Bebegim, ben, esim ve aileler..

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Biz cok problemli surecler yasayarak bu gunlere kadar geldik. Su an 2.5 aylik bebegim var. Dogumdan sonra kv ile bazi sorunlar yasayana kadar esimle hicbir sorun yoktu fakat sonrasinda hic duzelemedik, her gecen gun daha da kotuye gittik. 3 haftadan fazla suredir ailemin evindeyim bebegimle. Son gun bardak tasti, cok kotu olaylar yasadik. Babasini cagirdi o gun evden ciktim bir daha donmedim. Gelip ne beni ne oglunu gormedi. Anca msj ya da tlfnla ne zaman geleceksin diye sordu birkac kez. Sunnet olmasi gerekiyordu, annesi ve babasiyla bulusup goturecektik. Yine de cocugumun babasidir bir kez olacak bisey diye arayip haber verdim. Kufur kafir haberim niye olmuyor vs diye diye geldi. Evden bebegin bazi esyalarini almam gerekiyordu. Ya simdi kal ya bosanma karari ver dedi. Ona gore kendine bavul hazirlamis gidecekmis buralardan. Ne oglu ne kimse umrunda degilmis ben yoksam. (Bi gun once ozledim der, aksamina ogluma iyi bak der) Neyse ben yine ailemin yanina geldim herhangi bir neticeye baglamadan ama bizim sonumuz yok. Olsa da ya cinnetle o beni oldurecel ya ben onu en sonunda.. Kayinvalide ve kayinpeder aradilar sunnet aksami nasil bebek iyi mi diye gayet iyi konustuk. Ertesi gun yine aramislar. Ben bebekle ugrasiyorum onunla uyuyup uyaniyorum doyurmasi bezi ustu basi ilaclari vs derken bi kac saat sonra yine aradi neden aramamisim da gormemis miyim de bi dunya laf.. he tlfnu acar acmaz bebek nasil dedi bi de, ben insan degilim ya. Simdi bugune kadar turlu bahanelerle mevludu yapicam diyip erteliyordu, biz ayriyiz bu noktaya gelmisiz, esim ortada hicbir sey yokken aileme gorusmek istemiyorum sizinle demis ben siddet gormusum. Bana kv siz gelmicekseniz ben bebegi goturur getiririm sonra diyor? Babasi umursamazken bu insanlarin beni mecbur birakmalari yoruyor beni. Bebegi istedikleri zaman goturuyorum, kal diyorlar. Gece 00a kadar orda oldugum halde. Ve bebek orda ne uyuyor ne duruyor. Yarin obur gun bosansak surekli mecbur muyum bebek var diye? cunku yazliga gitme planlari yapiyorlar hamileligimden beri ve su an bile.. bebek uyandi simdilik bu kadar..

Boşansan bile babanın bebeğiyle görüşme izni olur. Bebek biraz büyüyene kadar sen de olabilirsin yanında çünkü emziriyorsun vs. Yılda bir de tatil hakkı var çocuğuyla sanırım o arada yazlığa götürebilir hoş el kadar çocuğun annesiz ne işi var oralarda onların düşünmeleri lazım.

soylediklerine bakarak;
bi sorununuz yoktu, 2bucuk ayda ne oldu bu kadar? patlama mi yoksa?

Baştan tavrınızı koymazsanız ilerde daha fazla sıkıntı yaratır bu durum. Bi gün belirleyin o Gün görsünler torunlarını, Bebeğinize bi düzen oluşturdunuzu söyleyerek yapabilirsiniz bunu.

Boşandınız diyelim mahkeme çocuğu sana verecek ama babasınında görmek hakkı. Ha baktın ki emrivaki yaklaşımlar var falan, illa yazlığa gelicek bebek, yok o geldi bebeği getir bu geldi bebeği getir. Ozaman bi durrr dersin. Boşandığınızı bi algılasınlar. Sonuçta sizinde bi hayatınız var. Ve çocuğunuz eğer orda huzursuz oluyorsa sadece sevecekleri süre kadar görüşün. Hep siz gitmeyin, özleyen gelsin sevsin.

Bunlar nasil insanlar ya sanki bosanmissiniz da yillarfir ayriymiysiniz gibi nasil davranabiliyorlar, demek dunden hazirlarmis bu duruma

Hergun goturme sende haftada bir ikikez gotur .
Gunleri belirleri taviz verme bence simdiden.

Tlfndan girdigim ve kafami tam toparlayamadigim icin konuda atladigim yerleri sormussunuz. Bebegi gormek isteyen, yazin tatile goturmek isteyen babasi degil, babaanne ve dedesi.. Babasinin dunya umrunda degil, gormek istemiyor da, o sehri terketme planlari yapiyor. Bilmem kim gelecek bebegi getirsene, bilmem kimler de gormemisti alalim bebekle seni. Yazin da gideriz yazliga orda su olur bu olur diyorlar. Biz ogullariyla bosanmaktan bahsederken.

