- 9 Eylül 2014
- 329
- 133
- 39
-
- Konu Sahibi botanikci_85
oyyy Allah ım sorun da ord aya. önceden emzirir koyardım ama artık uyanamıyorum. ayılamıyorum. ağlıyor emzirmek için alıyorum. onunla beraber uyuyakalıyorum. ya da bazen sabah bi uyanıyorum çocuk yanımda. yani gece aldığımın bile farkında değilim. Benden sorumsuzu yok şu dünyada. madem uyanamayacaktım neden anne oldum değil mi. ama önceden o kadar kolay uyanıyordum ki. hıçkırırdı aman bi şey mi oldu diye hemen fırlardımçocuğun yatağı yok mu? emzirip geri koymuyor musunuz? valla anlamadım
evet kullanamıyorum. şuanda kötü sözler duymayı bekliyorum belki kendime gelirim. ama en son düştüğünde üç gece bi demlik çay yapıp sabaha kadar uyumadım. elimden başka bi şey gelmiyor. telsiz alalım diyorum odasını ayıralım. daba bir yaşında odası mı ayrılır diyor. B..... gibi hissediyorum kendimi. değersiz sorumsuzÇocuklar düşe kalka büyür eyvallah. Ama bebekler 4 defa yataktan düşürülmez ! Bebeğiniz yataktan düşemez. Bebekleri ebeveynleri yataktan düşürür.
Allah akıl denilen bir nimet bahşetmiş. Kullanmakta fayda var.
evet haklısın. kafamı çalıştıramıyorum. bebeğime bi şey olursa tek suçlusu benm. sadece beenmLanet misin değil misin bilmem de kafanı çalıştırmadığın ortada.
Yazık o bebeğe ya.
Sorumluluk sahibi ol biraz.
Bebek düşmeleri o kadar kötü sonuçlar doğurabilir ki şimdi belli olmasa da ileride bir şey olursa böyle ben lanetim gibi boş laflar etmenin işe yaramadığını göreceksin. Aklını kullan. İlla yanında yatacaksa beşik vs. yoksa yatağın etrafını tamamen yumuşak şeylerle kapla. Birkaç kat yorgan mesela.
Düşse de incinmesin çocuk. İnşallah ilerde problem olmaz. Çok üzücü. 1 değil 2 değil 4 kez!
eşinizde bir garip,ona hayır buna hayır. baba olduğunu bir hatırlatın onaevet kullanamıyorum. şuanda kötü sözler duymayı bekliyorum belki kendime gelirim. ama en son düştüğünde üç gece bi demlik çay yapıp sabaha kadar uyumadım. elimden başka bi şey gelmiyor. telsiz alalım diyorum odasını ayıralım. daba bir yaşında odası mı ayrılır diyor. B..... gibi hissediyorum kendimi. değersiz sorumsuz
Telefonla oyun falan oyna gece emzirirken. Ben öyle yapıyorum uyumamak içinoyyy Allah ım sorun da ord aya. önceden emzirir koyardım ama artık uyanamıyorum. ayılamıyorum. ağlıyor emzirmek için alıyorum. onunla beraber uyuyakalıyorum. ya da bazen sabah bi uyanıyorum çocuk yanımda. yani gece aldığımın bile farkında değilim. Benden sorumsuzu yok şu dünyada. madem uyanamayacaktım neden anne oldum değil mi. ama önceden o kadar kolay uyanıyordum ki. hıçkırırdı aman bi şey mi oldu diye hemen fırlardım
iyi fikir aslındaTelefonla oyun falan oyna gece emzirirken. Ben öyle yapıyorum uyumamak için
Doktorunuza danışarak bebeğinizin gece beslenmelerini kesin. Bir ağlar iki ağlar susar.evet kullanamıyorum. şuanda kötü sözler duymayı bekliyorum belki kendime gelirim. ama en son düştüğünde üç gece bi demlik çay yapıp sabaha kadar uyumadım. elimden başka bi şey gelmiyor. telsiz alalım diyorum odasını ayıralım. daba bir yaşında odası mı ayrılır diyor. B..... gibi hissediyorum kendimi. değersiz sorumsuz
bu ara biraz fazla kilo verdim. aklıma da gelmedi değil ama önemsemedimKan degerlerinizede bir baktirin bence bir eksiklik olabilir
her uyandığından emmiyor aslında eskisi kadar. gecede 3 kere filan uyanıyor. yatıştırıp uyutsam iyi olacak da. hemen bugün telsiz alıp odasını ayırmayı deneyeceğim. eşim ne derse desinDoktorunuza danışarak bebeğinizin gece beslenmelerini kesin. Bir ağlar iki ağlar susar.
Sabaha kadar 10 kere uyanan memeye yapışan çocuğun gündüz mutlu ve huzurlu olmasına imkan yok. Bebeklerimizi biz huzursuz,mutsuz,ağlak,manyak ediyoruz.
bu ara biraz fazla kilo verdim. aklıma da gelmedi değil ama önemsemedim
arada olur oyle uyanamalaroyyy Allah ım sorun da ord aya. önceden emzirir koyardım ama artık uyanamıyorum. ayılamıyorum. ağlıyor emzirmek için alıyorum. onunla beraber uyuyakalıyorum. ya da bazen sabah bi uyanıyorum çocuk yanımda. yani gece aldığımın bile farkında değilim. Benden sorumsuzu yok şu dünyada. madem uyanamayacaktım neden anne oldum değil mi. ama önceden o kadar kolay uyanıyordum ki. hıçkırırdı aman bi şey mi oldu diye hemen fırlardım
hata yapiyorsunevet kullanamıyorum. şuanda kötü sözler duymayı bekliyorum belki kendime gelirim. ama en son düştüğünde üç gece bi demlik çay yapıp sabaha kadar uyumadım. elimden başka bi şey gelmiyor. telsiz alalım diyorum odasını ayıralım. daba bir yaşında odası mı ayrılır diyor. B..... gibi hissediyorum kendimi. değersiz sorumsuz
Bence çocuğunuzun düşmesinden daha büyk bi problem var. Böyle uyuyakalıyorsanız Allah korusun çocuğun üstüne yatma ihtimaliniz de var. Şaka yapmıyorum bizim tanıdığımız bi kadın çocuğunu emzirirken uyumuş çocuk göğsünde boğulmuştu. Bence kalkın emzirmek için oturma odasına gidin ışığı açıp emzirin hatta tv bile açabilirsinizÖnceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor