Bebeğim Dogmak Evliliğim Bitmek Uzere Çok Üzgünüm..

konuşmak gördüğün gibi işe yaramıyor yaramaz. o yüzden sen kendini ve bebeğini düşün. kocan ve ailesi yokmuş gibi keyfine göre yaşa, eşin naparsa yapsın hiç karışma. arkadaşların dediği gibi, zamanla görecek ki sen onsuz da mutlusun, keyfindesin. o zaman anlayacak. yoksa istemesen de bu evlilik bir gün biter. bugün ahlaksız diyen, yarın o... der, şiddete kadar gider. şimdi önlem al, yarın çok geç olabilir.

inanın bilemiyorum, ben de bilmeden sanırım bir şeyler başardım. Ailesi konuşunca bıdı bıdı yapmış olmuyor, ama biz ağzımızı açtığımıza bıktım bıdı bıdı etmenden oluyor.

bütün erkekler böyle anacı ya. biz kızlar böyle değiliz .

haklısınız.. sabır sabretmek cok önemli sabır cok acı birşey zehir gibi birşey dayanılması cok zor birşey ama ya sabır diyorm diyorm beklcm konuştm olmadı çünkü

Allah böyle abartılı anne babacı olanları bildiği gibi yapsın.
böyle olupda bizlerin hayatlarını calanları..
eşimin böyle bir insan oldunu bilsem evlenirmidim asla asla bu hatayı yapmazdım
gerekirse ömür boyu evlenmezdim.. cok pişmanım zamannda göremedim için çogu şeyi.. çok acı oldu olacak

evet.. aynen öyle .. ben birşey dedm de sen abartıyosn benm ailem neymiş..
herkez kötü senn gözünde alemn dogrusu sensin.. yeter olan oldu yaşanan yaşnadı kapat ceneni ohoo nelerr neler duymadım sozler kalmadı ki

Bence esas sorun kadınların evlenirken yüzde yüz koca endeksli olması.
bu yüzden kocasını annesiyle paylaşmak istemiyor muhtaç çünkü ona hobisi yok o yokken yapacağı eğleneceği bir şey yok hayatında.

Sana sen de gel diye ısrar etmediği sürece bırak gitsin annesine senin onu kısıtlamak gibi bi hakkın yok aynı şekilde sen de git annene.Çünkü evlilik daha çok yeni ilerde zaten bu kadar sık annesine gitmek istemeyecek bu adam.

Zaten bebek doğacak günlerce evden dışarı adım atamayacaksın kocan da mecbur başında olacak yani bu tantana neden?
İnsanın kendine yaptığı kötülüğü sana ne kaynanan ne de kocan yapabilir.
Bu kadar negatif olmayı bırak ve kocan evde yokken de yaşayabileceğini eğlenebileceğini hayatının onlardan ibaret olmadığını önce kendine kanıtla ki iç huzuru bulasın.

Kabaligi bambaska bir konu, yanlis anlama ama ben kendime oyle davrandirtmam.
Aileye gidip gelme konusuna gelince evliligimin ilk bir iki yilinda cok cektim ben de. Haftanin 3-4 gunu birlikte olalim istiyordu esim ve ailesi. Ve bensiz adimini atmiyordu , isten yorgun argin gelirdim ustumu bile degistirmeden annesine gitmek isterdi. Cok yalvarirdim yalniz git diye ama ayip olur der gitmezdi.
İki yillik evliyken bebegim oldu benim de, nihayet esim artik yalniz gidebiliyor.ben haftada 1-2 gidiyorum o da zoruma gitmiyor, ailesi sonucta. Ama bazen esim haftaici yalniz ya da cocukla birlikte gidiyor.kendimi en iyi hissettiğim zamanlar o anlar.
Oohhh evde yalniz keyfime bakiyorum :)

Git bence ailenin yanına kafamı dinlicm de zatrn doğumuna az kalmış biraz rahatlarsın merak etme tıpış tıpış gelir dik dur biraz korkma bidaha donemezsin diyerek göz dağı veriyor sana hiç bi b..k yiyemez üzme kendini yazık ya hamilesn ne kadar zor o son zamanlar ben yuruyemiyodum artık nefes alamiyordum kendini ve bebeğini düşün biraz ve tepkini koy en guzell zamanlarini ziyan ettirme izin verme zaten 2 3 yıl sonra sende degiseceksin merak etme

hani dediniz ya cocuk olduktan sonra evden yeri gelecek adım atamayacaksınz die işte o zaman larde bilyrm ki eşim benm yanmda değil de yine ailesi ile olacak
ve birşeyi gercekten merak edyrm..
sizin eşiniz hergün iş çıkısı yada 2 güne bir iş çıkısı annesine gitse oraya ayırsa bir cok zamamını gercekten sorun etmezmydnz.

bazen demişssinz ya eşiniz hergün gtse sorn etmezmydnz..

