Çocuk Hastalıkları Bebeğim down sendromlu mu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sorun.olursami yuzde 45 cikiyormus.. bizde nasipse yarin kontrollere gidiecez..snrada cocuk kardiyologuna gidicez..sariligimiz gecmedinona baktiracagiz..bide kalca cikigina baktiracagiz..insallah bizimde temiz cikar...raabbim bizde su sonuclarimiz temiz ciksa iyi olacak..

allahım saglık versin umarım hiç bişiyi yoktur
varsada bunada şükür demek gerek allah beterinden korusun

meryem hanim bizde bugun dr gittik dediki bizimde bir personelin cocugunda bu benzerlik vardi ama kromozon sonucu temiz cikti..insallah rabbimin izni ilensizinde bizimde sonucumuz temiz cikar...sizin su cektiginiz safi zikrini ben bulamadim.
acaba siz nasil cekiyorsunuz yazabilirmisiniz..

inşaallah cnm.zikrin yapılışını resim atıyorum.Altta arapça olan peygamber efendimizin bir hastaya yaptığı dua en alttada türkçe olarak oku.gece yarısı yapılsa daha efdal .bizide duana ekle.

Eklentiler

• 20150317_214254.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 321
yazinizi okudugum.ilkngunden buyana hep aklimdasiniz cunku beni en iyi siz sizide en iyi ben anlarim suan...dualarda bulusmak umidiyle...

meryem hanim bizde bugun kardiyologa gittik PDA dedigi sey kucuk demis..iste bir aynsnra gel bakalim.dedi genisleme varmi diye suan o sonucada yikildim pazarteside detayli tum vucut muayensi var..

Canım hemen üzme kendini netten buldum şöyle yazıyor. Normal zamanında doğan bebeklerde ortaya çıkan PDA ilk 3 ay içerisinde kendiliğinden kapanma ihtimali olduğundan gözlenmelidir. Küçük pda dada genellikle şikayet olmz diyor.İnşallah korkulacak bir şey olmayacak..

meryem hanim bizde bugun kardiyologa gittik PDA dedigi sey kucuk demis..iste bir aynsnra gel bakalim.dedi genisleme varmi diye suan o sonucada yikildim pazarteside detayli tum vucut muayensi var..

küçük orta genişlikteki PDA'ların ameliyatsız, transkateter yolla cihazla kapatılması sıklıkla uygulanmaktadır. Burdada ameliyata gerek olmaz gibi bişey var ..

evet ama bir ay snra kontrol dedi cunku.dawn suphesi olanlarda genisleyebiliyormus....bir diger yazida artrial septal defek sekundum kucuk yazmis...yani doktora gore ciddi skntisi yok...ama ben cok stres yaptim ya kapanmazda genislerse..off allahim sen herkese yardim et..

siz hangi hastanede genetigi verdiniz..genetigin tum sonuclari ankaradami sonuclaniyor acaba

Biz kanuni hastanesi istanbulda yaptırdık.Özel labaratuarlar da yapıyor.Sadece Ankara olduğunu sanmıyorum.

meryem hanim nsl? sizin bebek kac gunluktu gaz sancilari basladimi? ya birkacgundur bizimkisi artik uyaniknkalma suresi artti ve sancidan yatmiyor..sizinkisinin tepkileri nsl?

meryem hanim nsl? sizin bebek kac gunluktu gaz sancilari basladimi? ya birkacgundur bizimkisi artik uyaniknkalma suresi artti ve sancidan yatmiyor..sizinkisinin tepkileri nsl?
Acıkınca ve gazı olunca ağlıyor.bazende yanına insan arıyor.alınca susuyor beşiğe bırakınca ağlıyor.uyanık kalma süresi artıyor evet.genel olarak iyi sonuçlarda iyi olur inşallah..

Benimde 3 aylik oglum var.Gelisimi normal bana gore mimik hareketleri falan cok guzel...hatta doktoruda on bebekten dokuzuncu sirada diye soyluyor.Aglamasi fazla yok normalde ama cok acikinca uyandigini duymamissam falan epey ses yapiyor.Gozlerinde biraz cekiklik var burnu yassi ve kalkiksi gibi.Evhamli biriyim zaten Korkuyorum bende down sendromu olabilirmi acaba diye. Annelik hem cok guzel hemde cok zor bisey gercekten.Helede pimpirikli biriyseniz Konu sahibi arkadas ve evladi icin kaygilanan tum anneler Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimizin yavrularini korusun ve bizlere bagislasin.

Amin.Doktorlar şüphelenirdi birşey olsa.sana öyle geliyodur.yoktur bişey inşallah

Canım benim bebegim de 3 aylik burun kökü basık. Hatta bir Dr gordu ve down send benziyor dedi ağladım ağladım baktıkça down sendromuna benzetti bende. Kaç Dr a götürdüm yok diyorlar öyle bişey. En son götürdüm dedi ki bak bu zamana kadar böyle bişey olsa anlaşılırdi. Kaç Dr gordu ve hepsine söyledim genetik analize bile gerek duymadilar içinden çıkar at dediler 100 de 100 değil dedi geçen birisi ondan sonra çocuğumu incelemeyi bıraktım şimdi down gibi görünmüyor gözüme psikoloji çok önemlidir d3mekki. Dr u na sor aklıma takılıyor de bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…