Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ya zaten sadece bir burun koku basikligi kriter degilki...zaten guclu bir benzerlik.olsaydi dr.zaten supelenirlerdi..bence dert etme suana kadar kimse bisey demediyse sknti yoktur demekki...ellerinde simian varmi..gozlerde cekiklik varmI DIYE Bircok seye bakiyor drlar.

Kızlar Nasılsıniz sonuçlarını çıktı mı. Sonuç ne olursa olsun onlar sizin canınız bebeğiniz biliyorum ama merak ettim

Kızıma down send. demişlerdi. Rabbime şükürler olsun doğru çıkmadı. Dilerim sizin bebeklerinizde hayırlısı ile sağlıkla kucaklarınıza gelir.

nekadar guzel. insallah darisi basimiza bizlerde hayirli haber aliriz..dogduktan sonrami dendi belli bazi belirtilerden dolayimi suphelenilmisti merakettimde..

meryem hanim sonucunuz ciktimi? siz nasilsiniz bilmiyorum ama gumler yaklastikca cok endiseleniyorum..

Çıkmadı daha 31 mart demişlerdi bizde bekliyoruz hayırlısı inşaallah .Çok kötü durumdayım Allah kimseye yaşatmasın.

amin..inanin sizi kendi duygularimla etkilemek istememistim.gercekten bende cok kotu durimdayim.zamannyaklastikca belkide gerceklerle karsilasmak bizi korkutuyor.su saat olmus halen gozumde yas eksik olamiyor..ve uykularim gelmek bilmiyor...bu psikolji cok zormus...aglamk avazim.ciktigi kadar.bagira bagira aglamak istiyorum..ama ailemi uzmemek.icin.hep.icime akittigim goz yaslarim bu iki gundur patladi icimden resmen fiskirdi ya...

peyagamber efendimizin bir sozu varmis. bu dunyada evladi ile ve ana babasi.ile sinav olmayanlar bende simavdayim demesinler nekadar dogriymus nekadar guzel soylemis..bir aydir bizom.icimiz yandi rabbim kimseyi bu sinavla sinamasin..

nekadar guzel. insallah darisi basimiza bizlerde hayirli haber aliriz..dogduktan sonrami dendi belli bazi belirtilerden dolayimi suphelenilmisti merakettimde..
Kksekti.üan testimde çıkmıştı. Çok y
Galiba bana sordunuz. Kan testimde çıkmıştı. 6aylık gebeydim. Gebeliğimin devamı çok zor geçmişti. Hatta durumu kabullenmiştim. Ama insanın içi yanıyor. Lütfen gebeliğinizi mutlu geçirin. Varolan sağlığımızın garantisi yok. O yüzden ihtimallerle hayatınızı gölgelemeyin. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

sizin.gebelikte demeisler bizim gebelikte.sorun yoktu hersey temizdi bizim suan bebeklerimiz dogdu ve dogunca dis gorunusten dolayi supelenildi ve krozon testi yapildi sonuclari bekliyoruz..

bu konularda oldukça tecrübeli biri olarak gönül rahatlığıyla yazıyorum..11. haftada ense kalınlığı ölçümü yapılıyor o temiz çıktıysa hiç korkun olmasın..risk in yüksek çıkması çok sık görülen bi durum muhtemelen 25 yaş üstü bir bayansın.. yaptıkları tarama testlerinde 2 li olanda satece edward ve down send. 3 lü olanda ise patou,edward ve down send riski araştırılıyor..amino sentezde basit bir işlem risk %1 bütün gebeliğim stres altında geçecek diyorsan yaptır rahatla..

sizin.gebelikte demeisler bizim gebelikte.sorun yoktu hersey temizdi bizim suan bebeklerimiz dogdu ve dogunca dis gorunusten dolayi supelenildi ve krozon testi yapildi sonuclari bekliyoruz..
Dış görünüşe bakarsak bütün tatarlar down. Lütfen içinizi ferah tutun. Gebelik sonuçlarınız temiz gelmiş. Bu iyi.

ben olaya ne fransız kalmışım hamilesiniz sanıyordum:) içini rahat tut bu tarz tahminler ki özel hastane istemişse çok büyük ihtimalle tutmaz

resim görme şansım varsa bende yardımcı olurum.o kadar anomalili bebek gördümki sendrom ayıracak kadar.rabbim oaralara düşürmesin mümkünse kafanısın arkasını v yakın olarak yüzünü..

gebelik sonuclarim hepsi dusuk riskti.hatta baska bir doktorada gosterdik cocugum.dogunca bakim su.tahlilelre diye.oda birak ense kalinligini yapilan testlerinizin hepsi.dusuk risk cikmis..yani bilmiyorum dogunca daha ikimci gununde basladi bizim uzuntumuz. ikigunun dogum yapmisi kadinim hastanelerde kosturduk tahlil vermek icin mahboldum

lohusaligim stres.icinde gecti.suan oglum 44 gunluk..ama 44 gundur stresten sevinclerimi yasayamdim

yuzunu atarim ama kafa arkasini sabah atsam..suan uyuyor...yuzu gozler cekik ve anlindan dolayi dediler..atayim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…