Yeni üye oldum foto nasıl atılır özelden bilmiyorum. Elinde ve ayağında smian çizgisi yok.dogum doktoru m bakti.kGöğüs ne alaka ilk defa duyuyorum.isterseniz ozel den fotoğrafını atın,kızımın bebekligine benziyor mu? Tipik bir bebeklikleri oluyor ama bilmeyen kimse anlamaz.
Yeni üye oldum foto nasıl atılır özelden bilmiyorumGöğüs ne alaka ilk defa duyuyorum.isterseniz ozel den fotoğrafını atın,kızımın bebekligine benziyor mu? Tipik bir bebeklikleri oluyor ama bilmeyen kimse anlamaz.
Bı ay öncesınde aynı durumu bende yasadım. Ilk bebegınız mıNe kadar güzel yazmış siniz.bende yeni doğum yaptım. Doktor lar bebeğim in down sendromlu oldugundan supheleniyorlsr.test yaptılar. Daha belli değil. Günlerdir agliyorum
Ikinci.sizin sonuç ne çıktıBı ay öncesınde aynı durumu bende yasadım. Ilk bebegınız mı
Bizimkininde kalbinde iki delik var.gozleri çekik ve dilini arada çıkarıyor. Bide göğüs leri benziyor dedi bir doktor. Sonuçları bekliyorum. Çok zor bir süreç hiç umudum da yok.burdaki yazıları okuyunca herkesin sonuç kötü çıkmış. Geceleri üzüntü den uyuyamiyorumm. Uyuyuncada uyanmak istemiyorum. Kafayi yiyeceğim hayattan hiç zevk alamıyorum. Bu süreci nasıl asacam bilmiyorumValla taramalarda hiç rısk yoktu iyidı sonuçlar. Dogduktan sonra muayenede göz cekıklıgı ve burun kökünun yassılıgından down sendromu dedıler. Ayrıca kalbınde sorun vardı. Başka hiç bi belırtı yoktu. Bu sürecın hala içinde olan benden daha iyi sizi kımse anlayamaz. Belkı vardır belkı yoktur bılemıyorum. Bence sonuçu bekleyın kendınızı harap etmeyın bebegınız etkılenmesın. Bı saglık sorunu var mı?
Kalbındekı delık için ne dedı doktorlar acaba.Bizimkininde kalbinde iki delik var.gozleri çekik ve dilini arada çıkarıyor. Bide göğüs leri benziyor dedi bir doktor. Sonuçları bekliyorum. Çok zor bir süreç hiç umudum da yok.burdaki yazıları okuyunca herkesin sonuç kötü çıkmış. Geceleri üzüntü den uyuyamiyorumm. Uyuyuncada uyanmak istemiyorum. Kafayi yiyeceğim hayattan hiç zevk alamıyorum. Bu süreci nasıl asacam bilmiyorum
Kendi kendine kapanir dedi doktor bize.sizin kizinizin hareket leri nasil? Tepkileri felanK
Kalbındekı delık için ne dedı doktorlar acaba.
Tiroidde sikinti yok.kan şekeri düşük tu.o yüzden 13 gün yoğun bakimda kaldı. Şimdi biraz toparlanmasini bekliyorum. Ankara'ya götürecez onu. Benimki acikinca ağlıyor. Elini kolunu kafasını hareket ettiriyor hareketli. Ama biber onda n emiyor. Emziremiyorum emmiyornurlucennost: 42477853 .!.:Diyoorum yaa ilrıyı düşünmeyi bırakkn ve bence nette olan down sendromla ılgılı bılgılerı okumayın. Onlar insanı fenalaştrıyo karamsarlastırıyo. Sankı elımızde agır bı hasta vsrmış gıbı yada agır engellıymış gıbı bı his oluşturuyo insanda. Bence her cocugun gelışımı farklı oldugu gıbı downlularında gelışımı farklı. Hem şu dönemde bakım cok iyi bebeklere sevgıyle ve guzel ilgiyle neyın üstesınden gelinmez kı.. ilk gunler devamlı uyuyodu. Benımde bı evladım var o hiç uyumazdı cok tuhaf gelmıştı trıodlarıda sıkıntılı bebegımın buvda uyku yaparmış. Şimdi dıyemem kı çok uysal devamlı uyuyo falan . Gunduz hiç uyumuyo kucakta gezmek istıyo. Genzıne cok kacırıyo. Buyudukce arsızlaşıyo. Sımdı sizinkı küçük belkı gun boyu uyuyordur. Yanı downlu bebekler şöyle böyle olur demk zor. Trıodlaruna baktrdınız nı
evet evlat çok güzel sey hiçbir şeye benzemiyor bende 13 haftalık down sendromlu bebeğe hamileyim ve heycanla bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum
sadece ultrasonda ensesi kalınmış ona dayanarak söylüyorlar ve bana bebeğimi aldırmam gerektiğini söylediler tarama testlerim bile yapılmadı ama sonuç ne çıkarsa çıksın benim için değişmeyecekti bebeğim benim herşeyimNeye göre size down sendromlu dediler. Amniyosentez yaptilarmi.insallah sağlıklı doğar