Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

Canim
bu gece öyle yapacağım inşalalh. her şeyimi onun için feda ediyorum ama düşmesine heme de kaç kere düşlmesine engel olamadım olmadım. ne lanet bir anneyim ben ya
Kendini kötü hissetme esin ede bakma 11 aylık bebek surekli emince insan yorgun oluyor, Hélèki benim oğlum gibi gece gündüz meme diyor ve uyuyarak emiyorsa ,oluyor malesef bende emzirirken Uyumuşum 2 3 kez yataktan düştü seni anlıyorum daha sonra bende refleks oldu her düşmeye yakın bacağından yakalıyordum, en sonunda yer yatağı yaptım oturma odasının ortasına dönsede, halıya gidip memeden uzaklaşıp kendi geliyordu done done yanıma ki bnm bebeğim 6 aylıkken falan düşmüştü hemde gümm diye sesle uyanmıştım bişi olmamıştı çok şükür bi daha yatmadik yatakta 2 3 kez olunca, sende dene istersen bi yer yatagi

Bence çocuğunuz bayağı büyümüş neredeyse 1 yaşında .şu an aç olduğu için uyanmıyor sadece, alışkanlıktan her uyandığında meme vermeyin gece emmesini azaltın oda uykusunu alsın düZgün.akşam yatırmadan önce karnını güzelce doyurun .Bide bende zorda kaldıysam hep araya aldım çocukları .hatta eşin ezermi diye korkuyodum buseferde ,ama o zamanda onu daha çok bizim baş hizamızda biz daha altta kalacak şekilde yatırdım .yatağı duvara yaslamayın buseferde kafasını vurabilir .ama en iyisi yerde yatmaznız sanırım

yazdılar mı bilmiyorum ama yatağın bi tarafını neden duvara dayamıyorsun? ben yıllardır öyle yapıyorum. ilk bebeğim bi kere düştü o kadar. o zaman diğer yanda uyutmuştum

Aynısını yaşadım. Normalde tık sesine uyanan insandım ,kızım beş aylık olduktan sonra uyanamamaya başladım. Kucağımdaki bebeği gözüm açık uyuyarak düşürmüşlüğüm bile vardı( sonra kan testi yaptırdım kan değerlerim çok düşük çıkmıştı. Tedavi oldum.uyuklamalarım azaldı. İkinci kızımda çok dikkat ettim.Allaha şükür onu hiç düşürmedim. Bende bir dönem yer yatağında yatmıştım, bence iyi blr düşünce. Ama mutlaka kan değerlerinizi kontrol ettirin. Sevgiler..

canım öncelikle merhaba. şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. benim oğlum iki yaşında ve hiç uyumazdı ve ben tek başıma eşim hiç bana yardım edemedi işlerinden dolayı 10 dk uyku için ölebilirdim artık aptallasmışdım. ama ben bir gün olsun bebeğimle birlikte uyumadım kırkı bitene kadar yanyanaydık. sonra ona oda yapmıştık beşiği falan vardı. hep orda tek başına uyurdu baş ucunada kuran-ı kerim asmıştım cami hocasıda sagolsun dualar yazmıştı. onuda zıbınına asardım her türlü şerre karşı bana herkes kızardı nasıl tek uyutuyosun falan bende alışssın derdim. yani yanımda uyuması daha tehlikeli o yorgun halimle farkında olmadan çocuğumu boğabilirdim ya da yataktan da düşebilirdi. seni çok iyi anlıyorum ama hata yapmışın. beşiği varsa orda uyumaya alıştır gece de o uyanmadan belli saatlerde kalk emzir çocuk aç olduğu için de uyanıyor belki de sütünde yetmiyor mama dene. ama yanında uyutma allah korusun bebeğine bişey olur 4 kere düşmesi ne demek melekler korumuş belkide uyku hali sen onu itmişsindir farkında değilsin çünkü uykusuzluk insana herşey yaptırıyor. bir de gündüz bebişin uyuduğunda ne işin olursa olsun sende bir saat öğle uykusu uyumaya çalış. bu sana çok iyi gelecektir. ama bebeğini ayrı uyumaya alıştır eğer uykun hafifse sen ve eşin daha rahat edersiniz. bak şimdi benim ki bizi yanında istemiyor yalnız uyumak istiyor. :) allah bebeğini sana bağişlasın canım.

