- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
-
- Konu Sahibi botanikci_85
Önceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor
bebeğim doğduğundan beri o uyuyunca uyu dediler ama hiç uyumadım uyuyamadım. uyuyunca uyanamam ağlar da kötü olur diye uyumadım. daha doğrusu zor bir lohusalık geçirdim. doğumdan sonra 5 ay kadar kendime gelemedim. evde her şey dört dörtlük olsun ama bebeğim de tosun gibi olsun diye kendimi paraladım. galiba vücut bi yerde iflas etti. bu kadar fazla dedi. keşke maaşımı alabilseydim düşünmez her hafta kadın tutardım. ama bunlar bahane değil. suçluyum ve sorumsuzum. bebeğime bir şey olmaz inşalalh
bizim yanımızda yatıyor. kendi yatağındayken sorun yok zaten. ben gece uykulu yanıma alıyorum. emzirirken uyuya kalıyorum
oyyy Allah ım sorun da ord aya. önceden emzirir koyardım ama artık uyanamıyorum. ayılamıyorum. ağlıyor emzirmek için alıyorum. onunla beraber uyuyakalıyorum. ya da bazen sabah bi uyanıyorum çocuk yanımda. yani gece aldığımın bile farkında değilim. Benden sorumsuzu yok şu dünyada. madem uyanamayacaktım neden anne oldum değil mi. ama önceden o kadar kolay uyanıyordum ki. hıçkırırdı aman bi şey mi oldu diye hemen fırlardım
Ben bebegimin yataginin bir tarafinin korkuluklarini cikardim ve yatagima dayadim. Yatak zaten agir oldugu icin kaymiyorda. Aynen bu sekilde oldu. Kizim yanimdayken uyuya kalsamda en fazla kendi yatagina duser, benim yatagim onunkinden az daha yuksek. Sende boyle yapabilirsin.
Önceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor
Yatarak emmeside tehlike arz ediyor bence degilmi hanimlar, o sekilde uyuyada kalabilir konu sahibi..bogulur cocuk allah korusun..
Hanimlarin uyarilarini uygulayin, yere yorgan vs serilebilr..bilemedim..