• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim, ben, esim ve aileler..

çok geçmiş olsun,, bu lohusa kadınlarla nasıl uğraşırlar hiç anlamam,,,,
bencede sen biraz fazla taviz vermişsin,,, madem yuvanı düzenini bozdular, o zaman sonuçlarınada katlansınlar,,,
haftada bir gün, senin belirlediğin bir gün, bebeği görme günü olsun, ogünde gelsinler seni alsınlar 2 saat otur, sevsinler torunlarını sonrada kalk git,,
öyle mevlüde bebek falan verme,,,, hem emzikl bebek böyle keyfi anneden ayrılmaz,, ne kadar cahil insanlar bunlar,,,

Onlara gore bisey yapmadilar ki, kv bana soruyor gecenlerde neden boyle oldunuz iyiydiniz diye. Seninle o gun yasadigimiz olaydan sonra duzelemedik bi turlu diyorum. He ben sucluyum yani, sen surat yaptin diyorm ya benim bebegim dogali ne kadar olmus saatlerce sanciyla normal dogum yapmisim uyku denen seyi unitmusum, bebek agliyor ben agliyorum. Bi de evlatlari gibi goruyorlarmis beni.. ilk yuzum gozum mosmor gittigimde bebek var arada oyle ayrilik karari alma hemen dedi, bu suratla gelen kizin olsaydi dedim, ona da ayni seyi derdim diyor.

Simdi gitme gelme olayinda her aradiklarinda koyun gibi he demicem. Bi de gece 00a kadar orda oturdugum halde hala kal diyorlar. Sabah gidermisim. Olan bana oluyor, herkes uyuyor olacak zaten. Rahat eder miyim etmez miyim hiiic..
Mevlut icin bakalim haftaya Cuma dusunuyormus, umarim bi daha o mantiksiz teklifte bulunmaz. Yoksa asıl patlamayi o gun yasayacagiz gibi geliyor bana. Sanki koca cocuk da onlarla gonderecekmisim. Ben anneme birakip mecbur kalmadigim surece markete bile cikmiyorum.

Biz cok problemli surecler yasayarak bu gunlere kadar geldik. Su an 2.5 aylik bebegim var. Dogumdan sonra kv ile bazi sorunlar yasayana kadar esimle hicbir sorun yoktu fakat sonrasinda hic duzelemedik, her gecen gun daha da kotuye gittik. 3 haftadan fazla suredir ailemin evindeyim bebegimle. Son gun bardak tasti, cok kotu olaylar yasadik. Babasini cagirdi o gun evden ciktim bir daha donmedim. Gelip ne beni ne oglunu gormedi. Anca msj ya da tlfnla ne zaman geleceksin diye sordu birkac kez. Sunnet olmasi gerekiyordu, annesi ve babasiyla bulusup goturecektik. Yine de cocugumun babasidir bir kez olacak bisey diye arayip haber verdim. Kufur kafir haberim niye olmuyor vs diye diye geldi. Evden bebegin bazi esyalarini almam gerekiyordu. Ya simdi kal ya bosanma karari ver dedi. Ona gore kendine bavul hazirlamis gidecekmis buralardan. Ne oglu ne kimse umrunda degilmis ben yoksam. (Bi gun once ozledim der, aksamina ogluma iyi bak der) Neyse ben yine ailemin yanina geldim herhangi bir neticeye baglamadan ama bizim sonumuz yok. Olsa da ya cinnetle o beni oldurecel ya ben onu en sonunda.. Kayinvalide ve kayinpeder aradilar sunnet aksami nasil bebek iyi mi diye gayet iyi konustuk. Ertesi gun yine aramislar. Ben bebekle ugrasiyorum onunla uyuyup uyaniyorum doyurmasi bezi ustu basi ilaclari vs derken bi kac saat sonra yine aradi neden aramamisim da gormemis miyim de bi dunya laf.. he tlfnu acar acmaz bebek nasil dedi bi de, ben insan degilim ya. Simdi bugune kadar turlu bahanelerle mevludu yapicam diyip erteliyordu, biz ayriyiz bu noktaya gelmisiz, esim ortada hicbir sey yokken aileme gorusmek istemiyorum sizinle demis ben siddet gormusum. Bana kv siz gelmicekseniz ben bebegi goturur getiririm sonra diyor? Babasi umursamazken bu insanlarin beni mecbur birakmalari yoruyor beni. Bebegi istedikleri zaman goturuyorum, kal diyorlar. Gece 00a kadar orda oldugum halde. Ve bebek orda ne uyuyor ne duruyor. Yarin obur gun bosansak surekli mecbur muyum bebek var diye? cunku yazliga gitme planlari yapiyorlar hamileligimden beri ve su an bile.. bebek uyandi simdilik bu kadar..
Ya allah aşkına ben olsam bebeğin yüzünü gösterme

