum kokluyorum.cunku nedenlerin niçinlerin keşkelerin hiçbir faydası yok ki ben hiçbir zaman keske olmasaydı demedim rabbım kucuk meleğimizi bize göndermiş ne büyük şans bence.bır arkadasim onlar ozel cocuklar sizde çok ozel ınsanlarsınız demistı sımdi ona hakveriyorum.icimde hissettiklerimi size aktarmak istedim daha yazacak çoksey var gercekten,hepinizi öpüyorum simdilık hoscakalın.

Bebeğim 2 aylık olacak.Acaba fizyoterapi için daha erkenmi sizin planlarınız nedir rapor falan çıkarılıyormuş bilemiyorum.bu arada çok güzel bir bakış açısı ece hanım.moral verdiniz sağlıcakla kalın..

Öncelikle Allah bağışlansın yavrunuza.fizyoterapiye hemen başlanmalı bizim sonuclarımız çıktığında bebegımız ıkı aylıktı bız bebek fizyoterapisti ayarladık hemen başladık suan eve geliyo.raporumuz yenı ciktı ramdan da haftaya raporu aldıktan sonra özel eğitime devamedıcez.kızımın doğduğundan beri hareketleri basını dık tutması cok ıyı.ama öyle bile olsa fızyoterapiye hemen başlamak lazım dıyo bizim terapist haklıda zaten.siz raporu hemen çıkarmaya bakın bence.biz elimizden gelenin eniyisinı yapalım yavrumuz icin.benım meleğim üçüncü kızımız.sızın kaç cocuğunuz var.birde sunu söyleyeyim ben hergün yatarken mınıkmelegimin heryerıne corekotu yağı sürüyorum hıc olmadı ayakaltlarına surup yatırıyorum cok faydası oluyomus.bılıyosunuz corekotunun herderde deva olduğu soylenır.sizinde bildiklerinizi benimle paylaşırsanız cok sevinirim ayrıca cevap yazdığınız ıcın cok teşekkürler iyi geceler

Meryem hanım sizin yeni belli oldu galiba.o günlerimi hatırlıyorum kendimi cokuzmustum bunu sızın cok kendinizi yıpratmayın diye söylüyorum.tabiki kolay bişey değil gerçekçi olmak lazım ama bunu nekadar kendımıze azhasarla atlatırsak okadar ıyı.cunku bununda ızdırabını çekmek lazım ki mükafatı cokolsun.aglamak ıstedıgınız zaman ağlayın rahatlayın ben suan ara ara ağlıyorum gene ama sık degıl artık.kotu oldugum anlarda dıyorumkı kendı kendıme ben niye ağlıyorum ılerıyı düşünüp ağlıyorum .yarının bıze ne getırecegını bılmıyoruzkı.kendımın dıger yavrularımın varmı yarın ıcın bigarantısı yok ozaman kendımızı yıpratmaya gerekyok.meleklerımız tertemiz geldıler tertemiz gıdecekler dunyanın pisliğine bulaşmadan.aglanacak durumda olan asıl bızlerız onlar değil.okadar hıssedıyolarkı bızım üzüldüğümüzü sonucu ogrendıgımız gun kendimi yerden yere vurdum cokagladım.hıc ağlamayan cocuk Ogün kucağımdan bırakıyorum ağlıyo alıyorum susuyordu gozlerımın ıcıne bakıyodu melegım.canımızın bırparcası onlar enkıymetlılerımız gözümüz gibi bakıcaz onlara.

Merhaba benimde kızım var 3 yaşında,okurken geçmişe gittm,dünyanın en güzel bebeğine sahiptim ama doktorlar down sendromundan supheleniyordu bana göre hepsi yaniliyordu ama sonradan anladimki zaten dünyanın en güzel çocuklarına sahibiz.inanın gulumseyerek yazıyorum su an,hep guleceksiniz sizde, inanın,böyle bir sevgi yok hiç yaşamadım daha önce.herbiri farklı karakter ,farkli bir dünya,sakın üzülmeyin sonra çok pişman olursunuz.sakın diğer bebeklerle kiyaslamayin.bebeğinizi öpün yerime nasıl tatlıdır o şimdi :KK15:

Merhaba benimde kızım var 3 yaşında,okurken geçmişe gittm,dünyanın en güzel bebeğine sahiptim ama doktorlar down sendromundan supheleniyordu bana göre hepsi yaniliyordu ama sonradan anladimki zaten dünyanın en güzel çocuklarına sahibiz.inanın gulumseyerek yazıyorum su an,hep guleceksiniz sizde, inanın,böyle bir sevgi yok hiç yaşamadım daha önce.herbiri farklı karakter ,farkli bir dünya,sakın üzülmeyin sonra çok pişman olursunuz.sakın diğer bebeklerle kiyaslamayin.bebeğinizi öpün yerime nasıl tatlıdır o şimdi :KK15:

Ne kadar güzel yazmış siniz.bende yeni doğum yaptım. Doktor lar bebeğim in down sendromlu oldugundan supheleniyorlsr.test yaptılar. Daha belli değil. Günlerdir agliyorum

Bildiğiniz konularda bana yardımcı olursanız sevinirim
Neden suphelendiler?
Bir Doktor göğüsleri ve dili benziyor dedi . Doğum yaptığım hastanedeki doktor lar tipi benziyor dediler.

Bildiğiniz konularda bana yardımcı olursanız sevinirim

Bir Doktor göğüsleri ve dili benziyor dedi . Doğum yaptığım hastanedeki doktor lar tipi benziyor dediler.
Göğüs ne alaka ilk defa duyuyorum.isterseniz ozel den fotoğrafını atın,kızımın bebekligine benziyor mu? Tipik bir bebeklikleri oluyor ama bilmeyen kimse anlamaz.

X