meryem hanim bizde bugun dr gittik dediki bizimde bir personelin cocugunda bu benzerlik vardi ama kromozon sonucu temiz cikti..insallah rabbimin izni ilensizinde bizimde sonucumuz temiz cikar...sizin su cektiginiz safi zikrini ben bulamadim.
acaba siz nasil cekiyorsunuz yazabilirmisiniz..
inşaallah cnm.zikrin yapılışını resim atıyorum.Altta arapça olan peygamber efendimizin bir hastaya yaptığı dua en alttada türkçe olarak oku.gece yarısı yapılsa daha efdal .bizide duana ekle.[/QUOT
Canım hemen üzme kendini netten buldum şöyle yazıyor. Normal zamanında doğan bebeklerde ortaya çıkan PDA ilk 3 ay içerisinde kendiliğinden kapanma ihtimali olduğundan gözlenmelidir. Küçük pda dada genellikle şikayet olmz diyor.İnşallah korkulacak bir şey olmayacak..
meryem hanim bizde bugun kardiyologa gittik PDA dedigi sey kucuk demis..iste bir aynsnra gel bakalim.dedi genisleme varmi diye suan o sonucada yikildim pazarteside detayli tum vucut muayensi var..
Acıkınca ve gazı olunca ağlıyor.bazende yanına insan arıyor.alınca susuyor beşiğe bırakınca ağlıyor.uyanık kalma süresi artıyor evet.genel olarak iyi sonuçlarda iyi olur inşallah..meryem hanim nsl? sizin bebek kac gunluktu gaz sancilari basladimi? ya birkacgundur bizimkisi artik uyaniknkalma suresi artti ve sancidan yatmiyor..sizinkisinin tepkileri nsl?
Amin.Doktorlar şüphelenirdi birşey olsa.sana öyle geliyodur.yoktur bişey inşallahBenimde 3 aylik oglum var.Gelisimi normal bana gore mimik hareketleri falan cok guzel...hatta doktoruda on bebekten dokuzuncu sirada diye soyluyor.Aglamasi fazla yok normalde ama cok acikinca uyandigini duymamissam falan epey ses yapiyor.Gozlerinde biraz cekiklik var burnu yassi ve kalkiksi gibi.Evhamli biriyim zatenKorkuyorum bende down sendromu olabilirmi acaba diye. Annelik hem cok guzel hemde cok zor bisey gercekten.Helede pimpirikli biriyseniz Konu sahibi arkadas ve evladi icin kaygilanan tum anneler Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimizin yavrularini korusun ve bizlere bagislasin.
Canım benim bebegim de 3 aylik burun kökü basık. Hatta bir Dr gordu ve down send benziyor dedi ağladım ağladım baktıkça down sendromuna benzetti bende. Kaç Dr a götürdüm yok diyorlar öyle bişey. En son götürdüm dedi ki bak bu zamana kadar böyle bişey olsa anlaşılırdi. Kaç Dr gordu ve hepsine söyledim genetik analize bile gerek duymadilar içinden çıkar at dediler 100 de 100 değil dedi geçen birisi ondan sonra çocuğumu incelemeyi bıraktım şimdi down gibi görünmüyor gözüme psikoloji çok önemlidir d3mekki. Dr u na sor aklıma takılıyor de bakalım ne diyeceklerBenimde 3 aylik oglum var.Gelisimi normal bana gore mimik hareketleri falan cok guzel...hatta doktoruda on bebekten dokuzuncu sirada diye soyluyor.Aglamasi fazla yok normalde ama cok acikinca uyandigini duymamissam falan epey ses yapiyor.Gozlerinde biraz cekiklik var burnu yassi ve kalkiksi gibi.Evhamli biriyim zatenKorkuyorum bende down sendromu olabilirmi acaba diye. Annelik hem cok guzel hemde cok zor bisey gercekten.Helede pimpirikli biriyseniz Konu sahibi arkadas ve evladi icin kaygilanan tum anneler Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimizin yavrularini korusun ve bizlere bagislasin.