Bizim akrabamiz şöyle yapmıştı yatakları yüksekti gerçekten ve bebekleride gece emmesini surekli istiyordu sonra bebeğin besigini yatağa dayadilar beşik tarafına bebeği yatirdilar kocayida yer yatağına bıraktılar adam sesini cikarmamisti bende şaşırmıştım

Benim
benimde kizim yanimda yatiyorr ama yatagin assagisina battanniyeler yastiklar koyuyorum dusuyor bazen cunki engel olamiyorsunuz bi gece uyandgimda dusmus ve orda oynaya oynaya uyuya kalmisti

yere yatak yap canım madem düşüyo yazık çocuğa ayrıca niye kötü anne olasın bunlar doğal seyler bende çok düşmüşüm

ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.benimde başıma geldi ilk dönmeye başladığında.yer yatağı ser.onun tarafını yastklarla besle.ki dönse bile o yükseklikten düşmemiş olur.

yere yatak yap canım madem düşüyo yazık çocuğa ayrıca niye kötü anne olasın bunlar doğal seyler bende çok düşmüşüm

Bunlar doğal şeyler mi?
Minicik bebeğe karşı sorumsuzca davranıp düşmesine neden olmak mı doğal? Bir bebeğin düşmesi mi doğal? Belli ki bir fikrin yok bu konuda.
Sana bir şey olmamış şanslısın.
Ama ben bebekken çocuğu düşürdüğü için yaşı 12-13e gelince aniden yürüyemeyen, hareket edemeyen, vücudu yamulmaya başlayan insanlar biliyorum. Sebep düşmeleri. Beyinleri zarar görüyor ve acısı sonradan çıkıuor. Anne denen bazı kişilerin sorumsuzluğu yüzünden insanların hayatları mahvoluyor.
Çok doğal şeyle bunlar tabii.

Dr gidin kan degerlerinize baktirin bendede eksiklikler yüzünden bi ara ayikamama alarmlari duymama vs yasadim şiddetli yorgunluk...birde yer yatagı fikrini mutlaka uygulayın ..başka çare yok .

bak canım bu konuyu açan annenin durumu belli bilmem anlatabiliyomuyum bizden destek bekliyo sert bi şekilde bende akıl verebilirdim bende biliyorum dik dik konusmayı ama yazık kadına biraz yardımcı olmaya çalıştım sadece... ayrıca evet bir fikrim yok bebeğim yok malesef olmuyo ama emin ol annelik duygusu ben kendimi bildim bileli var yüreğimde öyle akıl vererek dik dik konusarak olmuyo bu işler... yere yatak yap diyorum ona yardımcı olmaya çalışıyorum kötü bi anne olmadığını anlatmaya çalışıyorum sen neyin derdindesin ki

kadının rahatsızlığı var sorumsuz değil gücü tükenmiş sadece burda ona yardımcı olmamız gerek yoksa herkes biliyo bebeğin durumunu

Arkadasim birebir aynisini yasiyorum yatarak emiyo yatagimizi duvara dayadim ne yaptiysam olmadi alti kere basima geldi be yasadigini ole iyi biliyorumki daha bir bucuk hafta once oldu ayni sey butun gun agladim yanima aldiktan sonra siziyorum ve oda yatagin icinde emekleyerek dustu cogu zamanda uykumda ne zaman yanima aldigimi bile hatirlamiyorum sadece yerin sesiyle aglayarak uyaniyodum careyi besikte yatmakta buldum uyandigi gibi besigr giriyoyorum aslinda bu durumu yasamamib sebebi biberonla beslenmedigi icib birden bire biberon emzigi birakti bunun oncesi biberonla besliyodum aglayinca yavrum uyuyodu yeniden haliyle o uyanana kadar ben uyanmis oluyodum ne yaziki bur turlu alistiramiyorum biberons biberon bulunmaz bir nimet cok pismanim dahada kucuklukten iyice alistirmadigim icin uzulmeyin hemen yataginizin yanina yer yatagi yapin

konu sahibi teselli bulmaya gelmemiş ki aksine sert yorumlar okuyup kendine gelmek istiyor ki birdaha çocugu düşürmesin, aklı başına gelsin .

Canim yerde yatmani oneririm. Ben cocugum dogali beri yerde yatrim. 9 ayliga kadar o besikteudi sonra yerde uyumaya gecti o da . Benimki de cok harejetli ama onun yataginin etrafini yastiklarla dosuyorum. Bazen ustunden gecip yerde yatiyor gece uyanip yerine birakiyorum. Ben hic yuksektr yatirmaya cesaret edemedim cok sukur oyle bir sorun da yasamadim. Size gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…