Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

Üzülme çocuk düşebilir kocan gram sorumluluk almadığından vücudun da yorgun duşmuş..yatağın çevresini yumuşak yer süngerleri ya da yorganla kapatabilirsin ya da bebekler düşmesin diye kutu gibi duran yatak aparatları var onlardan bir tane temin edebilirsin...

neden bebek telsizi almıyorsunuz
bide yatarak emzirmek zararlı kulak iltihabı olur Allah muhafaza

Düşürüyorsan yere yatak yap, yok o da olmuyorsa düşebileceği yerlere yatak ser.
Affedilir tarafı yok bence, yorgunluğun anlaşılabilir ama önlem anlamamanın izahı yok.

4 kere dusmesi ve sizin hala onlem almamaniza takildim ben, cok basit oysa ki...
ben kizimin park yatagini bizim yataga dayamistim mesela(diger tarafini da duvara), baska bir arkadasim oturma odasindaki kanepeyi yatak odasina getirip yataga dayamisti, en basiti bebeginizi yatirdiginiz tarafi duvara dayayin ve yastiklarla destekleyin. Birsuru cozumu var.

iyi anne değil diye düşünüleceğinize, iyi ev hanımı değil densin,illa bişey denecekse. Vallahi arkadaşım ev işleri için kendini paralama, arkadaşlarım hep çocuk uyuynca iş yapmak için zaman bulur mesela, ben hiç yapmaz ben de onla birlikte yatardım, o çocuğun dinlenmiş mutlu bir anneye ihtiyacı var. İş de neymiş varsın eksik olsun. Toplum baskısı herkes anne kimse evini ihmal etmiyor olarak size geri dönebilir, ben böyleyim, öncelik bebeğim diyip çekilin. O evi tertemiz ve sürekli toparlı olan anneler çocuğuyla yeteri kadar ilgilenmeyen anneler diye düşünüyorum ben. Çocuklu bebekli ev öyle bal dök yala olmaz, olmamalı.Tabi hijyenden bahsetmiyorum, genel temizlik illaki olmalı sağlıklı ortam şart. Siz dinlenin ki böyle yatağa attığınızda kendinizi yorgunluktan bayılıp kalmayın.

bizim yanımızda yatıyor. kendi yatağındayken sorun yok zaten. ben gece uykulu yanıma alıyorum. emzirirken uyuya kalıyorum

iyide bu kadar kendinin farkında değilsen boğarsın çocuğu yahu

Gercekten şaşırdım size
Allah korusun bebeginize kalici bi hasar gelmemiş

Kan degeriniz düşük buyuk bi ihtimal yoksa çocuğun sesine kimildamasina uyanır insan

Kendi rahatiniz icin yatarak emzirmeye alistirmissiniz çocuğu neden kucaginizda normal emzirmeye alistirmadiniz hemen emmesi bitince besişine koymaliydiniz

Çokta emmiyosa memeden kesin 1 yasina gelmiş çoğu yemeği yiyebilir

Yatağa alışmış artık nasil baska odada kalacak cok huysuzluk cikaracak 1 haftada anca alisir tek başına yatmaya

Canım kendini suçlama yalnız daha dikkatli ol
Eşinle bir şekilde anlaş ve o bebeğe baksın 1 saat bile olsa uyu bu sana dinçlik verecek inşallah

Yatarak emmeside tehlike arz ediyor bence degilmi hanimlar, o sekilde uyuyada kalabilir konu sahibi..bogulur cocuk allah korusun..

Hanimlarin uyarilarini uygulayin, yere yorgan vs serilebilr..bilemedim..

4 kere yataktan düşen bebeğe nasıl bir şey olmaz ya zaten kafatasları hassas değil mi ? doktora gitmye gerek var bence çocukta aptal oldu sayenizde düşe düşe yazık ya nasıl bu kadar sorumsuz olabiliyorsunuz?

Canım öncelikle gece emzirmelerini keseceksin ve bebeğin gece boyu uyumaya alışacak, ikincisi kendi yatağında ve odasında uyamaya alışacak bunuda telsizle çözeceksin. Allah korusun baş tranvası iyi olmaz. Hem kendi odandan diğer odaya gidene kadar uykun açılır. Gece emzirmek yerine bir biberonla süt ver.. ben öyle yapıyorum 3 gündür uykunun tadına vardım. beebeğimde kaliteli uyuyor en azından.

Sorumsuz bir annesin ben onu anladım. Ne desek yokuşa sürüyorsun. Odasını ayıracaksın da o çocuk yine yanına gelecek yatarak emiyormuş yine aynı şey yaşanacak. Gece emzirmelerini azaltmaya çalış. Yere döşek at ya da çocuk emene kadar uyuma...

Hiç biri olmuyorsa yatak bariyerleri var ondan al...

En baştan yanınıza alıştırmışsınız bu da yanlış...

Ben anne değilim bu konuda ahkam kesemem ama yatar vaziyette emzirmek tehlikeli, o şekilde uyuyakalabilirsiniz, bu çok tehlikeli boğulmaya sebep olabilir. Ablamdan hatırlıyorum, gece çok uyku bastığı için kalkıp dolaşır, salonda emzirirdi yeğenimi, oturarak, sonra onu yatağına koyardı. Yatağı kendi yatağına bitişikti, böyle kenarları korumalı, aşağı doğru derin bir yataktı, yani bebek dönsede hatta ayağa bile kalksa yetişemeyeceği şekildeydi, öyle bir şey bakabilirsiniz.

Yatarak emmeside tehlike arz ediyor bence degilmi hanimlar, o sekilde uyuyada kalabilir konu sahibi..bogulur cocuk allah korusun..

Hanimlarin uyarilarini uygulayin, yere yorgan vs serilebilr..bilemedim..

Zaten en yanlışı bu. Çocuk kendi yatağında uyumaya alışmamış ki odasını nasıl ayıracaksın...

Ay dayanamıcam yazıcam çok sağlam aldatıldım konusunda yaptığım yorumlara hamile kadına öyle mi denir böyle mi yazılır dedin durdun peki bir bebek 4 kez nasıl düşürülür tanımadığın kadına gösterdiğin hassasiyeti çocuğuna da göster

hamile iken eşim etrafında pervane imiş şimdi neden değil, anca seni suçluyo hiçbir çözüm önerisi yok şimdiye kadar telsiz almak ya da yere döşek atmak nasıl aklınıza gelmez yerde de düşer yazmışsın en azından yükseklik farklı var yerde anca yuvarlanır döşekten

bahsi geçen konuda konu sahibi babasının evine gitti diye üzüldün çocuk babasız mı büyücekmiş her çocuk anne baba ile büyümeli imiş, al bakalım siz ana baba başındasınız bebe yerlerde ana babada çözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…