Bebeğim 4 kere yataktan düştü. Dünyanın en kötü annesi benim :(

botanikci_85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
329
133
39
Önceleri çok dinçtim bebeğimin nefes almasına bile uyanıyordum ama artık yorgunluktan mıdır nedir uyanamıyorum. artık çok hareketli ve gece emzirirken yanıma alıyorum. uyuyakalıyorum. toplamda dört kere ben uyudum diye bebeğim yere düştü.
yatağı duvara sıkıştırdım bazı geceler uyumayayım diye bir demlik çay içtim ama yine de olmadı. bu sabah 7 gibi bi çığlıkla uyandım bebeğim dönmüş yine düşmüş. Ben şuanda kendimi berbat hissediyorum. kafasında koca bir morluk oluştu.
Uykulu uykulu bazen yanıma aldığımı hatırlamıyorum bile. Eşime odasını ayıralım dedim. normalde duyamıyoruz başka odadan nasıl duyacağız dedi. Emzirme gece dedi. dedi de dedi. Ama anlatamadığım tek şey artık geceleri ayılamıyorum. 11.5 aylık oldu ve ben yorgun düşüyorum. Ne yapsam acaba. yer yatağı mı yapsam? odasını mı ayırsam? Ben başka bir odada mı yatsam. Uyanırsa eşim gelip uyandırsın. Ama onu da istemdi. Seni uyandırmakla mı uğraşacağım dedi. Uykumu açacak ne yapsam. Bu arada bebeğim yatarak emiyor. kucağımda emmiyor. üçüncü ayından beri öyle alıştı. kucağıma alınca atıyor kendini sağa sola. emmiyor

Beraber yerde yatacaksınız o zaman
dönüyor ya sürekli. yer aytağından da alta düşer gibi geliyor. ya çıldıracağım. kafasında morluk oluştu. ya bi şey olursa diye. Eşimin sen suçlusun bakışlarına maruz kalmaktan da eziliyorum. Sanırım ağlayacağım ama eşime karşı daha fazla ezilmemek için pc başında dişlerimi sıkıyorum

Yün bir yorganı ikiye katla, onun üstünde yatın. Mümkünse onu da bir kenarı duvar, diğer tarafı yatak olacak gibi serin

Yün bir yorganı ikiye katla, onun üstünde yatın. Mümkünse onu da bir kenarı duvar, diğer tarafı yatak olacak gibi serin
bu gece öyle yapacağım inşalalh. her şeyimi onun için feda ediyorum ama düşmesine heme de kaç kere düşlmesine engel olamadım olmadım. ne lanet bir anneyim ben ya

Lanet misin değil misin bilmem de kafanı çalıştırmadığın ortada.
Yazık o bebeğe ya.
Sorumluluk sahibi ol biraz.
Bebek düşmeleri o kadar kötü sonuçlar doğurabilir ki şimdi belli olmasa da ileride bir şey olursa böyle ben lanetim gibi boş laflar etmenin işe yaramadığını göreceksin. Aklını kullan. İlla yanında yatacaksa beşik vs. yoksa yatağın etrafını tamamen yumuşak şeylerle kapla. Birkaç kat yorgan mesela.
Düşse de incinmesin çocuk. İnşallah ilerde problem olmaz. Çok üzücü. 1 değil 2 değil 4 kez!

bu gece öyle yapacağım inşalalh. her şeyimi onun için feda ediyorum ama düşmesine heme de kaç kere düşlmesine engel olamadım olmadım. ne lanet bir anneyim ben ya
Sakin öyle düşünme, sen onun annesisin asla bilerek zarar vermezsin. Bir iki saat kadar uyutma kafasını çarptığı için. Mide bulantısı kusma falan olursada tedbir amaçlı bir hastaneye götürürsün.

Arkadaşın söylediği mantıklı, yün yorganda yerde uyut. Birde belki telefonun saatini saat başı yada iki saatte bir çalacak şekilde ayabilirsin. Ben ateslenince kızım öyle yapıyorum, saat başı kalkıp ateşini kontrol ediyorum. Daha dikkatli lutfen, bebekler icin cok onemli sorulara neden olabilir dusmek. Allah korusun. Birde yatağının korkulukları yok mu nasıl aşıyor onlari?

