- 9 Eylül 2014
- 329
- 133
- 39
-
- Konu Sahibi botanikci_85
dönüyor ya sürekli. yer aytağından da alta düşer gibi geliyor. ya çıldıracağım. kafasında morluk oluştu. ya bi şey olursa diye. Eşimin sen suçlusun bakışlarına maruz kalmaktan da eziliyorum. Sanırım ağlayacağım ama eşime karşı daha fazla ezilmemek için pc başında dişlerimi sıkıyorumBeraber yerde yatacaksınız o zaman
Yün bir yorganı ikiye katla, onun üstünde yatın. Mümkünse onu da bir kenarı duvar, diğer tarafı yatak olacak gibi serindönüyor ya sürekli. yer aytağından da alta düşer gibi geliyor. ya çıldıracağım. kafasında morluk oluştu. ya bi şey olursa diye. Eşimin sen suçlusun bakışlarına maruz kalmaktan da eziliyorum. Sanırım ağlayacağım ama eşime karşı daha fazla ezilmemek için pc başında dişlerimi sıkıyorum
bu gece öyle yapacağım inşalalh. her şeyimi onun için feda ediyorum ama düşmesine heme de kaç kere düşlmesine engel olamadım olmadım. ne lanet bir anneyim ben yaYün bir yorganı ikiye katla, onun üstünde yatın. Mümkünse onu da bir kenarı duvar, diğer tarafı yatak olacak gibi serin
Sakin öyle düşünme, sen onun annesisin asla bilerek zarar vermezsin. Bir iki saat kadar uyutma kafasını çarptığı için. Mide bulantısı kusma falan olursada tedbir amaçlı bir hastaneye götürürsün.bu gece öyle yapacağım inşalalh. her şeyimi onun için feda ediyorum ama düşmesine heme de kaç kere düşlmesine engel olamadım olmadım. ne lanet bir anneyim ben ya
bizim yanımızda yatıyor. kendi yatağındayken sorun yok zaten. ben gece uykulu yanıma alıyorum. emzirirken uyuya kalıyorumSakin öyle düşünme, sen onun annesisin asla bilerek zarar vermezsin. Bir iki saat kadar uyutma kafasını çarptığı için. Mide bulantısı kusma falan olursada tedbir amaçlı bir hastaneye götürürsün.
Arkadaşın söylediği mantıklı, yün yorganda yerde uyut. Birde belki telefonun saatini saat başı yada iki saatte bir çalacak şekilde ayabilirsin. Ben ateslenince kızım öyle yapıyorum, saat başı kalkıp ateşini kontrol ediyorum. Daha dikkatli lutfen, bebekler icin cok onemli sorulara neden olabilir dusmek. Allah korusun. Birde yatağının korkulukları yok mu nasıl aşıyor onlari?
doğru. küçük kalır .Var galiba da çocuk 11,5 aylık olmuş bunlar küçük buna sığıp içinde durmaz