Bebeğim Dogmak Evliliğim Bitmek Uzere Çok Üzgünüm..

Valla ben mi yanlış düşünüyorum ama esin haklı yani kusura bakma.
Resmen adama gitmesin diye uğraşıyor sun o onun annesi.. Benimde eşim düşkün ailesine ama onlar onun anne babası yani..
Bugün var yarın yoklar. Bende ilk başta sinir oldum ama baktım olmayacak onlardan biri gibi oldum şu an..
İçlerine girdim yani.. yalandan da olsa yüzüm güler her zaman şaka yaparım onlara gittigimde yemek yaparım herseyi yaparım ya. Eşim çok mutlu oluyor o zaman. Yaşlı insanlar . Ne kadar omurleri kaldi ki.. kimleri kimleri alttan almadik bu hayatta.. varsin esimin ailesini almis olayim ne olacak.. Yarın obur gün bizde onların yerinde olacağız yapma.
Ha şunu da söyleyeyim. Benim kv dem filan sürekli laf söylerdi ama ben eşime şikayet etmiyorum artık dirdir etmedim yani. Anne böyle yapma bizi uzme dedim sadece. Eşime de annemi şikayet etmiyorum yanlış anlama ama böyle yaparsa huzurumuz kaçar lütfen kırmadan incitmeden konuş sonuçta yaşlı kadın dedim. Biz hep kendi açımızdan görüyoruz ama bide erkek açısından bakmak lazım.
Ben ailemle aynı şehirde olsam annemi tabiki görmek isterdim buna eşim engel olmaya kalksa sinir olurdum. .. Ayrıca sen böyle düşününce eşinde seni düşünüyor tabiki. İyi niyetli olduğunu bilince senin çok daha arkanda duruyor söyleyeyim. evlilik fedakarlık ister. Yasin çok küçük. Keşke bi 5 sene daha bekleseymissin

tabiki ailesini görecek tabiki onlara gidecek .. ama eşim bunu hergün yapmak istiyor benm sinir oldım nokta bu hergün hergün gideceksen bu evin yuvanın ne anlamı var ki nden evlendki ben ona gtme etme demyrm

doğ
doğumuna iki hafta kalmış kadını tartaklayan adama adam demem git annenin evinde yap doğumu çocuğuda gösterme annesini öpsün koklasın.

bak kv bile çözmüş seni sizi.sen acele taktiğini değiştir.huzur bozmak için aramıyodurda laf peşindedir.oğlu her gün rapor veriyosa.raporda değide aslında eşin dertleniyor dinlediği için annesi oda onun hoşuna gidiyo.

aynen öyle haklısınız.. hergün arıo rapor verio eşim pazar aramadı kadn arıo duramıo bu sefer
böyle insanlarla baş etmenin tek yolu umursamamk mı çünkü huzurumuzu bozmak hoşuna gıdıo

Kusura bakma dost acı söyler hesabı konuşuyorum ama ben eşini haklı buldum. Etraftan dinlediklerine bakma, ay kocam hamileyim diye dört dönüyor nidalarına aldırma..

hamileyim çift canlıyım, biz daha değerliyiz egosuna yenik düşmüşsün sen. Şimdiden evladınla kendini bir tutuyorsun ama ayrı birey senden. Böyle devam edersen çocukla baba arasındaki bağ bile sağlıklı kurulamaz.

Sen anne oluyorsun, ne zorluklardan geciyorsun. Esinin annesi de gecti aynı yollardan. Oğlu arıyor, soruyor, önemsiyor. Umarım senin evladın da böyle olur.

Burak gitsin istediği kadar; özgüvenli ol kendine biraz. Oray'a gidiyor diye yuvasını unutacaksa bir Adam evine bağlasan da unutur.

Anlayışlı ol biraz, kendine eziyet etme yok yere..

sizin eşiniz hergün gtse.. hergün orda olsa demezmiydiniz madem öyle neden benmle evlendn die..

aynen öyle haklısınız.. hergün arıo rapor verio eşim pazar aramadı kadn arıo duramıo bu sefer
böyle insanlarla baş etmenin tek yolu umursamamk mı çünkü huzurumuzu bozmak hoşuna gıdıo
umursama bak sende rahat ediceksin eşinde.kafanı başka şeylerle meşgul et bu sürede düzelicek inan sen kendin yapmışssın bu durumu böle.eşin ailesinin yanından gelince dinle onu neler yaptığını bırak anlatsın sana göreceksin değişimi inan.sabır birazda herşey yoluna girer zamanla ama sabır ters itici tek kelime etme.sana inansın biraz aman alıcak ama eşin hakkaten umuru değil aileme gidişim eşimin dicek.

