- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
bende ayni düşünmüşüm Kızım 4 yaşında..Olur mu öyle şey, tabii ki bebeğiniz en çok sizi seviyor.
Bunaldım yazmışsınız, yazınız da çok stresli. Emin olun bebeğiniz bunu hissediyordur. Sevmediğinden değil, annesinin halini sezinliyordur.
Kendinizi rahatlatın öncelikle.
Bir de şöyle bir teori var, okuduğumda baya mutlu olmuştum:
Bebekler gün içerisinde çeşitli stresler yaşar, ancak bunu her ortamda dışa vurmazlarmış.
Biriktirir biriktirir, yalnızca güvendiği kişinin yanında bütün günün stresini ortaya dökermiş.
Rahat olun, bebeğiniz yalnızca güvendiği kişinin kollarına geldiği için stresini atıyor, rahatlamaya çalışıyor, belki size gününü anlatmaya çalışıyor.
Sarılın, bırakın ağlasın ağlasın sizde sakinleşsin.
Bebeğinizin sizde ağlaması kötü bir şey değil, size güvendiğini gösterir.
Kızınız büyük, değişiklik, babaanne evi filan hoşuna gidiyordur onun da. Büyükler malum çocukların her istediğini yapıyor.bende ayni düşünmüşüm Kızım 4 yaşında..
sürekli babaannede duruyor bana gelmiyor niyee...
göndermeye çalışıyor nevi onlarda rahatlamak istiyor ama yakasini birakmiyor. alıştığı biliyorum annesini özlemiyor galiba.
İlk benim kokumu alamadı genel anesteziye doğdu direk yoğun bakımda kaldı baya süre bana dokundurmadılar emziremedim ten teması kuramadık belkide tanımıyor beniBencede biraz rahat olun kendinizi buna odaklamayın.. siz annesisiniz nasıl sevmez sizi ilk sizin kokunuzu aldı siz stres sıkıntı içinde olduğunuzda hisseder ve sizin stresiniz ona geçer ama bebekler anneye Naz yapar benim oğlumda başkasıyla olduğunda ağlamaz istek nedir bilmez benim yanımda sürekli ağlar ve elimden tutup hep bişeyler ister ferahlayın biraz daha büyüsün umarım düzelirsağlıkla büyütün inşAllah
Olsun tanımaz mı siz onu 9 ay karnınızda taşıdınız onu hissettiniz konuştunuz sizi duydu sesinizi algıladı.. anneliğinizin tadını Çıkarın lütfen siz ne kadar sakin kaygısız olursanız oda o şekilde karşılık verir sizeİlk benim kokumu alamadı genel anesteziye doğdu direk yoğun bakımda kaldı baya süre bana dokundurmadılar emziremedim ten teması kuramadık belkide tanımıyor beni
Ücretsiz izindeyim bütün günüm onun sürekli beni gördüğü için bıktı belkide başkaları değişik geliyor babasının kucağındaylrn bana asla gelmiyor mesela komik ama üzülüyorum artıkSevmiyor değil , özlüyordur . Yiğenim çok uyumlu bakımı çok kolay bir çocuk, ancak ablama hep naz yapıyor uyumucam, yemicem , yapmıycam gibi. Hep ablama çünkü en çok onu seviyor ve ona nazlanabiliyor.
Ne kadar babanne ananeye yakın olsalarda anneye yaptıkları nazı yapamıyorlar . İstemiyorum diyip çekilemiyorlar kenara.
Çalışıyorsanız bu durum ekstra fazla oluyordur. Sizi özlediği için tepki koyuyordur kendince
söz dinletemiyorlar. zorluyor insaniKızınız büyük, değişiklik, babaanne evi filan hoşuna gidiyordur onun da. Büyükler malum çocukların her istediğini yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?