Olan çocuklara oluyor yazık ki .Ortada incir çekirdeğini doldurmayan ama sinirleri zıplatan boş mevzular yüzünden bir evlilik tükenmiş malesef ...

Canım eşin ile bir probleminiz yok ise sorun aileler ise boşanma boşanmayı düşünme belki eşin oğlumu görmem diyerek seni sinirlendirmeye çalışıyor olabilir bir de bu dönemler malesef kötüdönemler yeni doğum yapıp da boşanmayı düşünmeyen azdır, hormonların değişiyor ailelerin torun oldu diye bir iktidar mücadelesi başlıyor eşin arada kalıyor vs tatsız olaylar

Son dk.. Dun aramislar donmemisim diye kiyamet koptu.. cocuk 3-4 yasina gelince elimden alacaklarmis kv oyle diyor.. Babasi da aradi, nafaka falan istemeyeceksen anlasmali bosanma icin hazirla evraklari imzalayayim gidiyorum buralardan diyor.. Bir daha da cocugu gormeyecekmis öldü baban diyecekmisim cunku ilerde gelir de gormek isterse ve o zaman hayatimda biri olursa beni oldurmek zorunda kalirmis.. Allah sonumuzu hayir eylesin ya durun bakalim..

Son dk.. Dun aramislar donmemisim diye kiyamet koptu.. cocuk 3-4 yasina gelince elimden alacaklarmis kv oyle diyor.. Babasi da aradi, nafaka falan istemeyeceksen anlasmali bosanma icin hazirla evraklari imzalayayim gidiyorum buralardan diyor.. Bir daha da cocugu gormeyecekmis öldü baban diyecekmisim cunku ilerde gelir de gormek isterse ve o zaman hayatimda biri olursa beni oldurmek zorunda kalirmis.. Allah sonumuzu hayir eylesin ya durun bakalim..

Bu ne çelişki babası olacak adam ömür boyu görmeyeceğim diyor kv elinden alacakmış öyle mi.

sıkar o biraz annesi dururken mahkeme neden onlara versin ki çocuğu

Bence bu adam nafaka isteme diye gözünü korkutmaya çalışıyor iste hakkını bütün mal paylaşımları eşit yapılsın ortada

çocuk var onun geleceği için şart bunlar,bu adamın babalık yapmaya niyeti yok belli

bebek ve sizin için çok üzüldüm.

Böyle bi aileye degil bebeği götürmek saçının telini göstermem yavrumun kusura bakma ama kocan babalık yapmak istemiyor belli ki totosunu kurtarma derdinde niye anlaşmalı boşsnacakmışssın al nafakanı hakkını ezdirme kendini evladını düşün güçlü ol ve sakın bebekle evlerine gitme böyle insanlardan herşey beklenir böyle baba da böyle Babaanne ve büyükbaba da olmaz olsun kurtulduguna şükret bence Rabbim yardımcın olsun...

Kız bi cinnet geçirsene kv aradığında.
Elinden alacakmışmış çocuğu ben olsam yaş baş bakmam b.k alırsın der kaparım yüzüne.
Eşin ben gidiyorum buralardan öldü de diyor. Anasının tavırlarına bak hele.

Bir yuvayı yıkıyorsun kına yak k.çına çocuk görmeye gelenlere de onu göster desene.

Sinir oldum he!