peki ya ters teperde
eşim nasıl olsa bana karışmıo..
ben bu kafala devam edym derse

tabiki ailesini görecek tabiki onlara gidecek .. ama eşim bunu hergün yapmak istiyor benm sinir oldım nokta bu hergün hergün gideceksen bu evin yuvanın ne anlamı var ki nden evlendki ben ona gtme etme demyrm
Seni ve beni korkutan ne biliyormusun?,aslında arada sinsi bir kadın olduğunu bilmek yada zannetmek!helede kişiliğini asla onaylamayacağımız,normal hayatta bizi bir araya getiremeyecekleri tipten bir kadın!yani bende durum bu en azından!Şöyle örnek vereyim,mesela eltimler, ev almak için eşimden maddi yardım istediler ve kv eşime şunu demiş!eğer yardım edersen sütüm haram sana! nedeni ise, o yılanı güldürmeyeceksin(eltimi)!şimdi öyle bir anne olabilir mi? eltiyle evli olan senin oğlun,3 te torun var, sen el kızı rahat etmesin, diye nasıl çocuğunun mutluluğunu istemezsin!işte bu tip bir kadın her gelini korkutur!sonra şunu düşünürsün; eeee bende elkızıyım, kimbilir benim için ne düşünüyor!

Canım elinde mesleğin falan var mı? Yani okumuşluğun var mı?
Eşin biraz seni sindirmiş. senin yerinde olsam onunla hiç diyaloğa bu konuyla ilgili girmem
Kesinlikle haklısın her kelimen de , ama bu dünyada anne olmayı beceren kişi çok az, yuvan önemli kızım oğlum diyen çok az, eşin önemli sev say diyen çok az
İnşaallah bizler öyle anneler olmayız, evladımızın mutluluğu için uğraşan ebeveynler oluruz

peki ya ters teperde
eşim nasıl olsa bana karışmıo..
ben bu kafala devam edym derse

ben evlendiğimde hiç abartmıyorum her hafta sonu ailesine gider birde kalırdık üstelik ben çalışıyordum.bende nhemen hamile kaldım.pazar akşam gelirdik evimize ev temizliğ ütü yemek hepsi hafta içine kalırdı ve ben sürünürdüm tabiri caiz ise.3 ıldan fazla bu durum böle devam etti.sonraları 15 günde bir derken ayda bire düştü gidişlerimiz çocuklar büyüdü okulu işi gücü derken ayda yılda bier gider olduk eşimde yoruluyodu çünkü.ama ben tek bir kelim etmedim niye gidiyoruz diye işim var gücüm var demedim diyemedim aslında meğer bilmeden iyilik etmişim kendime.şimdi ise 3 ayda bir ya gideriz ya g,tmeyiz 17 yıl oldu.artık gitmeyelim tatlım dediğimde sorunda olmuyor işimiz var diyorum.

Acaba bi kac arkadssinda dedgi gibi, sikayet yetine positif enerji salsaniz?
Hamilelik zor surec farkindayim.
Ama mesela ablamin ilk hamileliginde ablam oram agriyor buram agriyor derdi. Uykum gelfi yorgunuk derdi uyurdu. Tum hayat enerjimi somururdu.
Gelmese bize daha iyiydi.

okumşlum var ama ne yazkki bir mesleğim yok keşke calıssaydm bunu cok isterdim ama su an öyle bir sansmda kalmadı
aynen eşim beni biraz değil çok sindirdi..
beni elinin altnda sanıor hep
bazıları dior gtsn ne var ki
hergün gtcek madem benmle evlenmckti otrcktı annesnn dizinin dibinde
ve dediğiniz gibi bu konula ilgili diyaloga girdikce kavga ediyoruz
ve kaynanam eminim zil takıp oynuyordur

ben blyrm ki pozitifde olsam değişmck bu durum

peki kv dinizi insan olarak severmiydiniz?,yani yapısı nasldı!haniböyle ara açmaya bayılan türden değlmiydi?

Bunların başlarına anaları kadar taş düşsün! Bi tane de bende var aynı model. Bok var anasının evinde sanki. Bıktım bee...
Ama sana şunu söyleyebilirim ki... Bebeğin doğduktan sonra 'cehennemin dibine git istersen' napıyosan yap kafasına giriyosun... Yani evladım yanımda olsun da kim ne yapıyosa yapsın diyosun güven bana...

peki kv dinizi insan olarak severmiydiniz?,yani yapısı nasldı!haniböyle ara açmaya bayılan türden değlmiydi?
ooo süper siyasidir.okusa avukat olacakmış derim hep.ipden adam alır o derece zeki uyanıktır.çok şey öğrendim ondan.zor ve sancılıydı ilk dönemler çok sabır ettim ve kazanan ben oldum.onun taktikleriyle oynadım hep.bilmeden bana yardımcı çok oldu saolsun.burdaki konu sahibinede onun taktiklerinden verdim işe yarar uygularsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…