- 12 Mart 2010
- 2.351
- 230
- 163
Biz cok problemli surecler yasayarak bu gunlere kadar geldik. Su an 2.5 aylik bebegim var. Dogumdan sonra kv ile bazi sorunlar yasayana kadar esimle hicbir sorun yoktu fakat sonrasinda hic duzelemedik, her gecen gun daha da kotuye gittik. 3 haftadan fazla suredir ailemin evindeyim bebegimle. Son gun bardak tasti, cok kotu olaylar yasadik. Babasini cagirdi o gun evden ciktim bir daha donmedim. Gelip ne beni ne oglunu gormedi. Anca msj ya da tlfnla ne zaman geleceksin diye sordu birkac kez. Sunnet olmasi gerekiyordu, annesi ve babasiyla bulusup goturecektik. Yine de cocugumun babasidir bir kez olacak bisey diye arayip haber verdim. Kufur kafir haberim niye olmuyor vs diye diye geldi. Evden bebegin bazi esyalarini almam gerekiyordu. Ya simdi kal ya bosanma karari ver dedi. Ona gore kendine bavul hazirlamis gidecekmis buralardan. Ne oglu ne kimse umrunda degilmis ben yoksam. (Bi gun once ozledim der, aksamina ogluma iyi bak der) Neyse ben yine ailemin yanina geldim herhangi bir neticeye baglamadan ama bizim sonumuz yok. Olsa da ya cinnetle o beni oldurecel ya ben onu en sonunda.. Kayinvalide ve kayinpeder aradilar sunnet aksami nasil bebek iyi mi diye gayet iyi konustuk. Ertesi gun yine aramislar. Ben bebekle ugrasiyorum onunla uyuyup uyaniyorum doyurmasi bezi ustu basi ilaclari vs derken bi kac saat sonra yine aradi neden aramamisim da gormemis miyim de bi dunya laf.. he tlfnu acar acmaz bebek nasil dedi bi de, ben insan degilim ya. Simdi bugune kadar turlu bahanelerle mevludu yapicam diyip erteliyordu, biz ayriyiz bu noktaya gelmisiz, esim ortada hicbir sey yokken aileme gorusmek istemiyorum sizinle demis ben siddet gormusum. Bana kv siz gelmicekseniz ben bebegi goturur getiririm sonra diyor? Babasi umursamazken bu insanlarin beni mecbur birakmalari yoruyor beni. Bebegi istedikleri zaman goturuyorum, kal diyorlar. Gece 00a kadar orda oldugum halde. Ve bebek orda ne uyuyor ne duruyor. Yarin obur gun bosansak surekli mecbur muyum bebek var diye? cunku yazliga gitme planlari yapiyorlar hamileligimden beri ve su an bile.. bebek uyandi simdilik bu kadar..