"Eşim: aynne öyle gelme kızım benim aileme benim babamın evinde artık işin yok bıktım ya bu nedir hadi bunu geç her gtmende burnumdan getirdin her gittimzde suratını astın her gittimzde kavga cıkardın yeter gelme
Ben gider görürüm ailemi bu nedir ya "

Eşim: ben haftanın 6 günü çalışıyorum pazar günü evime ayrrym sen gündüz vakti anneni gidip görebiliyosn

Doğuma az kaldığı için gitmek istememeniz normal ama gerçekten eşinizin dediği gibi davranıyorsanız hatalısınız bence

Vallahi dün bir üye buna benzer bir konu açtı. Ona da dedim; önce can sonra canan demişler. Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap. Git gez toz. Eşine bağlı ol tabii ki ama bağımlı olma. Senin de onun da kendine ait özel bir hayatı olsun. Kaybetme korkun olmasin. Sen ondan uzaklasinca gelmeyecekse zaten sana değer vermiyordur. Öyle adamla da işin olmasin. Sabırlı falan da olma bence çok fazla. Biraz eşin çaba gostersin aile olmak için. Biraz o düşünsun ben ne yapıyorum diye. Artık anasının evindeki prenslik günleri bitti;-) Bunu öğret ona. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

peki hergün annesine iş çıkışları gtmek isteyen yahut her fırsatta gtmek isteyen karsına onlar için ahlaksız diyen eş dogru değil mi..
onunda bir evi yuvası var madem anasıncan cıkmıcaktı neden evlendi benimle ?

Yorumları okumadım ama bence gitsin görsün rahatlasin yarın öbür gün oda azaltacaktır ama 15 senelik evliligimde şunu anladım bir şeyi nekadar kısıtlarsan okadar değere biniyor
Son kavgada anlattığın gibi ipler kopmuş herşey ulu orta söylenmiş böyle olunca zaten olacağı varsa da olmaz herkes kafasının dikine gider bilhassa erkek.
Yalnız şu dikkatimi çekti sen yumuşak yumuşak konuştum dedin ya bence alttan alttan hep lafı da sokmussun aferdesin adam da anladı tabii yine dikine gitti
Bak yanlış anlama ama benim adam çok iyi huyludur yumuşatır uysaldir felan ama kötü yer olmadığı için gittiği yada yaptığı şey, beni engellemeye hakkın yok diyo sonuçta gittiğim yaptığım belli diyor. Hiç Karışma lafı da sokma bak daha anlayışlı ol hatta arada sen git ama arada da canım sen kendin git ben bugün gelmiyeyim de inan yumusayacaktir eminim

Hatanın çoğu annelerde... Evlenince birden kıymete biniyo, analarının minik paşazadeleri Oluyo bizim adamlar... O anneler diyemiyo mu oğlum sen yeni bi yuva kurdun bu kadar çok gelme bizi iki haftada bir görsen de olur ama yeni evlisin karın hamile onla ilgilen diye...

Çünkü diyorlar ki; biz baktık büyüttükna da bize baksın şimdi. Elin kizina oğlumu yedirmem.

Her gün gitmek istiyorsa normal değil tabi ki ama siz öyle yazmamışsınız

Seni cook iyi anlıyorum benim yasadiklarim... Oysa biz farkli ülkelerdeyiz...Yıllarca babam da babam dedi benimki halada der ben artık kavga etmiyorum bayramlar ve hastalık dışında onlarla konuşmuyorum tel açıklarında açmiyorum konu onlarken müdahil olmuyorum MecburSam konuşmaya onlar hakkında kesinlikle negatif bişey söylemiyorum yani kısaca hayatımdan mümkün olduğunca çıkardım olmaları gereken yerdede bi köşeye bıraktım sende ailesini hayatından çıkarmaya çalış eşinin adam olmasına daha çok var hayatı kendine zehir etme sen zararlı cikarsin hatta seni boşadı bebeğini bile kanun dışı elinden alırlar bırak kocan istediği zaman gitsin usanacak elbette ilgi bekleme kendin kendine yet sen Yapma dedikçe o daha cok ısrar eder aklını kullan daha önünde lohusalik dönemin var Allah zalimlerle karşılaştırmasın sanada yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…