- 20 Şubat 2010
- 9.458
- 9.743
-
- Konu Sahibi botanikci_85
uslubunuz çok çirkin. taksi bilmeyecek kadar cahil değilim. ama o kadar lüksü karşılayacak maddi durumumuz şuanda yok.bacım taksi diye bir şey duydun mu hayatında? hani telefon ediyorsun geliyor kapının önünden alıyor, gideceğin yerin kapısına kadar bırakıyor, sonra sen de çıkarıp şoföre para veriyorsun? bi ışık yandı mı?
malesef. bu şehre tayin olduk ve eşimden başka hiç akrabam yok bu şehirde. doğduğundan beri bebeğimi ben büyütüyorum. ailelerimizden gelme durumu olan olmadı. ilk banyosundan beri bebeğimin bakımı benm üzerimdeHerkes anneye yüklenmiş ama babada anne kadar sorumlu bebekten ve de hatalı ...arkadaş belli ki cok yorgun uykuya yenik düşüyor cok merak ettim yardım edecek annen ,kayinvaliden yok mu.yada bi eczaneye danis direncinini artiracak vitamin vs al..kahve tüket.biraz dikkat et bir deil iki deil dört kez olmuş keşke bi dr a götürseydiniz
anladım aslında eşinde senin kadar sorumlu ama bazi babalar sadece anneye yıkıyor tum sorumlulugu.bundan sonra daha özenli davranirsin artik üzme kendini besiginize bi çözüm bul ve kendine takviye edici seni daha iyi hissetirecek vitaminler al sen iyi olursan bebekte daha iyi olur unutma Ha bi de yatarak yada uyurken emzirme.gecmis olsun Allah beterinden korusunmalesef. bu şehre tayin olduk ve eşimden başka hiç akrabam yok bu şehirde. doğduğundan beri bebeğimi ben büyütüyorum. ailelerimizden gelme durumu olan olmadı. ilk banyosundan beri bebeğimin bakımı benm üzerimde
amin çok teşekkürler. korkudan bu saate kadar gözlerime uyku girmedi. inşallah bir daha tekrarlanmaz. tekrarlanırsa kendimi asa affetmem. yatagın etrafı komple yorgan yastık doldu. zaten normalde beğişinde uyuyor. yanıma almazsam sorun yok. hayırlı geceleranladım aslında eşinde senin kadar sorumlu ama bazi babalar sadece anneye yıkıyor tum sorumlulugu.bundan sonra daha özenli davranirsin artik üzme kendini besiginize bi çözüm bul ve kendine takviye edici seni daha iyi hissetirecek vitaminler al sen iyi olursan bebekte daha iyi olur unutma Ha bi de yatarak yada uyurken emzirme.gecmis olsun Allah beterinden korusun
bunlar bahane değil olamaz. Ben kolik olan ve sürekli ağlayan uyumayan bir bebek büyüttüm. Bende tektim. Herkesin size kızması yer yatağını düşünememiş olmanızdan.malesef. bu şehre tayin olduk ve eşimden başka hiç akrabam yok bu şehirde. doğduğundan beri bebeğimi ben büyütüyorum. ailelerimizden gelme durumu olan olmadı. ilk banyosundan beri bebeğimin bakımı benm üzerimde
cevaplarınız için teşekkürler. sorumlu arkadaş kim acaba konuyu kapatabilir misiniz?