çocuğunuz düştü diye kötü anne olmuyorsunuz ama dikkatsiz oluyorsunuz
çocuğu kenara koyacağınıza eşinizle ortanıza alın öyle yatın biz öyle yapardık
benim oğlum 4 yaşında şuan hasta ve sabaha kadar uyumadım huysuzluklarıda cabası bu uykusuzlukla işe geldim ve benim kadar kimse uykuya düşkün değildir emin olun ama uyumadım uyuyamadım.....anne olunca bazı şeylerden fedakarlık yapmak gerekiyor o küçücük çocuğun canı size emanet bunuda unutmayın. çalışan bir anne değilseniz gündüz çocuğunuz uyuyunca sizde uyuyun.
çocuğunuz çok küçük değil akşamdan muhallebi yedirip uyutun sabaha kadar karnı tok kalacak ve uyanmayacaktır ve ona ait bi park yatak alıp onda yatırın çocuğu yada mobilya yatak varsa tek tarafını söküp kendi yatağınızla birleştirin
çocuğu tek başına yerde yatırmayın uyku sersemi üzerine basarsınız valla

eve bir çift kişilik yatak daha aldık biz iki gün önce geldi.onuda baza yerine yere koyun sağına solunada yastık koyun onlar engel olur düşmesine ...tedbir alırsanız bence çözülür..kendinizi suçlamayın o zaman veriminiz düşer bebeğe karşı ..her türlü önlemi alıp öyle yatın emzirirken çocuğuğu ezmemek için araya bi yastık koyun emmesi bitince ben en çok ondan korkuyordum....çünkü yorgunluktan ve uykusuzluktan olabiliyor böyle şeyler...geçmiş olsun

Kiyamam sana.bende cok gec yatip gece sik sik uyanan bir yaramazin annesiyim.gercekten fena yorgun oluyor insan.yatarak emzirirsen icin gecer tabi...
Kendini suclama bundan sonra dikkatli olacagim de.yer yatagi uygun esinide suclama adam hakli mitoz bolundun cunki onun hic bir katkisi olmadi O cocuk O'nun da degil ayyyy sinir oluyorum su heriflere.
Ama sunu bil ki hepimiz bebeklerimizi korumak icin herseyi yapmaliyiz bize muhtaclar cunki.
Gecen hafta kv demin akrabasi geldi kizimi optu bisey diyemedim zaten adim cikmis cocugu elletmiyo opturmuyo vs diye.bende daha fazla BASKİYA MARUZ KALMAMAK icin birsey demedim kadin ikinci gelisinde kizimi agzindan optu bende aaaaaa ne yapiyorsnuz agizindan opmeyin cikcik dedim bebegimi aldim ama esssekkk gibi pismanim suan keske kadini iyice azarlasaydim.bazen yiliyorum insanlardan ve gevsek davraniyorum iste o zaman hata yapiyorum sende gevsek davranma ne gerekiyorsa hemen yap.
O kadini bidaha gpreyim yapacagimi biliyorum ben !!!!

Emzirinceye kadar uyumayacaksın

O yatarak emse bile sen uyanık ol

Eline tel al; KK ya gir bir şey yap

İnternet-tel çocuğun yanında zararlı ama bir kaç gece alışıncaya kadar idare et

Emince koy yatağına sen de rahat rahat uyu tedirgin olma

Bir de yeterince büyük gece az emsin

Emmiyorsa emmesin

Bir de birisi yazmış bana da mantıklı geldi

Saat kur kalk bak yanında uyuya kaldıysan koy yatağınaaa

yatağın hemen yanına beşik koy. emzir hemen ona yatır. uykun ağırsa zaten yanındada olmasın. ezersin eşinde sende bebeği

Baska odaya besik alip birde telsiz kullanirsaniz halledebilirsiniz biraz masrafli ama en mantiklisi bu gibi geldi bana
Ayrica kötü anne degilsiniz o cocugu tek basina yapmadiniz kocaniz cok sorumsuz sizi uyandirabilirdi her seyi sizin üstünüze yikmis hic sorumluluk almamis...

bizim yanımızda yatıyor. kendi yatağındayken sorun yok zaten. ben gece uykulu yanıma alıyorum. emzirirken uyuya kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…