- 19 Kasım 2018
- 211
- 603
- Konu Sahibi leylosvemecnun
En sinir olduğum şeydir,benim çocuğumu benden çok düşünüyormuş gibi davranan insanlar.Hele de siz o kadar panik ve üzgünken car car konuşan kaynana!Anlatın herşeyi eşinize kesinlikle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğu düşmeden büyüyen anne varsa el kaldırsın. Bebekken iki kızım da gözümün önünde düştü. Olabiliyor maalesef. Ama yazmadan geçemeyeceğim, niye çocuğun oto koltuğu yok veya yoksa bile eşiniz araba koltuğuna koyduktan sonra niye emniyet kemerini takmadı çocuğa?Dün gece 12 sularında arkadaslarımızdan dönüyorduk kızım esimin kucağındaydı arabaya bindiler birlikte ben arkadasimla vedalasiyordum karanlıktı görmeden kapıyı açmamla kızımin ayaklarimın dibine düşmesi bir oldu, görmedim kızımın orada oldugunu araba yüksek bir araba 1 metreye yakin mesafeden düştü yüzünün bir tarafıni ve alninin bir tarafını vurdu.Biraz ağladı ama her ihtimale karsı hastaneye gittik esimin bir akrabasi orada calısıyor o da gördü bizi işgüzar hemen kayınpederimle kaynanamı aramıs torununuz düşmüş diye. Tomografi sırası beklerken dizlerini döve döve yanımıza geldiler iste cocuktur bu düşer Allah beterinden korusun falan filan.Tomografi sırası bize geldi ben panikten ağliyordum o sure esim girdi cocukla.Bunlar bana 360 derece dönüp o 5 dk icinde demedilerini bırakmadılar.Bize gelince 1 saat oturup kalkiyorsunuz arkadaslara gelince 12 lere kadar oturup cocugu dusuruyorsunuz bi cocuga bakamadiniz mi kör müsünüz...Daha hatırımda tutamadıgim bir dünya laf zırvaladılar.Ben de cevap verdim ama zaten üzgün kafayla ne dedim hatirlamıyorum bile aglamaktan helak oldum en son sen hic düsürmeden mi cocuk büyüttün dedim onu hatirlıyorum agliyorum bir yandan.Bu basladı dizlerini dövmeye vay cocugun basinı yedin falan o ara esimle kızım ciktılar bu bana yine ağlama yavrum tarzi konustu hadi evladim eve gidin dinlenin dedi cocuk anne diye agladıgi icin tartışmak yerine onunla ilgilendim sinirlenince sesim cok yukseliyor o ortamda kendimi rezil etmek istemedim acikcası sonra eve geldik. Sabaha kadar cocukla ilgilendim uyumadım esime anlatmaya fırsatım olmadı ama aksam eve gelince anlatacağım ama nereden baslasam nasıl anlatsam da onları sikayet eder gibi degil yanlış tutumda olduklarinı ifade etsem ? o kadar iki yüzlü ki kayinpederim yine üzerime gelmedi ama o mendebur kadin ikili oynamayi ne iyi biliyor.Bana mesaj atmıs cocuk uyaniksa görmeye gelecegim diye uyuyor dedim uyanınca haber et dedi cok yorgunuz dedim.Yine kovdu diye esime bambaska anlatmaz degil mi ? Zaten benim yüzümden.oldugu icin cok üzgünüm bir de böyle konusulmasi beni mahvetti
Kendinizi suçlamayın eğer bi suçlu varsa çocuğu tutamayan eşiniz bna göre, sağlık durumu iyiyse bu konuyu düşünmeyi bırakın sağlıcakla kalınBir anda anne diye kapiya yonelmis esim de tutamamıs
Bence şikayet edin, hasta gizliliği diye birşey varYani araba calismiyordu bile oyle bir gelisleri vardi ki yanimiza tovne tovbe sanki cenaze var.O aptal guvenlikcinin de icabina bakmak lazim aynen hemen yetistirmis bizimkiler oyledir hemen kim hastalansa kosarlar hastaneye
Ben olsam herseyden once kv ve kp o arayan o hastane calisaninin agzina eder sonra cimere sikayet ederdim bilgilerinizi izinsiz paylastigi icin.
Bir de kim biliyor musun kaynanamın halasınin kocasi bilmem kimin bilmem nesi sana mı düstü kavat biz soylemeyecektik zaten pek gorusmedigimizden farkedilmeyecekti bileOha kayin aile ayrı manyak kabul de, o hastane çalışani da manyakmis. Boyu kaç cm uzamis acaba yetistirince. Ama bazı insanlar böyle yemeden icmeden laf pesinde kosarlar. Geçmiş olsun
Kaynanam var isteBebeğini düşürmeden büyüten var mı ki
Salak herif ona ayri kizdik zaten 5 dk icinde geldiler 15 dk mesafelik yolu hadi bizim stresimiz ayri onlar da kaza yapabilirlerdi ne kadar kizsam da kaza gecirmelerini istememBen olsam herseyden once kv ve kp o arayan o hastane calisaninin agzina eder sonra cimere sikayet ederdim bilgilerinizi izinsiz paylastigi icin.
Bir aile grubu var sey yaziyor oradan torunumuzu gormeye gidicez ama yorgunlarmis halasi nasil yapalim diye gorumceme soruyor o da dinlensinler bi hele anne usteleme dedi de sustu gruplardan yaziyor manyakBir cocugu kendi qnnesinden daha cok dusunuyormus gibi davranan konusan herkes yalanci sahtekarin tekidir. Annesi varken b.k yemek duser diger herkese
Sirf bunun icin geldiklerine yemin edebilirim ama kanitlayamamÇok geçmiş olsun. Oluyor böyle şeyler tabi ama tedbiri en üst seviyeye çıkarmak lazım. En acilinden oto koltuğu edinin.
Kayınvalidenizin bize gelince bir saat durursunuz arkadaşa gelince bu saate kadar oturmuşsunuz lafı çok iyi yalnız, kadın adeta sırf bu lafı sokmak için hastaneye gelmiş
Kesinlikle edecegim su ölü topragini üzerimden atayımBence şikayet edin, hasta gizliliği diye birşey var
Tesekkur ederim gayet iyi bebegim sükürKendinizi suçlamayın eğer bi suçlu varsa çocuğu tutamayan eşiniz bna göre, sağlık durumu iyiyse bu konuyu düşünmeyi bırakın sağlıcakla kalın