Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

meryem2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
39
9
46
Merhaba arkadaşlar.Çok zor günler geçiriyorum.ikili testim sınırda çıkmıştı.üçlü yaptırmadım.sonra 3 boyutlu ultrason yaptırdım.Doktor down sendromuyla ilgili bir bulguya rastlamadım dedi bizde rahatlamıştık.Bebeğim doğduktan sonra doktor fizik muayenede down sendromuna benziyor dedi.Genetik testi yaptırdık 31 mart gibi belli olur dediler.Resimlerini yüklüyorum .İkinci resim abisi çekik göz var sülalede.desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
rabbim korktuğun yere uğratmasın.....
yoktur inşallah birşeyi....
maşallah

Canım inşallah bi sıkıntı yoktur. Akraba Evliliği falan yok değil mi?

İkili test sinirda ciktiginda down sendromundan suphelenip amniosentez yada diger testlerden yapilmadimi hic cunku benimde ikilki test sorunlu cikti ense kalinligi cikti down sendrou olabilir dedi doktor amniosentez yapildi sukur temiz cikti ona ragmen ayrintiki uktrasonuda yaptirmistim allah yardimcin olsun ins yoktu ole bi durum

Amniosentez önerdi doktor ama düşük riski olduğu için yaptırmadım.Sonuçta tüm organları oluşmuş bebeğimi öldürme hakkım yoktu.Rabbim artık ne verdiyse kabulümüz ne kadar zor bir sınav olsada.

Şunun için diyorum amniyosentezden sonra bebeğin down sendromlu deseler de ona kıyamazdım.Bu aralar bebek daha oluşmadan down teşhisi üzerinde bayağı bir gelişme varmış.inşallah bi an önce bitirirler de başka arkadaşlarımız üzülmez..

Tabiki dusuk riski var ama 200\1 dusuk riski bende yaptirdim ama aldirmak icin yaptirmadim kendimi buna hazirlamak icin ysptirdim dogumdan sona bi sok yasamamak icin allah hakkinda hayirlisini nasip etsin allah yardimcin olsun

Bertan ege sizin için söylememiştim.sanırım yanlış anlaşıldı. Aldıranlarda var o da onların kararı.Biz eşimle aldırmayacağımıza göre yaptırmayalım dedik.3 boyutlu ultrason yaptırdık ordada bişey çıkmayınca rahatlamıştık.nasip artık.inşaallah bu testte down sendromlu çıkmaz.çıkarsada evladımız ..güçlü olup en iyi şekilde büyüteceğiz inşaallah..mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

Hayırlı haberler alırsınız inşallah,rabbim sizlere bağışlasın..sonuç çıktığında iyi haberler yazarsınız inşallah..

Allah yardımcın olsun inşallah Allahin izniyle bebeğin sağlıklıdır güzel haberler verirsin inşallah

Çok şükür inşallah daha güzel haberler verirsin Allah kimseyi evladiyla sınamasın

fotoğrafta gördüğüm kadarı ile burun kemiği var ve down sendromlu çocuklarda oluşmaz diye biliyorum.
Umarım sağlıklı sonuç alırsınız ama yalnızca çekik gözle karar verilmesi doğru değildir.Başka birşeyden bahsemedi mi dr. ?

kito_ Hemşirede bunun burun kemiği var dedi inşallah canım ya.bir elinde smain çizgisi var ama doktor normalde de oldukça karşılaşıyoruz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…