- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
- 163
çok geçmiş olsun,, bu lohusa kadınlarla nasıl uğraşırlar hiç anlamam,,,,
bencede sen biraz fazla taviz vermişsin,,, madem yuvanı düzenini bozdular, o zaman sonuçlarınada katlansınlar,,,
haftada bir gün, senin belirlediğin bir gün, bebeği görme günü olsun, ogünde gelsinler seni alsınlar 2 saat otur, sevsinler torunlarını sonrada kalk git,,
öyle mevlüde bebek falan verme,,,, hem emzikl bebek böyle keyfi anneden ayrılmaz,, ne kadar cahil insanlar bunlar,,,
Onlara gore bisey yapmadilar ki, kv bana soruyor gecenlerde neden boyle oldunuz iyiydiniz diye. Seninle o gun yasadigimiz olaydan sonra duzelemedik bi turlu diyorum. He ben sucluyum yani, sen surat yaptin diyorm ya benim bebegim dogali ne kadar olmus saatlerce sanciyla normal dogum yapmisim uyku denen seyi unitmusum, bebek agliyor ben agliyorum. Bi de evlatlari gibi goruyorlarmis beni.. ilk yuzum gozum mosmor gittigimde bebek var arada oyle ayrilik karari alma hemen dedi, bu suratla gelen kizin olsaydi dedim, ona da ayni seyi derdim diyor.
Simdi gitme gelme olayinda her aradiklarinda koyun gibi he demicem. Bi de gece 00a kadar orda oturdugum halde hala kal diyorlar. Sabah gidermisim. Olan bana oluyor, herkes uyuyor olacak zaten. Rahat eder miyim etmez miyim hiiic..
Mevlut icin bakalim haftaya Cuma dusunuyormus, umarim bi daha o mantiksiz teklifte bulunmaz. Yoksa asıl patlamayi o gun yasayacagiz gibi geliyor bana. Sanki koca cocuk da onlarla gonderecekmisim. Ben anneme birakip mecbur kalmadigim surece markete bile cikmiyorum.