Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bende degisik bir surec yasiyorum. Yazdiklarinizi okudum bebegimde sadece cekik gozlu oldugu icin down sendromundan suphelenildi. Baska hicbir belirti yoktu. Gazi universitesine karyotip icin kan verdik sonuc pozitif cikti. Mozaik ya da baska birsey denmedi. Sonuca doktorlarimiz bile sasirdi. Laboratuvar sonuc kagitlarini gordum kursun kalemle yazilmis ozensiz tek bir kagit. Herhangi bir bilgisayarli analiz falan yok. Ozel bir laboratuvara tekrar test yaptirmaya karar verdik.Simdi onun sonucunu bekliyoruz. Bir universite laboratuvarinin yanilma payi nedir bilemiyorum tabii. Ama en azindan ozel laboratuvardan en azindan derecesini ogreniriz.

TE="salome11, post: 43000475, member: 655684"]Bende degisik bir surec yasiyorum. Yazdiklarinizi okudum bebegimde sadece cekik gozlu oldugu icin down sendromundan suphelenildi. Baska hicbir belirti yoktu. Gazi universitesine karyotip icin kan verdik sonuc pozitif cikti. Mozaik ya da baska birsey denmedi. Sonuca doktorlarimiz bile sasirdi. Laboratuvar sonuc kagitlarini gordum kursun kalemle yazilmis ozensiz tek bir kagit. Herhangi bir bilgisayarli analiz falan yok. Ozel bir laboratuvara tekrar test yaptirmaya karar verdik.Simdi onun sonucunu bekliyoruz. Bir universite laboratuvarinin yanilma payi nedir bilemiyorum tabii. Ama en azindan ozel laboratuvardan en azindan derecesini ogreniriz.[/QUOTE]
İnşallah sonuç farkli çıkar. Öle çıksa bile çok üzülme ben çok üzüldüm. Ama şimdi bebeğim i çok seviyorum.

TE="salome11, post: 43000475, member: 655684"]Bende degisik bir surec yasiyorum. Yazdiklarinizi okudum bebegimde sadece cekik gozlu oldugu icin down sendromundan suphelenildi. Baska hicbir belirti yoktu. Gazi universitesine karyotip icin kan verdik sonuc pozitif cikti. Mozaik ya da baska birsey denmedi. Sonuca doktorlarimiz bile sasirdi. Laboratuvar sonuc kagitlarini gordum kursun kalemle yazilmis ozensiz tek bir kagit. Herhangi bir bilgisayarli analiz falan yok. Ozel bir laboratuvara tekrar test yaptirmaya karar verdik.Simdi onun sonucunu bekliyoruz. Bir universite laboratuvarinin yanilma payi nedir bilemiyorum tabii. Ama en azindan ozel laboratuvardan en azindan derecesini ogreniriz.
İnşallah sonuç farkli çıkar. Öle çıksa bile çok üzülme ben çok üzüldüm. Ama şimdi bebeğim i çok seviyorum.[/QUOTE]
Ikinci sonuc da pozitif cikti. Cok uzuluyorum tabii ki. Simdi onumde ne gibi seyler beni bekliyor bilemiyorum.

İnşallah sonuç farkli çıkar. Öle çıksa bile çok üzülme ben çok üzüldüm. Ama şimdi bebeğim i çok seviyorum.
Ikinci sonuc da pozitif cikti. Cok uzuluyorum tabii ki. Simdi onumde ne gibi seyler beni bekliyor bilemiyorum.[/QUOTE]

Salome11 merhaba, yazdıklarınızı tesadüfen okudum ve kadınlar klubune kayıt oldum özelden nasıl mesaj atılır bilmiyorum bu yüzden buraya yazdım. Allah analı babalı büyütsün meleğinizi. Bende ankarada koru hastanesine gidiyorum 24. haftam. Benimde ikili testimde 1:10000 gibi çıkan rakam 4 lü testimde 1:400 lerde geldi. dr um amniyosentez olabilirsin dedi ancak korktum ve göze alamadım 20. haftada yapılan detaylı ultrasonda herhangi birşey çıkmadı. hamilelik döneminiz boyunca hiç belirti göstermedimi? detaylı ultrasonunuzu kim yapmıştı? ufak belirtileri varsa nelerdi? sizin canınızı sıkmak istemem asla sadece çok endişe ediyorum bende acaba amniyosentez olsamıydım diye. Endişeli bir anne adayımı anlamanız dileğiyle.

X