Iste simdi bisey yapmayacakmis da anne cocugu diye, 3-4 yasina gelince alacakmis. Artik kaciracak mi yoksa kocasinin maddi imkanlarina guclerine istinaden mi soyluyor kimbilir.. Madem oyle o zaman 3-4 sene gormeyiversin.. Gitmek gibi bi dusuncem yok zaten, hic guvenim kalmadi. He babasi da nafaka istemememi istiyor verecek biseyi yokmus. Mal mulk yok da aydan aya cocugu icin 300-500 bile vermeme getiriyor. Gormek istemeyen kabul etmeyen para mi verir.. Dunya vergi borcu bilmem ne var, yiyorsa bulabiliyorlarsa alsinlar diyen biri neticede..

Görmek isteyen gelip görür asla bebeğini yalnız bir yere göndrme hep yanında ol kaçırırlar falan Allah korusun. Bu süreçleri atlatıp bebeğinle mutlu olursun inşallah...
Sanki tek amaç senin onlara torun vermenmiş gibi geldi bana

Anlamıyorum okuyorum okuyorum anlayamıyorum. Çocuğu baba bile görmek istemez ken babaanne dede kim oluyor ki çocuğu alacak elinizden. Siz nekadar yüz veriyorsunuz bu insanlara. Ne demek bebeğe Mevlüt yapacaklarmış . O bebeğin anası babası onlar yüzünden ayrılmadı mı. Konuş son olarak benim evladım ana baba ayrı büyüyecek ve tek sorumlusu sizsiniz de. Sana bide utanmadan ben miyim suçlu diyor. Evet sensin ya sen. Bide işim gücüm yok alıp bebeği onlara götürüp gece yarısına kadar yanlarında durucam.

Bosanma asamasinda ne mevludu ya manyaklarmi ?hayatta cocugumu bensiz onlara emanet etmem delimisin sen. Kacirirlar bile belkide. Haftada bir gorus. bosanma asamasinda oldugum kv nin evinde hergun ne isin var anlamadim.
ayy benim de aklıma bu geldi babası bile çocuğu görecekse bir gün oda gelsin annesinin yanında görsün
vallahi benim de aklıma geldi bir saatte bile bıraksan bir kaybolurlar bulamazsın bebeğini
kayınvaliden hiç temkinli insanlara benzemiyorlar dünden razılarmış boşanmanıza
hatta komplo teorileri üretiyor olabilirim gece gece ama bunların durup durup iki günlük lohusayla kavga kıyamet çıkarmaları bile bana planlı geldi

Ya yok mu bi avukat falan yorum yapabilecek biri ya da tanidiginiz? Nasil bi surec olacak? Boyle bi haklari var mi? Oldu ki anlasmali bosandik, o gitti.. Sonra?

minikkelebek; dogru soze ne denir ki..

Hukuk bölümü var denmişti kk de.oraya bir yazın belki cvp gelir. Ama anne yüz kızartıcı bir suç işlemeyip çocuğunu ihmal etmediği sürece baba değil birde üstüne babaanne dede alamaz diye düşünüyorum. Keza eşiniz çocuğunu hiç sormadan uzaklara gider ve siz bunu mahkemede kullanırsanız öyle bir şansları hiç olmaz diye düşünüyorum. Yani dediğim gibi çocuğun eşine değilde eşinin ailesine vermeleri için ortada bir suç olmalı. Ne bileyim Nikahsız çocuğun la beraber başka bir erkekle aynı evde olman. Madde veya alkol bağımlılığı çocuğu ihmal etmek yada istismar etmek. Şiddet göstermek. Birde çocuğu kayıp etmek. Bakımsız lık tan hasta hale düşmesi. Sürekli kırık çıkık vs gibi büyük badireler atlatması ve bunu kanıtlayan hastane kayıtları vs vs. Yani zor iş canım.
Ya yok mu bi avukat falan yorum yapabilecek biri ya da tanidiginiz? Nasil bi surec olacak? Boyle bi haklari var mi? Oldu ki anlasmali bosandik, o gitti.. Sonra?

minikkelebek; dogru soze ne denir ki..

Hukuk bolumune yazdim ama cevap gelmedi. Ben darp raporu alip karakolda da ifade verdim, ailemin evinde yasiyorum. Hicbir olumsuzluk soz konusu degil yazdiklarinizdan. Aksine huzuru ve her turlu ortami mevcut durumda.. Gelismelerden haberdar ederim burayi.

Yazdıklarınıza bakılırsa aslında bebeğiniz siz ve eşiniz mutlu olabilirsiniz ama aileler ... :KK43:

Back