Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

Herkes anneye yüklenmiş ama babada anne kadar sorumlu bebekten ve de hatalı ...arkadaş belli ki cok yorgun uykuya yenik düşüyor cok merak ettim yardım edecek annen ,kayinvaliden yok mu.yada bi eczaneye danis direncinini artiracak vitamin vs al..kahve tüket.biraz dikkat et bir deil iki deil dört kez olmuş keşke bi dr a götürseydiniz

uslubunuz çok çirkin. taksi bilmeyecek kadar cahil değilim. ama o kadar lüksü karşılayacak maddi durumumuz şuanda yok.

malesef. bu şehre tayin olduk ve eşimden başka hiç akrabam yok bu şehirde. doğduğundan beri bebeğimi ben büyütüyorum. ailelerimizden gelme durumu olan olmadı. ilk banyosundan beri bebeğimin bakımı benm üzerimde

anladım aslında eşinde senin kadar sorumlu ama bazi babalar sadece anneye yıkıyor tum sorumlulugu.bundan sonra daha özenli davranirsin artik üzme kendini besiginize bi çözüm bul ve kendine takviye edici seni daha iyi hissetirecek vitaminler al sen iyi olursan bebekte daha iyi olur unutma Ha bi de yatarak yada uyurken emzirme.gecmis olsun Allah beterinden korusun

amin çok teşekkürler. korkudan bu saate kadar gözlerime uyku girmedi. inşallah bir daha tekrarlanmaz. tekrarlanırsa kendimi asa affetmem. yatagın etrafı komple yorgan yastık doldu. zaten normalde beğişinde uyuyor. yanıma almazsam sorun yok. hayırlı geceler

Bende kizimla 2 yasina kadar beraber yattim. Yatagi duvara dayadik ve duvar tarafinda kizim yatti. Ayak ucunada yastik koydum. Bence vitamin ve omega3 takviyesi almalisiniz, vucudunuz cok yorgun dusmus. Kan degerlerinize baktirip onlem almalisiniz.

Besigi varsa besigine yatırın, besigi yoksa yer yatagında yatırın. Benim henüz bebegim yok ve uykum agır degil ama kedim var benimle uyuyordu. Birkaç kez tam onu tekmeyeleyecekken uyandım, ayağım resmen havadaydı. Yani uykunuz ağırsa bebeğinizle uyumayın, emzirip yere ya da besigine yatırın. Arkadasın da söylediği gibi vitamin takviyesi alın. Tek basına bebek bakmak cok zor ve yorucudur eminim.

Kan değerlerinize baktırdınız mı? Eskiden böyle uyku probleminiz yoksa bazı değerleriniz düşmüş olabilir. Aile hekiminize ağır uykunuzdan bahsedin zaten kan tahlili isteyecektir.

Eğer uykunuz o kadar ağırsa tek problem yere düşmesi de değil. Allah korusun Çocuk emerken üzerine doğru uyursanız nefessiz bile kalabilir. Çok Geçmiş olsun. Ben sizin yerinizde olsam yer yatağı sererdim.

bunlar bahane değil olamaz. Ben kolik olan ve sürekli ağlayan uyumayan bir bebek büyüttüm. Bende tektim. Herkesin size kızması yer yatağını düşünememiş olmanızdan.

Kendinizin de bebeğinizin de bir doktora görünmesi gerek.

Önceden boyle değildim diyorsunuz bence vücudunuzda hir şeyler eksilmis olabilir. Kan degerlerinize baktirin. Bebeğin de basini gösterin. Brnim kayinvelidem küçükken besikten düşmüş geçen gün tomografi cekindi beynine pihti atmisti tam da bebekken başına darbe aldığı yerden pihti atmış.

Sizi korkutmak istemezdim ama bundan sonra daha dikkatli olmaniz için durumun ciddiyetini anlatmak istedim.

Emzirmeyin geceleri zaten büyümüş epey beynine darbe almasindan iyidir ac kalmasi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…