Ne oldu da boyle oldu soyleyeyim, 2 gunluk lohusayken kv bebegi emzirdigim sirada odaya ciglik kiyamet daldi ne bu tavrin suratin, bebegi bana vermiyorsun elimi sursem surat yapiyorsun, dogum yapip geldigin gun nevresimini degistirmistim tesekkur bile etmeden yattin uyudun vs vs
Tek kelime etmedim, ogluna da soylemedim fakat 5 gunlukken sariliktan yogun bakimda kaldi 1 gece. O gun anladi oglu. Bu sefer objektif olmak yerine o anneme tavir yapti derken uzadi mevzu. Haftanin 6 gunu 23te geliyor. Pazar gunleri de disari cikmaya basladi. Hamileligimde hic sorun yoktu. Gecmisi de silip gayet duzelmistik.

Isim konusunu soranlara, o isimler koyuldu! Simdi beyefendi hem benim ailemi sildi hem benimle bu noktaya geldi ustune kendi ailesini sildi. Benim tasidigim, dogumda neler cektigimi gordugun cocugumun adini bile onlarin koymasina razi geldin simdi kalkip bi laf edemezsin dedim.

Simdi ben oraya bu cocugu surekli alip goturmek zorunda miyim? Yarin obur gun bosansak bu ne sıklıkta olmalı? Henuz 2.5 aylik bebegi ortam sakinken bisey yokken mevludunu yapmadi da simdi bu asamadayiz, sen ve sizin taraf gelmese de yapicam alir goturur geri getiririm diyor, siz olsaniz verir miydiniz bu kadarcik bebegi kac saatligine? Ve evde degil rest.da yapacaklar.

Yineliyorum, esime her zaman dedim ne durumda olursak olalim oglunu gormek senin hakkin diye. Mahkeme karari olsa da olmasa da vicdanim musade etmez onu gostermemeye ancak bunu talep eden o degil, onun ailesi..

Her gun gitmiyorum elbette ama haftada bikac gun bebegi gorelim ozledik o geldi gorsun bu gitti gorsun diyorlar. He bi de her tlfnlarina her defasinda cevap vermek zorundaymisim, acmiyorsam bile sonra gormuyormuymusum ki neden geri donmuyormusum. Tlfnu acar acmaz zaten nasilsin diyen yok, bebek nasil diye ariyorlar. Yani ortak paydamiz varmis, o dogmasaymis herkes yoluna bakarmis. Eh o var diye benim bi hayatim olamaz mi? Wcde miyim uyuyor muyum bebekle mi ilgileniyorum banyo mu yapiyorum hic kimsenin umrunda degil..

Allah sana kolaylik ve sabir versin onvelikle bu dunyadaki hersey imtihandan ibarrt bunu unutmamak lazim ins bebegini emzirebiliyorsundur hala benim sikinyidan sutum kesilmisti bence ailesine cok fazla taviz verme sonra astar istiyorlar insanlarin hepsi boyle sevmek ostiyorlarsa gelsin sevsinler yani

Büyük konuşmak bile olsa, vermezdim, eşimle aram düzelirse ne ala, her türlü görmeye hakları olur fakat böyle bir durumda hala size (kusura bakmayın) pul kadar değer vermeyen insanlardan bahsediyoruz sonuçta ele güne karşı torunla hava atacaklar diye, neden kendimi sıkıntıya sokayım daha fazla.

Emzirmeye calisiyorum ama ilk gunlerden beri yasananlardan, doktugum gozyaslarindan, lohusa donemini anlamayip neden biri kalacakmis ya da neden ben bi yerde kalacakmisim mantigindaki kocamin beni yalniz birakmasindan, gelecek olanlara engel olmasindan ve ustune gordugum hem fiziksel hem psikolojik siddetten dolayi pek bi sut geldigi soylenemez. Ne yemek yiyebiliyordum bebekle tek basima ne moralim huzurum vardi...

çok geçmiş olsun,, bu lohusa kadınlarla nasıl uğraşırlar hiç anlamam,,,,
bencede sen biraz fazla taviz vermişsin,,, madem yuvanı düzenini bozdular, o zaman sonuçlarınada katlansınlar,,,
haftada bir gün, senin belirlediğin bir gün, bebeği görme günü olsun, ogünde gelsinler seni alsınlar 2 saat otur, sevsinler torunlarını sonrada kalk git,,
öyle mevlüde bebek falan verme,,,, hem emzikl bebek böyle keyfi anneden ayrılmaz,, ne kadar cahil insanlar bunlar,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…